سلام دوست خئبم .برات ارزوی خوشبختی می کنم .چند تا نکته رو با توجه به تجربیاتم برات می گم :
به نظر من باید به خواستگارانت کاملا جدی فکر کنی و عاقلانه به تمام نکات مثبت و منفی اونها توجه کنی و در نهایت یکی رو انتخاب کنی .بی خیالی طی نکن .فکر نکن همیشه جوونی و شاداب و خواستگارها بی شمار .اینطور نیست.چشم به هم بزنی شمار اونها کم میشه و شما پشیمون از عدم انتخابخواستگار قبلی .
ازدواج یه امر اجتناب ناپذیره و باید توی زندگی هر کسی رخ بده .زمان و مکان تعیین نکن .ساده باش و ایرادهای بنی اسرائیلی نگیر . افکار رمانتیکی مثل اینکه همسرم درکم کنه و عاشقم باشه و نصف شب منو ببره حرم و .... اینها رو داشته باش خیلی قشنگن اما در کنارشون مسکن و درامد و یک خانواده با اصالت (ترجیها کم جمعیت ) رو هم در نظر بگیر متاسفانه بیشتر مشکلات از مسائل مادی نشات می گیره .
و اما یه توصیه زنانه :
از دوران مجردی نهایت استفاده رو بکنید چون هرگز بر نمی گرده .( در کنار پدر و مادر بودن بهترین موهبتی است که بعد از ازدواج اونو از دست می دی)
و اینقدر رمانتیک به ازدواج و مردها فکر نکنید بعدا توی ذوقتون می خوره
موفق باشی.









علاقه مندی ها (Bookmarks)