با سلام
تايپيک خانومانه ست ولي من ميخوام حرفاي ساير دوستان رو تاييد کنم ... شواهدي که از رفتارهاي خودتون وهمچنين رفتارهاي ايشون گفتيد همگي حاکي از يه فضاي بچگانه است دسته شما يعنوان يه زن بايد انتظار محبت از همسرت داشته باشي ولي نبايد محبت رو گدايي کني ؛ درسته ميتوني يه جاهايي ازش گله مند باشي ولي آه وزاري ودرماندگي چرا ؟ درسته ايشون بايد به حرفهاي شما توجه کنه ولي با قهر وگريه والتماس چرا ؟ بشين فکرکن ببين رفتارت به عنوان يه همسر نشانه هايي از وقار ومتانت وسياست ودانايي داره يا نه ...! همش گريه وقهر وگله مندي و..... که همش نشانه نا پختگي ؛ بچگي وبهونه گيري ست ........ بااين وضعيت به سرعت از چشم همسرتون ميفتيد وحتي اگر تماما هم حق با شما باشه اين رفتارهاي شما همه حق وحقوق شمارو زير سوال ميبره ....! ساير دوستان خانم واضح بهتون گفتن نيازي به محکم کاري من نيست فقط اينو بگم حتي اگر شما ملکه زيبايي هم باشيد اينگونه بچه گانه رفتار کردن وبهونه گرفتن واز هرفرصت براي اعتراض استفاده کردن همه ارزش هاتون رو زير سوال ميبره وبه شدت خودتون وهم متاسفانه خانواده تون بي حرمت ميشن .... زندگي مشترک تعريف خاصي داره ... دو کفه ترازو با وزن وارزش برابر ولي با ويژگي هاي متفاوت .... چه بسا شما با رفتارتون اين تصور درشوهرتون ايجاد کرديد که ايشون بجاي يه عمر همسرداري بايد بچه داري بکنه ........ دوست گرامي قصد کنايه ندارم فقط خيلي صريح گفتم منو ببخش ...... مسلما ايشون هم عيب وايرادي دارن کخ بايد اصلاح بشه ولي با اين رفتارهاي شما که سبب دريافت رفتارهاي مناسب هم شده ؛ شما راه بجايي نميبريد ... وقار ؛ متانت ؛ محکم ولي مهربان ؛ دلسوز ولي قاطع ؛ شوخ ولي بسيار حافظ حريم وحرمت ؛ شاد ولي آداب دان ؛ طالب عشق وتوجه ولي مغرور .............. اينا صفات يه خانم ايراني خوبه .... موفق باشيد حرفام برادرانه بود

علاقه مندی ها (Bookmarks)