درود بانو سوده 88
به یه مراحلی رسیدی که فکر کنم لازم باشه یه سری مسئال خصوصی در مورد مردها را بدانی(البته خصوصیه)
خود من بشخصه به این جملات اعتقاد دارم:
خانه زن مثل سنگر برای یک سرباز توی جنگ میماند سعی کن پس تا ؟آخرین لحظه سنگرت را حفظ کنی وقتی ترکش کن که مجبور باشی
اینو یادت باشه هرچقدر خوشگل و خوشهیکل باشی و بخودت برسی بازم خانومایی هستند که توی خیابان از شما خوشگلتر و خوشهیکلتر و جذاب تر هستند مخصوصا اینکه تازگی هم دارن.پس حواستو خیلی زیاد جمع کن.
ترس خیلی چیز خوبیه یه مثل ایتالیایی هست که میگه:عشق ترس از دست دادنه
اگه بتوانی خوب کنترلش کنی خیلی خوب میتوانی از این ترس استفاده کنی البته استفاده مثبت
مردها وقتی با همسرانشان قهر میکنن یا فاصله میگیرن سرد میشن همسرشان دیگه جذابیتی برایشان نداره محیط خانه سرد میشه غرغر کردن و گیر دادن شروع میشه اولویت اول بودن شوهر جاشو به مسائل دیگه میده حالا میخواد خانوادش باشه یا درس خواندن دانشگاه رفتن یا بچه باشه یا کار کردن و شاغل بودن یا دوستاش یا باشگاه و خرید کردن یا هرچیز دیگه اینها باعث میشه مرد فاصله بگیره این فاصله اصلا و ابدا خوب نیست
هرچی فاصله بیشتر بشه یا زندگی مشترک مثل قبل گرم نباشه احتمال اینکه مرد تمایل پیدا کنه به برقراری رابطه بیرون از خانه با جنس مخالف یا با دوستاش بیشتر باشه یا اینکه خودشو با کار کردن های طولانی مشغول کنه زیاد میشه اینا نشانه هستش نشانه هایی که نشان میده این زندگی داره رو به سراشیبی میره و مرد داره از نظر عاطفی از زندگیش دل میکنه.
شوهرت ازت فاصله گرفته سرد شده چیزایی که نوشتید دنبال مقصر نیستم خدارا شکر واقعا میگم خیلی فهمیده و باشعور هستی واقعا عالی هستیدخوشم میاد وقتی به نوشته بالهای صداقت یا مشاورین و مدیر توجه میکنی.باعث شدی این فاصله شکل بگیره شوهر خوبی داری شاید مرد دیگه ای بود جور دیگه ای ازت فاصله میگرفت این خوب نیست
رژیم های لاغری هستند یا قرص و یا شربت که هرماه ادعا میکنن 4تا5 کیلو لاغر میکنن یا ماهی 10کیلو!! اما من بشخصه یه سوال کوچیک میپرسم این شیکمی که بوجود آمده در طی چندسال بوده؟یکماه,شیش ماه,یکسال و یا چند سال؟خوب آب شدنش هم همینقدر تقریبا طول میکشه و باید صبور باشی و به تلاشت ادامه بدی و امیدوار باشی.دقیقا مثل رابطه شما با شوهرت
لطفا عجول نباش صبور باشید
زمان خیلی عجیبه خودش خیلی از مسائل را در خودش حل میکنه شما فقط باید صبور باشید و تلاشتو کنی بقیشو خودش درست میکنه
مردها مغرور هستند خودخواه هستند و دوست دارن زندگیشان تحت کنترلشان باشه از همسر سرکش خوششان نمیاد یکم بهش فرصت بده تا سوده جدید را باورش کنه طول میکشه توی این مدت هم شما قویتر میشی و زندگی که دوباره میسازی ایندفعه هیچ زلزله ای نمیتونه خرابش کنه
شاد و سربلند و پیروز باشید بانو![]()

خوشم میاد وقتی به نوشته بالهای صداقت یا مشاورین و مدیر توجه میکنی.باعث شدی این فاصله شکل بگیره شوهر خوبی داری شاید مرد دیگه ای بود جور دیگه ای ازت فاصله میگرفت این خوب نیست

علاقه مندی ها (Bookmarks)