سلام مصباح الهدی جان من همیشه پست های تورو دنبال میکنم چون پر از مطالب اموزنده است.به عنوان خواهر کوچیکت به نظرم معیارت عاقلانه است.
هر ادمی توی زندگی فردی و شخصیش چند تا خط قرمز داره از بعضی خط قرمزها خواهر و برادر ادم رد میشن از بعضی مادر و پدر از یکی مونده به اخر همسر ادم رد میشه و از اخریش کسی حق رد شدن نداره این یه حلقه است دور ادم که خصوصیترین نظرات و حرف ها توش جا میگیره.به نظر من ادامه تحصیل و شاغل بودن تو حلقه ی اخرند و کسی حق نداره طرفش رو منع کنه از اون کار منظورم اینه که تصمیم گیری در موردشون به خود ادم مربوط میشه بقیه میتونن بهش مشورت بدن اما حق محروم کردنش رو ندارن.حالا میخواد همسرت باشه یا خانواده ات.اگه خیلی به ادامه تحصیل و شاغل بودن علاقه مندی به نظرم ازش کوتاه نیا چون حق توئه درسته یه شرایطی تو زندگی پیش میاد که ادم تصمیم میگیره ادامه نده ولی خودش باید تصمیم بگیره.و در مورد اینکه ممکنه طرفت بعدا بزنه زیر قولش و حرفاش :وقتی کسی رو پسندیدی و رسیدین به ازدواج شرطهای مهمت رو توی عقد جز شروط ضمن عقد بنویس تا بعدا نتونه بزنه زیرش...
و در جواب عده ای که میگن خانم با کار کردن از وظایف همسریش میگذره.اون بستگی به خانم داره زنها معروفند به اینکه میتونند همزمان چند کار رو انجام بدن اگر یه خانم در زندگیش بتونه برنامه ریزی داشته باشه میتونه هر کاری رو انجام بده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)