به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 64

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 09 بهمن 95 [ 23:48]
    سطح
    91
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 380
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassSocialOverdrive10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    4,584

تشکرشده 5,213 در 1,375 پست

حالت من
    Khoshhal
    Array
    از دید دخترخاله ی من خیلی زیبا نیست ولی از نظر من زیباترین دختر روی زمینه. خیلی آروم و منطقیه و در عین حال خیلی شاد و یکم زیادی شیطنت داره و خلاصش با نمکه.
    مادرتون هم دختر خانوم و دیدن؟

شاید همین حرف دختر خاله اتون روی مادرتون هم اثر گذاشته !

نظر شما از روی احساسه یا نه درموردش فکر کردین؟

اگه فامیلی دارین که به مسله زیبایی خیلی اهمیت میدن، و فکر میکنین در آینده در نظر شما تاثیر منفی میذاره بهتره ، کمی بیشتر فکر کنین.
    اگه سطح ظاهر ایشون با فامیلتون و خصوصا از خانواده خودتون و همچنین در مقایسه با خودتون خیلی تفاوت داره ، بهتره حتما بیشتر فکر کنین.

چون همه ی ما انسان ها چهره های منحصر به فردی داریم، ممکنه ایشون از نظر فامیل و خانواده شما زیبا نباشند، اما از دید خانواده دیگری زیبا باشند.

و این حق این خانوم هست که با خانواده ای زندگی کنه که از این نظر باهاش مشکلی نداشته باشند.

اگه این مشکل در زندگیتون باشه ، مسله ایست که نیاز به مدیریت زیادی خواهد داشت خصوصا که گفتین خیلی دختر خانوم احساساتی هستن پس مطمعنا اگه این حرفا و بشنوند دلخور بشند

یکبار اینجا تاپیکی خوندم ، که آقا خانومی و انتخاب کرده بودن و علاقه زیادی هم داشتند، اما از نظر فامیلشون این خانوم زیبا نبودن، ایشون به این حرفا اهمیت ندادن ازدواج کردن، حرفای دیگران متاسفانه اینقدر تو زندگیشون تاثیر منفی گذاشت که این اقا پشیمون شدند و خانوم و طلاق دادند.متاسفانه!!!!!!

من خودم یک دخترم ، خودم و لحظه ای جای دختر خانوم قرار دادم، این جمله دختر خاله اتون و خوندم حس بدی بهم دست داد، فکر نکنم دختری دوست داشته باشه که فامیل همسرش روی زیباییش همچین نظری بده!اونم درست جلوی همسر اینده اش ، اونم درست زمانی که انتخاب شده!!!!!

بنظرم حرف دختر خاله اتون اونم جلوی شما حرف درستی نبوده ! چون وقتی شما قراره انتخاب کنین پس صرفا شما باید در مورد ایشون نظرتون و بگین. و شما هم که انتخاب نهاییتون و کرده بودین پس ایشون نباید وقتی شما انتخاب نهاییتون و انجام دادین در این مورد نظری میدادن.

بنظرم اگه همچین مسایلی در فامیلتون وجود داره حتما منطقی و دور از احساس فکر کنین.

نقل قول نوشته اصلی توسط خوش خیال نمایش پست ها
    راستی یادم رفت جواب سوالتون رو بدم یه دوست خوب.فکرم رفت روی خوبیاش اصل سوالتو یادم رفت.

یکبار توی دانشگاه دیدم با یه پسری خیلی گرم و صمیمی داره رفتار میکنه.از تعجب داشتم شاخ در میاوردم.البته این مال قبل ارتباطمون هستش.و هیچ وقت هم نپرسیدم قضیش چی بود.چون با توجه به شناختی که ازش داشتم خیلی بعید و تعجب برانگیز بود برام و بعد ها گفتم با خودم که شاید من فکر کردم صمیمی بودن و من بد دیدم.
    مسله ی لجبازی هم که ماشالا زیاد بوده. عمدا چون من میگفتم فلان کار رو نکن , دقیقا همون کار رو انجام میداد. بعضی وقتا از دستش خسته میشدم بخاطر این کارش.یک دفعه سر همین لجبازی کارش به بیمارستان کشید. توی اتاق مدیر گروه بودیم با هم(اتفاقی البته.ما توی دانشگاه اصلا ارتباط غیر همکلاسی ای نداشتیم چون نمیخواستیم حرفی در بیاد برامون.از رابطه ی ما فقط فقط دخترخالم اطلاع داشت که دوست ایشون بود)و پشت میزی که جلوی مدیر گروهمون برای مهمونا بود نشسته بودیم.یک پاکت کوچیک شیر اونجا بود.گفت استاد شیر چرا نخوردین.مدیر گروهمون گفت اینو سه روز پیش براش آوردن و وقت نکرده و بعد رفت از اتاقش بیرون تا یک نامه بده به مدیر دفترش. بعد من از دهنم در رفت که نخوریش ها. خداااااااااااا این لجباز این شیرو باز کرد و خورد. دیگه اون لحظه میخواستم برم از توی دهنش نی رو بکشم بیرون ولی دیگه زشت بود. اعصابمو خورد کرده بود.میخواستم مغزمو رو میز پهن کنم از دستش. چشمتون روز بد نبینه.یه روز کامل توی بیمارستان بود. خدا بهش رحم کرد واقعا. از این چیزا زیاد داشت.ولی خب الان ک بهشون فکر میکنم میبینم خیلی بانمک بوده. البته بجز چندتاش که عمدا برای اینکه من ناراحت بشم اون کار ها رو انجام میداد.البته خب چون من ناراحتش کرده بودم. که خیلی ماجراهاش طولانیه و حوصله ی فک کردن و تجدید شدنشون رو ندارم.

خوب شد یک توضیحی دادین، آدم حس میکرد با یک فرشته طرفه! اما با این توضیحات بیشتر آدم به این سمت کشیده میشه که شما بشدت دارین احساسی عمل میکنید!

این مسایل که رفتار بچه گانه و ناپختگی ایشون و نشون میده!
    روابط گرم وصمیمی با آقایون!
    لجبازی و رفتار بچگانه!

معمولا دانشجوها، از مدیر گروهشون حساب میبرند، نگران وجه اشون جلوی مدیر گروهشون هستند! این حرکات که بدتر وجهه ایشون و جلوی مدیر گروهشون خراب کرد!
    لجبازی تا این حد که راهی بیمارستان بشند اصلا نرمال نیست!
    فردا روز شما به ایشون بگین خودکشی نکن یا از ساختمون 10 طبقه نپر پایین ، ایشون لجبازی کنن بخواین خودکشی کنند! شما میخواین چکار کنین؟؟؟

این لجبازی ها اصلا نرمال نیست که!!!!!!!! هرچی شما بگین ایشون باید برعکسشو تو زندگی انجام بدن؟
    شاید اولش جالب و بانمک باشه ، ولی بطور مداوم خسته کننده اس!!!!!!
    **برخی آدم ها درست مثله بادبادکهای دنیای کودکیم هستند،
    فقط یه یک دلیل از مسیر زندگیم رد میشند، تا به من درسهایی بیاموزند
    که اگر می ماندند؛ شاید هیچوقت
    یاد نمیگرفتم .....! **

ویرایش توسط دختر بیخیال : سه شنبه 29 مهر 93 در ساعت 02:35

2. کاربر روبرو از پست مفید دختر بیخیال تشکرکرده است .

خوش خیال (چهارشنبه 30 مهر 93)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)