نقل قول نوشته اصلی توسط نوپو نمایش پست ها
اول از همه باید بگویم چندتا خطای فکری داری که باعث آشفتگی بیشترت شده است :
1- ازدواج و دوستی را با هم یکی می دانی در حالی که دو راه کاملا مخالف هم هستند.
2- اعتماد به نفس خودت را به شدت کاهش داده ای و روی خودت هزارتا عیب می گذاری.
3- مهارت تفکر انتقادی را کنار گذاشته ای و منفعلانه به پدیده های اطرافت نگاه می کنی. همین باعث فشار عصبی زیادی می شود. و اعتماد به نفست را کم می کند.
4- فکر می کنی اگر عده ای از همسالانت راهی را در پیش گرفتند و اتفاقاتی در زندگی شان رخ داد شما هم باید همان کار را بکنی و همان اتفاق ها بیفتد
5- ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خودت مقایسه می کنی.
6- برای هر کاری که می خواهیم انجام دهیم نظر متخصصان باتجربه و امین و عاقل را جویا می شویم و مدت ها مطالعه و تحقیق می کنیم. اما شما به جای این کار ملاک عملت را زندگی چند دختر و پسر کم و سن سال که هنوز هیچ تجربه ای از زندگی ندارند و تازه وارد اجتماع شده اند گذاشته ای.
7- مهارت ارتباط با جنس مخالف را به خوبی فرا نگرفته ای و اسم دوستی دختر و پسر را ارتباط سالم می گذاری. در حالی که ارتباط سالم به هیچ عنوان این نیست.
8- شما باید معیارهای کاملا محکم عقیدتی و اعتقادی داشته باشی که با دلیل و برهان ، تجربه و مطالعه فراوان به آن رسیده باشی و ذره ای شک و تردید در آن نداشته باشی. بعد ملاک عملت و ارتباط هایت را این معیارها قرار دهی نه کارهای هم سن و سالهایت . این گونه تکلیفت با خودت معلوم است و دیگر قرار گرفتن در محیطهای مختلف با خصوصیات مختلف برایت آشفتگی فکری و سردرگمی ایجاد نمی کند چون راهت معلوم است.

با حرف شما موافقم. خودم میدونم اعتماد به نفسم پایین اومده. دارم تمام تلاش خودمو میکنم که فراموش کنم و به کارام برسم.
زندگی از نظر من تو دوستی و روابط نیست. جو دانشگاها و اکثر جوانان این شکلی هستن. من شاید هنوز موقعتیت مناسب رو پیدا نکردم اما از الان به بعد برام مهم نیست دنیا به آخر نرسیده!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Less Than Nothing نمایش پست ها
مسئولیت این صحبت ها هم با خودمه ( کسی هم خواست هویت ام رو هم اعلام میکنم )

طنز جالبی بود،
نشون دهنده این هستش که شناخت کافی در مورد بازار کار داروسازی ندارند، فعلا خوابیده با گرفتن یارانه ها از دهن ملت هم میخوان یه چیز هایی رو مثلا درست کنند که بزنند به کار که مثلا فیلد فارما و بقیه جریانات بهتر بشه من خودم توی این داستان لجن زار رو دیدم... اینها دوستان شما میتونند به سه دسته تقسیم بشند اونهایی که میدونند اینجا واسه موندن خوب نیست و اونهایی که نمیدونند و بعدا فیلشون یاد هندستون میکنه و میخوان برند خارج و اون دسته ای که هیچ نمیدونند تو فضا هستند.

اونی که میدونه خودشو به آب و آتیش میزنه که از اینجا بلند بشه بره خارج، و مطمئن باش اگر واقعا موانع بعدیش رو بدونه سراغ زن گرفتن نمیره چون توی سفارت دردسر زن داشتن رو میبینی و سعی میکنند واسه خودشون cv قوی درست کنند که هر دانشگاهی رو درخواست فرستادند پذیرش بگیرند.
اونی که نمیدونه و بعد ها میخواد بره خارج اینجا و با عشق بازی کردن با دختر مردم وقت خودش رو تلف کرده.
اونی هم که توهم زده واسه آینده برنامه میچینه که مشخصه بچه اس یا اینکه خیلی پشتش گرمه (تنها مساله مالی نیست)

من تمام هم دوره ای های خودم رو دارم میبینم اونی که زیر 24 سال زندگی رو شروع کرده همشون طلاق گرفتند اونی هم که 27 شروع کرده الان وضعش بهتره.

