نقل قول نوشته اصلی توسط reihane_b نمایش پست ها
اتفاقا نامزد منم همه میگن خوش تیپ و زیباست ولی خب قد بلند نیست و گاهی من روی این مورد زوم میکنم) مخصوصا وقتی از خودش عکس میفرسته واسم معمولا احساسم خوب نیست(مخصوصا وقتایی که من عکس عجله ای ازش میخوام و وقت نمیکنه به خودش برسه!)

اما بعدها متوجه این موضوع شدم که توی عکساش من ازش خیلی خوشم نمیاد! ولی وقتی کنارم باشه همچین احساسی ندارم.
ببین نامزد شما هم وقتی پیشت هست احساست بهتر نیست؟ خیلی وقتا عکس به دل نمی شینه ولی وقتی ظاهر با رفتار و صحبت همراه میشه خیلی دلنشین میشه.
حضوری خیلی مهمتر از عکس هست. به اون بیشتر بها بده
سلام ریحانه جان

خوشحال شدم دیدم فقط من این مشکل رو ندارم.
انشالله اگه قسمت هم هستید عاشقش بشی و باهم خوشبخت بشید.

منم به این نتیجه رسیدم که وقتی باهم هستیم احساسم بهش بهتره نسبت به عکسش ، از نظر حرف زدن هم اینقدر شیرین زبان هست که وقتی حرف میزنیم (معمولا اون بیشتر از من حرف میزنه و گاهی از کم حرفی ام گله میکنه) من موقع حرف زدن باهاش و در حضورش گذر زمان رو حس نمیکنم چون اطلاعات و تجربیاتش بیشتر از منه و حضوری هم مرتب بهم توجه داره و محبت میکنه.

هرچند رو در رو هم یکی دو مورد بوده که از ظاهرش یعنی بیشتر طرز لباس پوشیدنش خوشم نیومده.

نمیدونم جدی بگیرم این حسم رو یا به مرور زمان حل میشه. کاش خانم هایی که متاهل هستن بیان از تجربیاتشون درین مورد بگن ..