به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 56

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    سه شنبه 09 اردیبهشت 93 [ 22:46]
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience PointsOverdriveSocial3 months registered
    تشکرها
    518

تشکرشده 727 در 248 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط تهمتن نمایش پست ها
    خانم میشل یه چیزی رو اجازه بدین در نهایت احترام و برادرانه بهتون بگم. من از فحوای کلام و لپ حرفهای شما اینطور برداست کردم که شما خیلی ماشینی و خشک با موضوع ازدواج و رابطه با همسر آینده چه قبل و چه بعد از ازدواج برخورد می کنید. این رو بدونید که کمتر پسری جذب این نوع شخصیت می شه. یعنی یه پسری که عاشق شما باشه اگر بیاد اینجا این حرفهای شما رو بخونه درصد علاقه اش خیلی پایین میاد. شما یه چیزی رو در نظر نمی گیرید و اون اینه که انگیزه ی اصلی مردها برای ازدواج مخصوصاً در شرایط کنونی با تقبل این همه هزینه و مسئولیت و دردسر رسیدن به یک رابطه ی شیرین عاطفیه. اصلاً مرد جذب خانمی می شه که مهربون و عاطفی و احساساتی باشه. نوع حرفهای شما مثلاً صحبت از سیستم که می کنید به ذهن آدم اینطور میاره که ازدواج رو هم مثل فیزیک و شیمی می بینید. یعنی در چارچوب های قانونمند و خشک و مشخص و منظم و قابل پیش بینی و قابل محاسبه. این نوع شخصیت ها مرد رو جذب نمی کنه. من اتفاقاً تایید می کنم کارتون رو که به اون آقا اس ام اس دادید. لا اقل این کار با نوع بیانتون در اینجا به طور مثبتی متفاوت بود. شما باید بدونید که دختر هم اگر به قول اصطلاح فیزیکیش بخواد ازدواج پذیر باشه یا قابلیت ازدواج رو داشته باشه لطافت و احساسات گرم و عمیق داشتن و توانایی عاشق شدن یک مشخصه ی و یک صفت لازم برای اون دختره. یک زن زیبای بی عاطفه خیلی کمتر از یک زن با چهره ی متوسط ولی احساسات بالا می تونه یک مرد رو جذب کنه.
    من در مورد خانم میشل گرامی صحبتی ندارم ولی میخوام یه چیز کلی پیرامون حرفایی که زدی بگم

به مطلب خوبی اشاره کردی دوست گرامی راستش منم دیروز داشتم برای یه تاپیک چیزی مشابهه این مینوشتم اما در نهایت منصرف شدم از ارسالش
    ما مردم اروپا و آمریکا و کشور های توسعه یافته رو متمهم میکنیم به زندگی ماشینی و بی روح
    در حالی که مردم ایران اوضاعشون از همه بدتره
    کشور های توسعه یافته به عشق و احساسات خیلی بها میدن مثلا عده زیادی به عشق در نگاه اول اعتقاد دارن و مابقی که اعتقاد ندارن به این خصلت احترام میذارن و براشون قابل درکه ، اونجا اگر یه پیرمرد از عشق صحبت کنه بازم براش احترام قائلن
    اما توی ایران احساسات رو برای نوجوان 15 16 ساله میدونن و اگر یه پسر یا دختر 25 ساله از عشق و احساسات حرف بزنه بهش میخندن
    نمیدونم داریم به کجا پیش میریم فقط اینو میدونم که راه درستی در پیش نگرفتیم

در باقی موارد هم همینه ما دینمون اسلامه ولی زندگی تماما مادی داریم
    اما کشور های توسعه یافته که دینشون اسلام نیست از ما مسلمون ترن و ارزش های اخلاقی پر رنگ تری از ما دارند

نکته مهم تر ارائه فرمول برای ازدواجه
    فرمول هایی که نوابغ کشور های توسعه یافته به اون دست پیدا کردند خیلی توی این تاپیک دست به دست میشد اما نمیدونم این فرمولها توی کشور ما قابل اجرا هست

و جالبه ترکیبی از اون فرمول ساختند تا ازدواج سنتی رو پوشش بده

پر از تناقض
    پر از اشکال

نمیدونم با خودمون داریم چیکار میکنیم ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

2. 2 کاربر از پست مفید 1234567 تشکرکرده اند .

capitan (چهارشنبه 30 بهمن 92), تهمتن (چهارشنبه 30 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)