سلام عزیزم
همانطور که دکتر بهتون گفته همسرتون بیماره و تصمیم با شماست که چیکار کنید،پس بهتره عاقلانه رفتار کنید،دعوا و بحث راه به جایی نمیبره،چون من این مورد همسر شما رو نمونه بارزش رو از نزدیک دیدم برای همین بهتون گفتم احتمال داره این اختلال رو داشته باشه،اینجور افراد بیش از حد مغرور هستن و معمولا هرگز نمیپذیرن بیمارن و معمولا از طرف اطرافیان و به اجبار اونها به روانپزشک مراجعه میکنند،اینکه میخواد بچه تون رو ببینه نباید مانع بشید چون درواقع جنگ راه میندازید،بذار بچه شو ببینه مثلا بیاد منزل پدرتون زمانی که شما سر کار هستید ببینه و بره اینجوری خیال شما هم راحته ،اما الان همسرتون فعلا داره به صورت لفظی آبروتون رو میبره چون بیماره،تا اینجاش فقط به شما آسیب روحی میرسه اما اگه بدبینیشون بیشتر بشه چون شما هم کنارش نیستی شاید آسیب جدی تری بهتون بزنه،همسرتون باید حتما درمان بشه ،در برخورد با این جور افراد مهمترین کار بعد از روند درمانشون شفاف سازی و اعتماد سازی هست،که البته اینم بگم نمیخوام نا امید بشید ولی اگه همسرتون نخواد بهبود پیدا کنه شما هرچقدر هم تلاش کنی و همه جوره شفاف سازی کنی باز هم ایشون ذهنش شروع میکنه به منفی بافی و بدبینی و تهمت،من نمیتونم خیلی چیزهارو به شما بگم چون کارشناس نیستم ولی بازم میگم مراقب خودتون باشید .مثال فیلم قرمز رو که زدم از خودم نگفتم دقیقا این مطلب رو از منابع کارشناسی ارشد "بهداشت روان"آقای حمید حجتی خوندم.
بازم میگم چون این مورد رو از نزدیک دیدم و استرس و بی احترامی ها و ... که برای طرف مقابل بوجود میاد رو هم از نزدیک دیدم فقط میتونم بگم درکتون میکنم و از خدا میخوام به قلبتون آرامش بده و بهترین تصمیم رو بگیرید.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)