بانو رها
اولندش یه دست قشنگ برای شما چون هم تلاشت رو میکنی واسه زندگیت بهتر بشه هم بهش عمل میکنی و باعث میشی دوستان تشویق بشن بیان بهتون سر بزنن
من مغازه دارم اگه دقت کرده باشی بیشترین پست توی سایت همدردی رو من میدم تقریبا روزی هشت ساعت استفاده میکنم در روز عادت کردم الان شاید پنج سالی میشه.خونه خدا بخواد سیستم خریدیم ببریم ولی همسرم بهم اجازه نمیده برعکش شما حرفش رو یمزنه اعتما بنفسشم خوبه انصافا هم جرات نمیکنم روی حرفش چیزی بگم ازش میترسم
میدونم بنظرت حرفای روزمره و مسخره ای میان ما مردا میایم توی خونه میزنیم و دوست داری حرف از عشق و علاقه باشه و بغلتون کنه بوسه و نوازش ولی کاریش نمیشه کرد ما مردا اینجوری هستیم( البت از اینی هم که هستیم خیلی راضی ایم) مگه نمیخوای مال تو باشه وقتی میادش توی خونه خوب پس تو هم مال اون باش به حرفاش گوش بده حتی تشویقش کن بزار حس کنه هم همسر داره هم یه ریفیق بامعرفت ریفیقش باش دختر خوب کنارش باش به حرفاش گوش بده. شما اینکارو کن ببین چقدر تغییر میکنه
میره پای فیسبوک خیالت راحت ماها عادت کردیم به اینترنت معتاد شدیم.خوب این وسط بقول بانو میشل باید بشی بچه گربه ملوس() برو توی بغلش نازش کن بوسش کن بگو پیشی من چرا تا میای میری سراغ اینترنت وقتی یه زن خوشگل و ملوس و دوست داشتنی مثل من داری چرا بغلش نمیکنی چرا حرفای عاشقانه باهاش نمیزنی و از اینجور چیزا خودتو لوس کن ولی خواهشا تورو جون هرکی دوس داری زیادش نکن(مثل سریال پژمان نشه تورو خدا پژژژژژژژژژژژژژژی میوووووووووو کن
)
بعدشم مگه شما بچه ندارین آخه؟!!!!خوب برین بیرون بازار گردش برنامه ریزی کن برین مهمونی مهمون دعوت کن ببین چه کارایی دوس داره.
آهان یادم اومد اگه تقریبا مشکل مالی خاصی ندارین بهش بگو البته با ناز و عشوه که هیکلتو خیلی دوس دارم شونه های پهنت و سینه های مردونتو و بازوهاتو و اینجوری میری جلو روی مخش کار کن بره باشگاه ثبت نام کنه بره باشگاه بیادش خسته و کوفته میره دراز میکشه اگه میتونی براش آب پرتغال آب هویچ شیر و مواد پروتئینی بگیر قشنگ بسازش مردا از اینکه هواشونو داشته باشن همسراشون کیف میکنن خلاصه هوای شیکمشو داشته باش.
ایشالله که جواب میده![]()

) مگه نمیخوای مال تو باشه وقتی میادش توی خونه خوب پس تو هم مال اون باش به حرفاش گوش بده حتی تشویقش کن بزار حس کنه هم همسر داره هم یه ریفیق بامعرفت ریفیقش باش دختر خوب کنارش باش به حرفاش گوش بده. شما اینکارو کن ببین چقدر تغییر میکنه
) برو توی بغلش نازش کن بوسش کن بگو پیشی من چرا تا میای میری سراغ اینترنت وقتی یه زن خوشگل و ملوس و دوست داشتنی مثل من داری چرا بغلش نمیکنی چرا حرفای عاشقانه باهاش نمیزنی و از اینجور چیزا خودتو لوس کن ولی خواهشا تورو جون هرکی دوس داری زیادش نکن(مثل سریال پژمان نشه تورو خدا پژژژژژژژژژژژژژژی میوووووووووو کن
)

علاقه مندی ها (Bookmarks)