نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی نمایش پست ها
با سلام و احترام
یکم: عدم مهارت و نداشتن قاطعیت دختر مذکور
ایشون باید به یک روانشناس بالینی مراجعه کند و مهارتهای لازم را در خصوص محافظت از خویش پیدا کند.

دوم: مسئولیت شما
تا وقتی که شما رسما خواستگاری نروید، و مراحل شناخت تمام نشود و عقد صورت نگیرد. بیشتر از ما در این مسئله مسئول نیستید و نیازی به مداخله شما نیست.

سوم: سرانجام ارتباط شما هم با ایشون زیاد خوشبینانه نیست. و مسائل زیادی در آسیب این رابطه وجود دارد.
از جمله دختری که چنین آسیب هایی دیده باشد، هم مشکلات پس از حادثه دارد و هم طرف مقابلش نمی تواند بی توجه به تاریخچه این مسائل او را بپذیرد و در آینده که احساسات فعلی شما فروکش کند. خود شما بزرگترین آزار این دختر خواهید بود.
یک : آره این مشکل رو داشته ، بهش گفتم چرا این همه وقت سکوت کرده بودی ، به کسی چیزی نگفتی ؟ گفت می ترسیدم و بزور کارشو می کرد ، منو می زد ، تحریمم می کرد ، تو اتاق زندانی می کرد و ...

دو : اره متاسفانه هر کاری خواستم انجام بدم دیدم دستم بسته اس ، خواستم به مادرش بگم ، خب خودم چه کسی معرفی کنم که از موضوع اطلاع داره ، ترسیدم کاری کنم که باعث بشه بهم نرسیم . مداخله ای تا به حال نکردم ، بجز ، پیشنهاد هایی که دوستان دادن رو سعی کردم بهش پیشنهاد بدم دز همین حد ، بهش گفتم طبق حرف شما به روانشناس مراجعه کنه ، در صورتی که از دانشگاه و امکانات محرومت کنه و تحت فشارت بزاره ، به نیروی انتظامی اطلااع بده ، تا طبق گفته دوستمون ، حمایت قانونی داشته باشه . بهش پینهاداتی از قبل پوشیده بودن تو خونه ، تنها نبودن با برادرش رو هم دادم . بهش گفتم قوی باشه

سه : از اینده واقعا اطلاعی ندارم ، اما اطلاعات شما از روی تجربه و علم و اگاهی هست که می گید سر انجام خوبی نداره ، به موضوع قطعا خیلی فکر خواهم کرد ،

یه فایل صوتی رو هم می خواستم براتون بفرستم چطور براتون بفرستم ؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط فرخ رو نمایش پست ها
به این جملات خودتون دقت و توجه کنید

با خودم خیلی کلنجار رفتم ، خیلی گریه کردم

اما در جواب بهش می گه ، هیچکدوم مثل تو نیستن ، هر کار می کنم بازم به فکر توام

بهم گفت با این که برادرم این کارو می کنه آما من ازش متنفر نیستم ، به نقل خودش می گه برادرم بیماره ، دس خودش نیست ، و من برادرم رو دوست دارم

دوست غزیز پست مدیر همدردی رو مطالعه کنیئ ذقیق
اینکه بزدارش میگه هیچکدوم مثل تو نیستن داره به شما این هشدارو میده که حتی پس از ازدواجش هم ممکنه دست برنداره اون اقا...میتونی تحمل کنی؟نمی ترسومنتت این جمله؟
شما قیل از اینکه در برابر انسانهای دیگه مسئول باشی در براابر سلامت روح و روان خودت مسئولی که داره به خطر می افته (گریه کردن، افت تخصیلی، کلنجار رفتن)

راههای فانونی رو ما معرفی کردیم به ایشون بگو( به عنوان یه همنوع که میخواد کمک کنه) اگر خواست اقدام میکنه اگر هم نخواست صلاح مملکت خویش........
و از این رابطه خارح شو چون از اسیب در امان نمیمونی.

در ضمن به این جمله هم دقت کنید

امشب برادش تهدیدش کرده که یا بیا ، یا تلفن و ایپودت ipod رو ازت می گیرم .

دوست عزیز اینا تهدیده واقعا؟!!!
من گقتم در حدی کتک میخوره که میره تو کما
دوست عزیز این جملات رو گفتم ، چون عین این جملات رو بهم گفته ، خودم هم خیلی روشون فکر کردم ، اتفاقا خیلی هم ترسونده منو ، اما این که گفته متنفر نیستم ( این یه طرز فکرشه ، کلا می گه هر کسی هم بدی بهم کنه ازش متنفر نمی شم ) اما اینطور نیست که از برادرش نترسه ، خیلی از برادرش می ترسه .

پست مدیر همدردی رو مطالعه کردم اتفاقا خیلی روم تاثیر گذاشت از نظر فکری ، چون بوی آگاهی و تجربه می داد ، خیلی فکر خواهم کرد روی جواب ایشون ، واقعا ازشون متشکرم که شخصا پاسخی تامل انگیز دادن .

اما در مورد خارج شدن از رابطه ، عذاب وجدان دارم ، خیلی بهش وابسته شدم ، اجازه بدین اینو زمان مشخص کنه ، چون واقعا نمی تونم یه شبه در موردش تصمیم بگیرم .

