دوست عزیز اولا تبریک میگم به خاطر اقدام به ازدواج
----- این سایت چرا اینطوری شده با هزار زحمت لاگین کردم تا این مطالب رو بنویسم سه بار خارج شد مجبور شدم دوباره لاگین کنم مسئولین رسیدگی کنید-----
در مورد سوالات شما
1- به نظرم همین که چهره ایشون به دلتون نشسته و اینجا از ایشون با تعبیر "زیبا" یاد می کنید یعنی چهره خوبی داشتن و شما حس خوبی از ایشون گرفتید پی دلیلی برای نگرانی نداره ضمنا خانم ها بعد ازدواج جهره شون تغییر می کنه و زیباتر میشن پس مطمئن باشید بعدها پشیمان نخواهید شد
2- به نظر من دلیلی برای حساسیت نداره از لحاظ رفتاری تا حدی که دچار مشکل نشید کفایت می کنه اما الان که در شرف ازدواج هستید باید سعی کنید شناخت بیشتری از رفتارهای خانم ها داشته باشید من خوندن کتاب "رازهایی درباره زنان " رو توصیه می کنم
ضمنا تفاوت های رفتاری مردان و زنان رو حتما جستجو کنید و مطالعه بفرمایید در همین انجمن هم تاپیک های زیادی در این زمنیه ایجاد شده
در مورد تفکراتتون به نظرم اتفاقا شما آدم جزئی نگری هستید و قدرت تحلیل بالایی دارید فکر میکنم برای پست هایی که نیاز به تحلیل و برنامه ریزی داشته باشن بسیار مناسب باشید و البته این قدرت تحلیل در زندگی هم خیلی بهتون کمک خواهد کرد ولی به نظرم این نوع نگرش تا زمانی که در اصول اولیه و ضروری زندگی تداخلی نداشته باشه دلیلی بر نگرانی نداره
چه بسا این جزئی نگری شما به همسرتون هم خیلی کمک میکنه نمونش خرید کردن که شما میتونید نکاتی بسیار ظریفی رو به همسرتون انتقال بدین و یا زمانی که همسرتون تغییر لباس یا آرایش میدن خیلی زود متوجه میشید و همسرتون از بی توجهی شما شکایت نمی کنه
در نهایت توصیه می کنم حتما به مشاوره مراجعه کنید نه فقط به خاطر حساسیت خودتون بلکه این مشاوره به همسرتون هم خیلی کمک خواهد کرد

علاقه مندی ها (Bookmarks)