سلام دوست عزیز
نمیدونم نقاشی رو بصورت اکادمیک شروع کردین یا شرکت در کلاسهای ازاد بیرون؟
سبک نقاشیتون چیه یعنی سبک شخصی دارین تو این زمینه یا به قول معروف رئال و بازاری کار میکنید؟
اگه به صورت حرفه ای و اکادمیک یا حتی کلاسای ازاد بیرون نقاشی رو شروع کردین به نظرم هنوز خیلی زوده انتظار داشته باشین که در این رشته حرفه ای بشین و بخواین زود به نتیجه برسین. چون موفقیت در این رشته احتیاج به تمرین و پشتکار و فعالیت وزمان خیلی خیلی زیادی داره !
همه این موارد ودر کنارش صبر و اعتماد به نفس میتونه شما رو خیلی زودتر به نتیجه دلخواه برسونه!
منم با اینکه از بچگی طراحی و نقاشی کار کردم و به صورت اکادمیک تو این رشته تا مقطع فوق لیسانس تحصیل کرده هنوز خیلی چیزا رو بلد نیستم ولی 5سال به خودم این جرات رو دادم ودارم تو دانشگاه تدریس میکنم چون دیدم هر چی باشه من از هنرجویی که زیر دستمه خیلی مهارت بیشتری دارم اون تازه کار و هنوز خیلی از اصول اولیه این کار رو بلد نیست.
پس هیچ لزومی نداره بخوام خودمو دست کم بگیرم چون من در همین سطحی که هستم برای انها یه حرفه ای بحساب میام!
برای شما هم شاید اوایلش سخت باشه ولی به مرور کار دستتون میاد با هنرجوهای کم شروع کنید
خودتون باشید لازم نیست حتما مثل یه استاد یا یه معلم رفتار کنید یا حرف بزنید
سر کلاستون راحت باشین و در عین حال با اعتماد به نفس مطالب رو بهشون یاد بدین و صحبت کنید از لحاظ تئوری حتما خودتون قوی کنید
تا سر کلاساتون همیشه حرفی برای گفتن داشته باشین.
برین زندگی نامه هنرمندان معروف رو بخونید ببینین انها هم به راحتی و طی دو یا 5 سال یا حتی 10 سال و بیشتر به نتیجه نرسیدن خیلی سختیها رو باید تحمل کنی زیادی از خودت انتظار نداشته باش!
تمام اصول و قواعد نقاشی رو یادبگیر رنگ شناسیت رو قوی کن مهمتر طراحیت رو حتما قویتر کن تا دست قوی داشته باشی چون طراحیت قوی بشه ، در نقاشی خیلی پیشرفت میکنی!
تکنیکهای زیادی رو برو یاد بگیر و خودت تجربه کن تا چیزای زیادتری برای یاد دادن داشته باشی و کلاسات پر بار تر بشه!
در ضمن کی گفته با یه دوره کلاس تو وظیفه خودت میدونی شاگردت رو حرفه ای کنی؟
اصلا همچین چیزی امکان نداره تو فقط وظیفه داری اصول مهم و اولیه این هنر رو بهشون یاد بدی همین.
دیگه بقیه اش به عهده خودشون چقدر پیگیر باشن بخوان یاد بگیرین!
همونجور که ما الفبا و مبانی هنر رو دانشگاه بهمون یاد داد بعدش بستگی به تلاش و پشتکار خودمون داره.
باز هم میگم از تدریس نترس با خودت بگو اینایی که قرار من بهشون یاد بدم هیچی بلد نیستن اطلاعاتشون در حد صفره در برابر توانایی و مهارت تو اونا هیچ توانایی ندارن پس اینقدر انگ بی عرضگی و نادانی به خودت نزن عزیز من!
با اعتماد به نفس برو سر کلاسات حاظر شو برای هر جلست برنامه ریزی کن اصلا سر کلاسای تدریس هنر نباید خشک و جدی باشی چون شاگردا زود خسته و زده میشن تا میتونی فقط تشویقشون کن بهشون اعتماد به نفس بده . بعد ببین چقدر خودت انرژی میگیری و اونها به کلاسات و روش تدریست علاقه مند میشن.
خوب امیدوارم این مطالبی که بهت گفتم بدرت بخوره و استفاده کنی هر چند مطمئنم تو خیلی بیشتر از من بلدی و مهارتت بیشتره فقط خودتو دست کم میگیری .
امیدوارم موفق باشی دوست عزیز

علاقه مندی ها (Bookmarks)