نوشته اصلی توسط
m.reza91
صبر کنید صبر کنید شلوغش نکنید
شیدا خانوم من اون موقع مخفی بودم شما منو نمیتونستین ببینید از روی تعدادم نمیتونستین تشخیص بدین چون شما بعد از اینکه صفحه رو رفرش کردید من اومدم و قبل از رفرش بعدیتون رفتم!!!حالا بازم اصرار دارید عایا!؟ چی کار کنم !؟ بگم!....بگم!.....بگم! خود دانید دیگه!!!!
ولی خداییش سوتیه بدی دادین واقعنا !! ریسک نکنید من دستم پره الکی یه چیزی نمیگم ...
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفته است اگر کسی پرونده دارد وظیفه دارد به دستگاه قضایی اعلام کند. اگر کسی از وقوع جرمی خبر دارد و اطلاع نمیدهد مجرم است. کسی حق ندارد اگر از تخلف و جرمی مطلع است آن را نگه دارد که هر وقت خواست بیان کند.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
m.reza91
در مورد امضا : همونطور که ضرب عدد 0.000000001 (یه عدد خیلی کوچک)در عدد 1000000000 (یه عدد خیلی بزرگ) میشه 1 میخواستم بگم که هرچی فرد علمش بیشتر باشه ادعاش کمتره وبالعکس یعنی هر چی ادعاش بیشتر باشه علمش کمتر میشه (یا اینطوری در نظر بگیرین : x=1/y ؛علم و ادعا رابطه عکس با هم دارند). امضام خوبه!؟
اگه من میدونستم شماها از کجا دیپلم گرفتین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیپلم ما را بی خیال شو، مدرک سوم دبستانت را از کجا گرفتی؟
1*1=1 نمادی از یک خانم متعادل متشخصه- به از خانمهای تالار نباشه- که علم و ادعاش هم سرجاشه
و مثل آقایون در منهای الیه لبه های بوم قرار نداره
اگر می خواهید برای صلح جهانی کاری انجام دهید به خانه خود بروید و به خانواده تان عشق بورزید .
مادر ترزا
ویرایش توسط شیدا. : شنبه 29 شهریور 93 در ساعت 02:30
علاقه مندی ها (Bookmarks)