مصباح الهدی جان با توجه به اینکه این ادم اخری اولین بارش بوده خواستگاری می رفته زیادم مطمن نباش که دیگه پیگیر نمیشه! ممکنه ندونسته باشه چطور رفتار کنه سر خواستگاری.
اگه واقعا نمی دونی به خواستگار جواب مثبت بدی یا منفی خوب جواب ندین. اگه هم مجبور شدین جواب بدین بگین که هنوز نمی تونین تصمیم بگیرین چند روز بهتون مهلت بدن.
البته من هیچوقت خواستگار درست حسابی نداشتم روال خواستگاری رو نمی دونم. اما اگه من بودم نمی دونستم الان چه جوابی بدم روراست می گفتم که وقت بیشتر می خوام فکر کنم.
راستی مصباح الهدی جان نمی دونم درست بگم یا نه. اما به نظرم اینطور میاد که شما با توجه به اینکه خواستگار زیاد داری دستت به نسبت بازه. یه سری معیارارو که برات خیلی هم مهم نیستن بذار در اخر و نیازی نیست خیلی هم از همه ی معیارات کوتاه بیای. اما تا یه حد معقولی تعادل داشته باشه معیارات تا بتونی به کسی که می خوای برسی و خیلی هم طرف نایاب نشه.
ظاهر هم مهمه. اونقدرام بی اهمیت نیست. بعدا ادم می خواد با اون ادم ببخشید البته انقدر واضح می گم ولی بعدا ادم باید با اون ادم توی یه بستر بخوابه دیگه! اینم در نظر بگیر. (شاید بابات واسه اینه که از اون یکی خواستگارت خوشش نمیاد :) )
کلا باید ببینی می تونی طرفو دوستش داشته باشی؟ می تونی باهاش توی یه خونه زندگی کنی؟ می تونی حتی شباتو هم باهاش تقسیم کنی؟ می تونی باهاش خوشحال باشی؟ (همینا هم خودشون سخت می کنن انتخابو ! )
موفق باشی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)