به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Threaded View

  1. #2
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    شنبه 19 مرداد 98 [ 22:19]
    تاریخ عضویت
    1389-12-03
    نوشته ها
    109
    امتیاز
    6,710
    سطح
    53
    Points: 6,710, Level: 53
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 40
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    29

    تشکرشده 187 در 78 پست

    Rep Power
    26
    Array
    سلام

    نظر بنده حقیر رو بخواین ، می گم که اصلا به ایشون پیشنهاد ندین. حتی المقدر ارتباط تون رو هم با ایشون کم کنید و بذارید در حد درس و خیلی ساده بمونه.

    اما چرا من می گم پیشنهاد ندین بهتره:

    با دقت دلایل زیر را بخوانید:

    1- داتشگاه جای درس خوندنه و شما برای پیشرفت در دانشگاه و یا شغل تون نیاز به ارامش دارید و باید حاشیه ها به کمترین حد برسونید که ارامش تون مختل نشه.

    2- شما باید در نظر داشته باشید که جواب رد ایشون باعث میشه تا حدی غرورتون شکسته بشه. بدترین از این که شما بیشتر روز های هفته ایشون رو در دانشگاه می بینید و هر بار یاد جواب رد ایشون می افتید و ناخوداگاه استرس یا احساس کینه پیدا کنید. همین باعث به هم خوردن ارامش و تمرکز شما بر روی درس میشه.

    3- حتی امکان داره با پیشنهاد دادن به اون خانم سوژه محافل دانشگاه هم بشید و اسم و حرکت شما تا مدت ها بر سر زبان ها باشه. که خود همین هم حاشیه براتون درست می کنه.

    4- ممکن هستش زمانی برسه که ببینید اون دختر خانم با یک پسر دیگه در دانشگاه دوست شده یا با کسی ازدواج کرده. خود همین ممکن هستش شما رو عذاب روحی بده تا جایی پیش برین افت شدید تحصیلی کنید. الان که پیشنهاد ندادین اگر اون خانم با کسی دوست بشه ، برای شما ناراحتی نداره. اما به محض اینکه پیشنهاد بدی و جواب رد بگیری ، مدام خودت رو با اون یکی پسره مقایسه می کنی که اون چی داشته که تو نداشتی.

    5- یا حتی امکان داره این خانم از شما سو استفاده کنه. مثلا برای گرفتن جواب مثبت برای شما شرط بذاره یا از شما بیش از حد کار بکشه و نهایتا هم شما رو رد کنه.


    پس دلایل بالا به اندازه کافی منطقی و زیاد هستش که شما رو از پیشنهاد دادن منصرف کنه. می بینی که جواب رد گرفتن دردسر هاش بیشتر از خوشی های جواب مثبت گرفتنه!!


    --------------------------------------------------------------------------------------------
    بعدم هم دوست عزیز احتمال اینکه شما جواب منفی بگیری زیاد هستش. عقل حکم می کنه چیزی احتمالش زیاده و بعدا دردسر هاش هم زیاده رو کلا ادم انجام نمیده!
    می پرسین چرا؟

    بیین دختر خانم های نوجوان که در دانشگاه هستند این ویژگی ها را دارند:

    1- به شدت ظاهر بین هستند. البته این ویژگی کلا خانم ها هستش. اما در دختر های نوجوان خیلی شدید تره. یعنی به محض اینکه شما پیشنهاد بدی ایشون اول تو ذهنش چهره و ظاهر شما رو مو شکافانه بررسی می کنه و از فیلتر هاش رد می کنه. در نتیجه سخت می تونی جواب مثبت بگیری. و از این بدتر که هر خانمی یک جور چهره رو می پسنده و همین احتمال موفقیت شما در این ازمون ناعادلانه رو خیلی سخت می کنه.

    2- به وضع مالی هم خیلی توجه می کنن. که مثلا طرف گوشیش iphone 5 هستش یا گوشی معمولی. یا ساعت مچی که دستت هستش برند معروفه یا Fake! ماشین اصلا داری یا نه. واقعیت این هستش که اکثر پسران دانشجو وضع مالی شون خیلی خوب نیست.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    البته نا امیدت نمی کنم. بعضی از دختر خانم های نوجوان در دانشگاه منصف هستند و بیشتر منطقی هستند تا احساسی. ولی خوب تعداد این دختر های خانم منصف در دانشگاه ها خیلی کم هستش. خب این دختر خانم ها شما رو بخاطر خودت می خوان. ( چهره و پول براشون مهم نیست).
    اینجور دختر خانم معیار هاشون اینه:

    1- اخلاق خوب و شغل مناسب
    2- سالم بودن از نظر روحی و عقلی.
    3- داشن روحیه مردونه و کاری بودن
    4- ادم معتقد ، پایبند و سر به زیر
    5- داشتن علم و مدرک تحصیلی بالا
    6- داشتن دانش خانواده و تربیت فرزند


    خب اگر واقعا بتونی همچین کسی رو دانشگاه پیدا کنی که این 6 تا معیار براش مهم باشه. خیلی شانس اوردی و می تونی در دوران دانشجویی حتی ازدواج کنی.
    ولی خوب اگر توی خواب هم تونستی همچین دختر نوجوانی در دانشگاه پیدا کنی که این چنین معیار هایی داشته باشه بازم جای خوشحالی داره!

    البته نا گفته نماند که خانم ها هر چی سن شون بالاتر میره ، یک مقدار منطقی تر میشن و معیار ها شون تعدیل میشه و به اون 6 تا که گفتم نزدیک تر میشه.
    ولی خب از یک دختر نوجوان در دانشگاه اصلا نمیشه توقع اون معیار ها رو داشت.

    --------------------------------------------------------------

    جمع بندی:
    فعلا دست نگه دار! و اصلا پیشنهاد نده.
    رفتار و حرف های اون دختر خانم با دقت بررسی کن. با بررسی رفتارش و حرف هاش می تونی متوجه بشی که دو تا ویژگی دختر خانم های نوجوان را که گفتم رو داره یا نه. ولی خب به احتمال خیلی زیاده داره. ولی بررسی کردنش ضرر نداره.


  2. 4 کاربر از پست مفید amirmahmood تشکرکرده اند .

    Amir_23 (شنبه 08 شهریور 93), hsp70 (دوشنبه 10 شهریور 93), milad.mehr (یکشنبه 09 شهریور 93), هوایی (سه شنبه 11 شهریور 93)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 6
    آخرين نوشته: جمعه 08 بهمن 00, 23:20
  2. چطور با همکلاسیم دوست بشم؟؟؟
    توسط yanbiston1 در انجمن سئوالات ارتباط دختر و پسر
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: پنجشنبه 03 اردیبهشت 94, 19:08
  3. در خواستگاری چی بپرسیم؟ چی نپرسیم؟
    توسط samir65 در انجمن ارتباط دختر و پسر(عشق)
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: شنبه 28 تیر 93, 23:25
  4. به اين احساس اوليه اعتماد كنم؟؟؟ ... به نظرتون من زود قضاوت ميكنم؟؟؟
    توسط rama25 در انجمن طـــــــــــرح مشکلات ازدواج: ارتباط مراجعان-مشاوران
    پاسخ ها: 33
    آخرين نوشته: یکشنبه 19 شهریور 91, 09:00
  5. چه رفتاری داشته باشم تا همسرم سیگار رو ترک کنه؟
    توسط maede_silvester در انجمن طــــــــرح مشکلات خانواده: ارتباط مراجعان-مشاوران
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: شنبه 09 اردیبهشت 91, 20:21

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 18:21 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.