به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 51

Threaded View

  1. #11
    عضو همراه

    آخرین بازدید
    شنبه 01 اردیبهشت 97 [ 02:14]
    تاریخ عضویت
    1390-1-11
    نوشته ها
    1,700
    امتیاز
    16,289
    سطح
    81
    Points: 16,289, Level: 81
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 16.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,578

    تشکرشده 5,967 در 1,568 پست

    حالت من
    Sepasgozar
    Rep Power
    203
    Array
    دخترت حق داشتن پدر و مادر رو با هم داره حتی اگر از هم جدا شده باشند. بزرگترین حقی که فرزندتون بر عهده شما داره همین حضورتون کنارش هست، مخصوصا الان که اگرچه سنش کمه ولی مطمئنن متوجه عدم حضور و کشمکش شما دو نفر میشه و هنوز فکر می کنه خودش مرکز جهانه. بنابراین ناپدید شدن شما رو می ذاره تقصیر خودش و آسیب روحی میبینه. بهتره همیشه کنارش باشی حتی اگر قراره کم باشی. اون باید بدونه شما زنده اید و آسیبی ندیدید و این تنها با دیدن شما حتی اگر قرار باشه در یک ملاقات هفتگی باشه میسر میشه. بعدها که بزرگتر میشه اگر الان بودنتون رو کنارش ببینه می تونه در مواقع سخت به شما اعتماد کنه ولی اگر شما یکدفعه ناپدید بشید حتی ممکنه نتونه در آینده به نزدیکترین کسانش هم اعتماد کنه. مادر برای بچه در سن کودک شما یعنی منبع هستی و اعتماد و پشتوانه همیشگی. این منبع رو از کودکت نگیر.

    همه اینها که گفتم برای این نبود که عذاب وجدانی برات ایجاد کنم. می خواستم فقط اگر حقوق خودتون رو در نظر می گیرید حقوق کودکتون رو هم در نظر بگیرید و به آینده هم فکر کنید و تنها به شرایط الانش فکر نکنید که چون بچه است متوجه نمی شه و یا هم بازی داره دیگر متوجه عدم حضور مادر نمی شه.

    پاورقی: بچه های زیر سه سال اگر درست یادم باشه اگر پدر و یا مادر رو بیشتر از یک مدت (فکر می کنم 2 هفته بود) نبینند فکر می کنند که اونها مرده اند. به نظرم لازمه خیلی روی روانشناسی کودکان در سن فرزندت تحقیق و مطالعه کنی و چه خوبه اگر بتونی پیش یک مشاور هم بری تا بهترین راه رو بری.
    هر آنچه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند
    و هر آنچه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند

  2. 6 کاربر از پست مفید deljoo_deltang تشکرکرده اند .

    khaleghezey (یکشنبه 17 فروردین 93), پریناز67 (سه شنبه 12 فروردین 93), مصباح الهدی (سه شنبه 12 فروردین 93), veis (سه شنبه 12 فروردین 93), شیدا. (سه شنبه 12 فروردین 93), شمیم الزهرا (چهارشنبه 13 فروردین 93)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 19:26 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.