به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 56

Threaded View

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    درود بانو شارلوت گرامی

وایسا من یه سری اخلاقایی که مردا ازش متنفریم رو برات بنویسم:
    1. زن غرغرووو
    2. زنی که نیش و کنایه بزنه
    3.زنی که هنوز نیومده توی خونه گیر بده کجا بودی با کی بودی چرا اینو نگرفتی چرا اینکارو نکردی و ....
    4.زنی که نزاره یکم واسه خودمون راحت باشیم مخصوصا جلوی تلویزیون
    5.زنی که اشتباهات گذشتمونه بکوبه توی سرمون
    6.زنی که پشت سر خانوادمون حرف بزنه و مارو در مقابل خانوادمون قرار بده

شما اینو نوشتی:
    من حتی تا 6 یا 7 عصر ناهار نمیخورم تا اون بیاد و با هم بخوریم در حالی که بعضی روزا اون ناهارشو میخوره و من تا شام گرسنه میمونم(تنهایی از گلوم پایین نمیره)

این یه مورد از نظر ما مردا ببخشیدا بیشتر حماقته تا عشق من خودم خانومم دیر نهار خورد امروز وایساد تا من بیام نیم ساعت اینجوری شدم چون واسش خوب نیست بچه شیر میده ما مردا دیدمون فرق داره با شما بانوان محترمه همینکه موقع غذا خوردن بشینین کنارمون به حرف و درد و دلمون گوش بدین کافیه برامون

این یه نوشته طلائیه

نه تنها من بلکه همه مردا از زنی که یکمقدار توی خونه آزادش بزاره و به پرو پاش نپیچه فوق العاده این زن رو دوس دارن و عاشقش هستن

این یه مورد خیلی خوبه توی تالار زیاد نوشته میشه در موردش آخه سوال من اینه کلا شما بانوان محترمه تالار همدردی قبل که مجرد بودین چیکار میکردین؟ اونموقع که شوهر بدبخت نبود که بهش پیله کنین همش غر بزنین سرش و گیر بدین بهش خوب الان که متاهل شدی همون کارارو انجام بده ولی کمتر.بخدا مرداتون عاشقتون میشن.به اندازه کافی بیرون حرص میزنیم اعصاب خورد کنی داره خواهشا شما بانوان محترمه بدترش نکن جون اجدادت بزار خونه برامون محل آرامش باشه جلوی تلویزیون دراز بکشیم اگه برامون آب پرتغال یا تخمه هم بیارین که جانه

ما مردا زنایی دوس داریم که دوسمون داشته باشه.بهمون اعتماد بنفس بده.هوامونو داشته باشه.بزاره برای خودمون یکمقدار راحت باشیم.به حرفامون گوش بده هم حسی کنه باهامون. اینو بخونین
    ( متمرکز شدن روي نقاط مثبت به جاي نقاط منفي دادن شخصيت به همسر) ولی شما بجاش بهش نیش و کنایه میزنین و هی اشتباهش رو به رخش میکشی اینکار باعث میشه باهات لج کنه بجای اینکه طرفت جذب بشه

یکچیزی در مورد زیبایی نه تنها شما بلکه کلی میگم.

یه زن هرچی خوشگلم باشه زنایی توی جامعه هستن که ازتون خوشگلتر و جذابتر و از لحاظ جنسی با عشوه و ناز بیشتری هستن این همیشه خدا یادت باشه الان دیگه با قدیم فرق میکنه زندگیت رو میخوای باید مثل یه گلادیاتوری باشی که هرروز میجنگه تا زنده بمونه باید باید اخلاقای منفی رو بزاری کنار

نمیتونم و نمیشه رو بریز دور نداریم

2. 9 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

baby (دوشنبه 21 بهمن 92), paiize (پنجشنبه 01 اسفند 92), toojih (یکشنبه 20 بهمن 92), واحد (شنبه 26 بهمن 92), ژینا (چهارشنبه 23 بهمن 92), میشل (شنبه 26 بهمن 92), سرافراز (دوشنبه 21 بهمن 92), شایسته89 (جمعه 25 بهمن 92), شارلوت (دوشنبه 21 بهمن 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)