با سلام به همه دوستان عزیز
دختری هستم 19 ساله که مدتی است پسر یکی از اقوام به خواستگاری ام آمدند .خانواده ایشان را می شناسیم و راجع به خانواده مطمئن هستیم.اما در خصوص پسرشان مسائلی هست که ذهنم را مشغول کرده و نمی توانم درست تصمیم بگیرم.اول اینکه قبل از خواستگاری رسمی من و ایشان قرار شد یک جلسه با هم صحبت کنیم ببینیم اصلا به درد هم می خوریم یا نه.در این جلسه صحبت ایشان سعی در راضی کردن من داشتند و به سوالات من جوابهایی می دادند که من را راضی کنند.من حس می کنم ایشان تحت فشار میل جنسی و عاطفی دوست دارند هر چه سریعتر ازدواج کنند .سن ایشان 21 سال است.وضع مالی پدرشان خوب است و تک فرزند هستند.دانشجو هستند و به گفته خودشان قصد ادامه تحصیل تا مقاطع بالاتر را دارند.خانواده مذهبی دارند اما خودشان خیلی مقید نیستند.خانواده ما و خود من هم مذهبی هستیم و در حال تحصیل در دانشگاه.ایشان از من می خواستند درسم را در همین شهر خودمان ادامه دهم البته اگر ازدواج کنیم.نمی دانم من را خودشان انتخاب کرده اند یا خانواده شان؟!چطور می توانم این موضوع را بفهمم و آیا این موضوع آنقدر که برای من مهم هست کلا برای بعد از ازدواج هم اهمیت دارد یا نه؟از خودشان که پرسیدم می گفتند انتخاب خودشان است اما من با توجه به اینکه ایشان قبل از من به خواستگاری دو سه نفر دیگر رفته اند که از لحاظ ظاهر و اعتقادات کلا با من فرق دارند حس می کنم خانواده ی ایشان من را انتخاب کرده اند.