اما در مورد تهدید : در گذشته با زور و کتک و زیر فشار گذاشتن به خواسته اس می رسه ، اما قبل از ماه رمضون ، برادر به خوارش می گه ، دیگه نمی خوام ادامه بدم ، تمومش کنیم . ماه رمضون اتفاقی نمی افته ، اما اواخر ماه رمضون و بعدش تا به امروز ، برادر به خواهرش دوباره اصرار می کنه و ابراز پشیمونی از تصمیمی که گرفته ، و چون خواهرش هم بهم موضوع رو گفته و من باهاش ص کردم ، تا به امروز زیر بار نرفته ، بهش گفتم هز کاری کرد ، هر سختی ، اما نزار بهت دست بزنه به خاطر عشقمون ، این کارش خیلی پسته ، و نصیحت های دیگه

اما اخبرا بهش گفته اگه نیایی ، با توجه به این که برادر بزرگ هست و توخونه قدرت اجرایی و حمایتی رو داره، گفته اگه نیایی ، گوشی ، تبلتت و از همه مهمتر از دانشگاه رفتنت محرومت می کنم .اما من بهش گفتم هیچ چیز ارزشش رو نداره این کارو انجام بدی ، قوی باش و ...

برای اون اره این یه تهدیده و من هم می ترسم ، چون از طریق ایپد با هام ارتباط داره ، گرفتن این وسیله خیلی براش سخته ، بهش گفتم اگه بگیره هم نزار بهت دست بزنه ، چون یه جوری منو تکیه گا خودش در نظر گرفته

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط anisa نمایش پست ها
شما حالتون خوبه ؟

اون دختر که حالش مشخصه ولی من به حال شما بیشتر شک دارم . خودت نرمالی ؟

یعنی یه دختر 20 ساله بعد از 8 سال نمیتونه بره جایی قانونی شکایت کنه بابت این موضوع و تازه به شما میگه برادرم مریضه من دوسش دارم ؟؟

شما هیچ مسئولیتی در قبالش نداری فقط در این حد که اون شماره ها رو بهش بده که کمکش کرده باشی. و یه روانشناس بهش معرفی کن.
حال من که خیلی اشفتگی فکری دارم این روزا خیلی ،خیلی تحمل این روزا برام سخته ،
این موضع از گذشته شروع شده زمانی که بچه بوده ، اما متاسفانه ادامه پیدا کرده ، اما اخیرا این موضوع رو گفته اونم به من نه به کسی دیگه ، حرفای من باعث شده ، یکی دو ماه اخیر رو. مقاومت کنه ، شاید اگه این موضوع به من هم نمی گفت ، شاید این جریان حالا حالا ها ادامه پیدا می کرد ، و هیچ کس هم مطلع نمی شد ، اما به گمانم ، فشار روحی و روانی باعث شده تا نتونه این موضوع رو در این سن تحمل کنه و بهم گفته ، در چند ماه اول ارتباطمون این جریان با برادرش ادامه داشت و بهم چیزی نگفته بود .
اما اینکه گفتم دوسش داره ، شاید من بد و ناقص و با لحن بدی اینو مطرح کردم ، ایا واقعا میشه همچین برادری رو دوس داشت ؟
برادرش نقش حمایتی تو خونه داره ، بین برادرای دیگه و حتی مادر و کمک هایی هم که بهش می کنه ، مورد تحسن مادر هم قرار می گیره ، این برادر فقط از نطر من و شما ، مورد تنفر قرار گرفته نه اطرافیان ، اطرافیان که این مسائل بیخبر هستند
و دلیلی که می گه دوسش دارم ، شاید این باشه به عنوان برادر دوسش داره و اینکه چهره خوبی برادر نزد اطرافیان داره ، با پیشنهاد من برای در جریان گذاشتن با نیروی انتظامی خود داری کرد و گفت دوس ندارم ابروی برادرم بره .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سلیمانی نمایش پست ها
یه برادر
خاک توسر ش
باید اعدامش کنن

- - - Updated - - -

چرا این تالار اینطوریه 19ام من پول ریختم بحساب هنوزم عضو عادی هستم و روزی 3تا پست بیشتر نمیتونم بزارم واقعا دیگه من چند بار ایمیل بفرستم

همش میپرستید جهت چه چیزی واریز شده خب معلوم جهت اشتراک 1 ماهه
لطفا سریع پیگیری کنید
اعدام برای زمانی هست ، که دخول صورت بگیره و شاهد عینی 4 مرد فک می کنم وجود داشته باشه
در این مورد ازار جنسی هست ، برادر، خواهرش رو مجبور می کنه کارایی کنه و کارایی می کنه باهاش تا خودشو ارضا کنه ،
دخولی انجام نشده در این مورد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط nafiseh joon نمایش پست ها
اقلا این آدم بفهمه اگه این کار رو ادامه بده
کسی باهاش ازدواج نمیکنه
و بره آینده و ازدواجش و روح و روان خودش خطر داره

برادره قشنگ زن میگیره
هروقت هم خواست میاد خواهرش رو مجبور میکنه
زندگی خودش رو داره
زنش هم اگه آدم پخمه ای باشه ( توهین نباشه به خانوما ولی خیلی هاشون کنار میان ) هیچ چی بهش نمیگه
بعد این خانوم ..............
هیچ مردی تحمل نمیکنه زنش همچین کاری با برادرش بکنه
از همچین آینده ای می ترسم ،