من نگرشم این هستش که اگر فردی رو دیدید که مناسب هستش و جنبه شو داره و از هر لحاظ سالم هستش جلو برو خودت صحبت کن تا کسی بیاد بهت بگه، موافق و مخالف داره جز اولین پست های خودم در این سایت هم بوده و سعی کردم که با زبون معمولی صحبت ام رو بکنم و فلسفی صحبت نکنم.
من توی سفری که برای کوتوتل داشتم شانس اوردم پروفسور ژیژک (Zizek) رو دیدم و اسم یوزر خودم هم فلسفه طرز فکر جفتمون بودش، شخصیت جالبی دارند ولی متوجه شدم از دور بهتره
فیلم مستندی رو ایشون دارند به اسم the pervert's guide to ideology این رو تونستی دانلود کن و ببین انگلیسی ساده صحبت میکنه که یه بچه که تازه از دبیرستان در اومده هم متوجه میشه چی میگه. توقعی هم ندارم که پیش زمینه از هیگل داشته باشی ولی همون 10 دقیقه اول فیلم جواب بخش عمده حالتت رو میده.

خندم میگیره، 10 ترم درس بخونی آخرش هم ممکنه توی آزمایشگاه کار کنی (با سفارش بعضی ها حقوق 2 تا 5 میلیون) یا دیگه بری داروخونه بزنی (اون هم با کمک بعضی ها) و اگر خیلی گردن کلفت باشی میری واردات راه میندازی (اگر دست روی چیز جزئی بذاری کاری باهات ندارند، بوده موردی که بار طرف رو توی گمرک جلو آفتاب گذاشتند به سفارش یکی که دارو های طرف خراب بشه)... خب چرا وارد این رشته میشی ؟! خیابون ناصر خسرو رفتید ؟ من شغل یا کسی رو bash نکردم جامعه برخوردش اینجوریه با حرفه آدم باز داروسازی خوبه بچه های دندون پزشکی که اصلا توی جامعه پزشکی راهشون نمیدند (بنده طرف خودم هستم نگرشم به همه رشته ها یکسان هستش)

واسه بار سوم میگم دانشگاه آژانس شوهر و همسر پیدا کردن نیست

گیریم ته داستان ازدواجه، خب کل هم براش میزنیم ، شما یادتون رفته حوصله داری مسئولیت شو هم قبول کنی ؟ بعضی ها فکر میکنند من سخت گیرم حتما هستم که بهم میگند ولی واقع بین هستم و کسی که با احساس تصمیم میگیره، ته کار بعیده خوب باشه.

در مورد مطلبی که از دین اوردین، در این کشور چیزی بهمون یاد دادن که صحبت شما رو نقض کرده، بنده سیمان ام نم داشت ریزش کرده.

ممنون از معرفی مستند! در حال دانلود هستم تا در اولین فرصت ببینم. فقط یک مورد: یکم خشن جواب دادین! ببینین من مثل خیلی از دختر های دیگر دنبال شوهر نیستم! چیزی که توی دانشگاه ها خیلی زیاد دیده میشه. من دنباله یه دوستی سالم هستم که در نهایت اگر شد به ازدواج منتهی بشه. الانم یه حسی مثل کمبود دارم که ناشی از اعتماد به نفس ضعیف شده ام هست و طبق چیزهایی که فهمیدم گذرا هست.
و اما اینکه دانشگاه آژانس پیدا کردن شوهر نیست!‌با شما موافقم اما این در مورد من صدق نمیکنه!! من حتی به هم کلاسی هام به چشم چیزی بالاتر از یک دوست عادی نگاه نمیکنم. اگر قراره فرد مناسب پیدا بشه به وقتش میفهمم و از اینکه من برم جلو ابایی ندارم!
و اما اینکه تمام این موضوعات چه ربطی به بازار کار دارو و غیره داره؟؟؟!! شما مگه تو این فیلد هستین؟
ما دانشجوها هنوز جوانیم و در این حد ذهمنمون خراب نشده! دندونپزشکای بیچاره هم ۶-۷ سال بدبختی میکشن دزد که نیستن؟!!
در کل از جوابتون ممنونم. مستند رو حتما نگاه میکنم ممنون