بهتر هست که با این آقا ازدواج نکنید. کسی که می شینه نگاه می کنه تا شما از عشق و علاقه تون به پسرخاله تون بگید نمی تونه همسر مناسبی باشه.
یا شما را واقعا دوست نداره
یا خودش بیماری داره که می ذاره اینطوری تحقیرش کنید و بهش توهین کنید.
اگه منو دوست نداره چه دلیلی داره که با من بمونه ؟!! خب میره با یکی دیگه ازدواج میکنه!! اتفاقا چون دوستم داره فقط باهام مونده وگرنه هیچ مشکلی برای ازدواج با دختر دیگه ای رو هم نداره.
بیماری هم نداره ! اینطوری نبوده که من بشینم کنارش براش تعریف کنم و اونم گوش کنه و بگه اشکالی نداره! نه اینطور نیست فقط من این چیزا رو دیگه توضیح ندادم.
خواستگاری پسرعموتون هم که نمی شه برید.
پس هر دو را فراموش کنید و بگذارید کنار.
مگه میشه اینقدر راحت فراموش کنم و بگذارم کنار ؟ پسر عموم رو میشه ولی دوستم رو نه !! به همین راحتی 6 سال با زندگیش بازی کنم و بعد هم بذارمش کنار؟ واقعا نمیشه
- - - Updated - - -
سلام
من از صحیتاتون این طور برداشت کردم که همسرتون رو دوست دارید اما گاهی به فکر پسرعموتون هستین و با شوهرتون مقایسش می کنین یا به دوستانتون در موردش میگید.
بله مهستی عزیز همینطوره فقط با این تفاوت که به دوستانم چیزی نمیگم.
حالا چیزایی که من فکر می کنم:
1- تو ناخوداگاهتون دنبال غم دور ی و احیاس ناکامی و... می گردین و سعی می کنین به تصور کلاسیکتون از عشق برسین اما چون شرایطش فراهم نیست ذهنتون این جریان کاذب رو میسازه. همین که با دوستاتون در این زمینه رددل می کنید نشونه این مسئله است. (در این زمینه در اینترنت جست و جو کنید)
2- احساستون کاملا طبیعیه. گرچه شاید مثال دقیقی نباشه اما مثل وقتی که رفتید خرید و یه پالتو عروسکی خوشگل و رنگارنگ دیدید که خیلی زیباست اما به تیپ شما نمیخوره. پس یه پالتو شیک و خانومانه می خرید و ازش هم راضی هستید. در این صورت باید به خودتون بگید اون هم خوبه اما به درد شما نمیخوره.
اگه بتونم اینطوری فکر کنم خیلی خوب میشه و راحت میشم.
- - - Updated - - -
دقیقا همینه که شیدا عزیز گفتن
دوست عزیز شما داری با خودت چیکار میکنی؟قدر کسی که شمارو میخواد رو نمیدونی برای کسی که اصلا معلوم نیست و هزار تا چیز دیگه...؟اگه تکلیفت رو با خودت مشخص کنی و تعهد و احترام برای ارزشهات و باورهات قائل بشی شک نکن به آرامش میرسی.
منم میخوام همین کارو کنم باور کنید. منم میخوام برای خودم و باورهام و دوستم ارزش قایل بشم تا از این کلافگی خلاص بشم. منم به همین حرف ها و راهنمایی ها احتیاج دارم تا به آرامش برسم و خودمو پیدا کنم.
و در صورت انتخاب این آقایی که 6 ساله باهاشون رابطه دارید حتما حتما جمله اول نظر tamas عزیز رو جدی بگیر
قطعا نامزد فعلیتون در اینده به روی شما خواهند اورد و این موضوع معضل بزرگی در زندگی اینده شما خواهد شد هیچ مردی نمی تونه با این جور موضوعها کنار بیاد الان برای اینکه دل شما رو بدست بیارن حرفی نمی زنن.
با خودش این مساله رو در میون گذاشتم ولی گفت اون اگه ازدواج کنه شرایط فرق میکنه. ولی منم واقعا از این موضوع میترسم.
- - - Updated - - -
عزیزم سعی کن هر وقت به ذهنت میاد فقط به بدیهایی که داره فکر کنی.در مورد نظر دوستان هم من باهاشون موافقم..اگه حتی با اون دوستت هم آینده ای داشته باشین به نفع شما نیست چون میتونه از گذشته ای که داشتین منظورم علاقه به پسر خاله ات هست سو استفاده کنه در مواقع خاص و برای کوبوندن شما از اون به عنوان یک صلاح استفاده کنه .گلم امیدوارم درک کنی حرفمو
بله عزیزم درک میکنم حرفتون رو ممنونم از راهنماییتون![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)