نقل قول نوشته اصلی توسط toojih نمایش پست ها
سلام صبح بخیر. ببخشید من چیزهایی که میخوام بگم کمی حاشیه ای هست ولی خب برام سوال شد. این آقا از کجا فهمید که تو داری چکار میکنی؟ یعنی اون سایت با همه کاربراش برای این بوده که شما بری اونجا تست بدی؟ همه رو خودش الکی درست کرده بوده؟

حرف زشت؟! البته شاید منظورت این بوده که مثل خودت مجرد باشه و تجربه زندگی مشترک نداشته باشه که تفکراتش بهم ریخته باشه و نتونه اونجور که باید و درسته و از لحاظ روانی و انسانی سالم هست بهت عشقی رو بده که تو خودت همینکارو براش خواهی کرد. ولی یه چیزی هست اینکه شما هم یکبار ازدواج کردی و طلاق گرفتی. شما الان یک پسر مجرد و سالم از لحاظ روانی نیستی. فقط باید بررسی کرد که از این ازدواج ایشون بیشتر ضربه خورده و بهم ریخته یا شما بعد از این تجربه عاشقی بیشتر بهم ریختی و درب و داغون شدی.

یک سوال دیگه برام پیش اومد که شما املای فارسیت خیلی ایراد داره ولی گویا انگلیسیت باید خیلی قوی باشه. چون با این جناب هانسوین داری صحبت های روانشناسی و تخصصی انجام میدی. البته فکر کنم توی همین پروسه روانشناسی پیشرفت کردی و انگلیسیت رشد کرده. چون جدیدن اسمت رو هم عوض کردی، خارجکی برای خودت انتخاب کردی.

هزینه جلساتی که باهاش داری رو چطور پرداخت میکنی؟ چقدر هست هزینه هاش؟

این جمله آخرت از همه بهتر بود. تبریک میگم. پس بالاخره موفق شدی. من فکر میکردم هنوز گرفتارش هستی ولی عاقلانه ندیدی که بری سمتش. پس کلن ازش رها شدی.
کاش توی تاپیک قبلیت اینرو مینوشتی تا فرشته جون یا همکار جدیدشون خاله قزی اون تاپیک رو به "به نتیجه رسیده ها" منتقل میکرد و در لیست افتخارات سایت ثبت میشد.
سلام
نه خیر اون سایت الکی نبوده بلکه واقعا یک سایت دوست یابی هست فقط ایشون با مدیر اون سایت هماهنگ شده که چنین برنامه ای رو طراحی کردند و اون دوتا دختر هم که بهم تو سایت پیشنهاد داده شده بودند کاملا ساختگی بوده و اینکه ایشون در جریان کارهای من هستند .
منظور من از طلاق گرفته یعنی اینکه ایشون به لحاظ جسمی مثل یک دختر ازدواج نکرده نیستند
من کاملا به زبان انگلیسی در نوشتن و خواندن مسلط هستم چون شغل ما کلا به زبان انگلیسی نیاز داره ،شغل من تعمیرات نرم افزاری و سخت افزاری موبایل و لپ تاب هست و جوریست که همش باید با ساپورتر های شرکت ها در ارتباط باشیم و هر 7 ماه یک بار اموزش تعمیر میبینیم که اون هم به زبان انگلیسی هست.اسم قبلی من هم انگلیسی بوده
در مورد هزینه نمی تونم چیزی بگم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط pasta نمایش پست ها
دوست من خواهشا یکبار دیگه کاملا پست فرشته ی مهربان رو بخون تا متوجه بشی چرا نباید از یک روانشناس بریتیش کمک بگیری.
مبنای نگرش اونها کاملا با ما فرق می کنه.

یه مثال ساده می زنم.تو اون فرهنگ اگه زنی 3 بار ازدواج کرده باشه و طلاق گرفته باشه، یک مورد کاملا نرمال به حساب میاد.و اگه از یک مشاور تحصیلکرده ی اون نگرش و فرهنگ نظر بخوای نظرش احتمالا اینه که مشکلی در ازدواج با چنین خانمی نیست.اما اگه همین موزذ تو ایران باشه شما با توجه به شرایط و فرهنگ ایران نمی تونی از اون مشاور کمک بخوای.
و حتما یک روانشناس ایرانی می تونه کمک بزرگی واقع شه و شما رو از مشکل بزرگی که ممکنه تو ایران بهش بخوری نجات بده.
در بسیاری از موارد دیگه هم همینطوره.
غربی ها اعتقاد دارن آدم هر چیزی رو دوست داره باید بره سمتش.
اگه س.ک.س دوست داره بره سمتش.اگه مشروبات الکلی دوست داره بره سمتش.اگه دوست داره بقیه رو تحریک کنه پس این کارو بکنه.اگه هرجا هر تفکر غلطی بود هم عیب نداره آدم آزاده هر جور خواست فکر و عمل کنه.
این چیزیه که اونها دارن باب می کنن.و تحت تفکر فراماسون و همینطور به نوعی داروینیسم هستش.
اونها می گن خدا رو بیخیال شو و هرکاری دوست داری انجام بده.اونها می گن خودتو محدود نکن.
تو تمام فیلماشون می خوان این مفهوم و برسونن.آیا تفکرشون درسته ؟آیا چنین تفکری رو قبول داری ؟اگه آره پس دور این سایت رو خط بکش.
چنین افرادی جز اینکه زمینه ی انحراف شمارو فراهم کنند هیچ چیز دیگه ای ندارن.

پس بپذیر که شما نباید از چنین فردی کمک بگیری دوست من.
حتی اگه تو بریتیش که سهله، تو اروپا و آمریکا بهترین روانشناس باشه.

روانشناس باید بتونه معیار ها و نیاز های فکری و خیلی چیزهای دیگه رو تعدیل کنه.
باید بتونه به آدم کمک کنه واسه تغییر.وقتی درون شما مشکلی وجود داره و معیار غلطی تو ذهنت داری باید شمارو با دلیل و برهان متوجه غلط بودن فکرت کنه و زمینه ی تغییرتو فراهم کنه.
نباید همه مثل همه فکر کنن. اما وقتی کسی فکرش آسیب زا و اشتباهه وظیفه ی روانشناس چیز دیگه ای ایجاب می کنه.
موافقم
ولی این روانشناس مثل اونا نیست