سلام، پست رو جالب دیدم از طرفی در تخصص من نیست که برای مشکلات روان شناسی درمانی رو بدونم ولی از اونجایی که در جامعه خطرناکی زندگی میکنیم خوبه که شما هواستون جمع هستش ولی این نباید به صورت بیمارگونه ظهور کنه.
مشکل شما ترس از دزد هستش نه پسر و چیزی که من نمیبینم نداشتن اعتماد به نفس هستش که به ترس تبدیل شده - حوصله نداری بخونی برو ته خط با رنگ سبز نوشتم شاد بشی.
شما فرمودید که به صورتی شما رو مورد هدف قرار دادند که از شما دست برد بزنند ؟ درسته ؟
- خب ساعاتی که دختر و زن مردم بیشتر مورد حمله قرار میگیره بین 4 تا 8 صبح و 12 تا 15 ظهر و 21 تا 2 صبح - حد الامکان در این زمان بیشتر مواظب باشید. چون در این زمان ها ملت کم در خیابون هستند و هدف های خوبی برای دزد ها میشید.
- اگر هوا تاریک هستش و تو خیابون ماشین پارک شده و به صورتی هستش که مشخص نمیشه که بین این ماشین ها کسی منتظر شما باشه بهتره که مسیر رو عوض کنید حتی ممکن هستش که در نزدیکی خونه شما باشه.
- از مناطق بیابانی و خلوت دوری کنید.
- در محیط هایی که مه گرفته هستند خطر بیشتر هستش.
- اگر دستبند یا گردنبندی یا حلقه ای رو استفاده میکنید که ارزش زیادی داره (برای یک دزد 300 تومن هم خوبه) بهتره که استفاده نکنید یا اینکه اون رو بپوشونید، در مورد حلقه ازدواج و غیره بهتره که از سنگ درشت قیمتی استفاده نشده نباشه هم توی حمل نقل ممکنه که نگین هاش در بیاد هم ممکنه که خیلی تو چشم دزد ها باشید. (البته به کسی بر نخوره بنده به شخصه با توجه به تجربه ای که داشتم در ایران، بهتره که گونی تنت کنی که کسی بهت نگاه نکنه اینطوری کسی باهات کار نداره، البته معایب خودش رو هم داره مثلا میری خرید واسه کت و شلوار میلیونی کسی تحویلت نمیگیره = عقل مردم به چششونه)
- نحوه راه رفتن و اینکه چطور کیف خودتون رو نگه میدارید هم مهم هستش، بعضی از افراد خیلی سر به هوا هستند و به صورت خیره یا بالا یا به پایین نگاه میکنند و حرکت میکنند و یا مثل بعضی از افراد کیف پول خودشون رو که در حال انفجار هستش رو در خیابون تو دستشون میگیرند ( همراه با گوشی که اصلا دو دست هم نمیشه نگهش داشت) شق و رق راه میرند ، تیپ های به کل توریستی هم هدف های خوبی هستند برای اون افراد هایی که شما ازشون میترسید. ( با اطمینان به نفس راه برو و چونت رو بالا بگیر )
- وقتی دارید راه میرید سرتون رو جوری بچرخونید که بتونید کل خیابان رو زیر نظر داشته باشید البته جنس زن در این مواقع با توجه به نوع روحیه اشون سخته.
- اینکه تا صدای پایی از پشت سرتون میاد و بر میگردید عالیه ولی اینجا که می ایستید اشتباه کردید، وقتی بر میگردید باید بتونید بخوبی چهره طرف رو ببینید و به حرکت خودتون ادامه بدید حالا سرعتتون رو کم کنید خوبه و سعی کنید از طرف دیگه ای به حرکت ادامه بدید تا توی زاویه دیدتون قرار داشته باشه.
- شما دختر تشریف دارید ممکنه پسری هم تو جمع باشه بد نیست بدونند که کیف پولشون رو پشت شون نذارند یا مثل قبل که گفتم کیف پاسپورتی رو که در حال ترکیدن هست رو جای درستی قرار بدند که دیده نشه، اگر کیف کوچیک هستش جیب جلو شلوار بهتره در مورد خانوم ها هم بهتره که کیف های خودشون رو جوری بندازند که به صورت اوریب باشه و بند محکمی داشته باشه، کیف دوشی/دستی به سمت دیوار
- اگر خدایی نکرده دوباره این اتفاق براتون رخ داد و طرف با چاقو (بیشتر) تهدیدتون کرد مقاومت نکنید کیف و هر چیزی که دارید و بدید چون جونتون بیشتر از مالتون ارزش داره و اونها رو میشه جایگزین کرد ولی جون رو خیر، تونستید هم فرار کنید داد زدن هم موثره البته اگر کسی رو قبلا تا 2 دقیقه پیش در مسیر قبلیتون دیده باشید !! اون صدا رو میتونه بشنوه و بیاد کمک.
حالا شک دارید که کسی از قبل نشون تون کرده که وارد محله خلوت شدید کارشون بکنه:
- خلاف جهت مسیرتون حرکت کنید !
- لباس تنگی نبوش که حرکتت رو سخت بکنه - کفش هم هست ( قابل توجه خانم های شیک پوش که کفش پاشنه بلند میپوشید اندازه چی ! واقعا تعجب میکنم که میتونید باهاشون راه برید!)
- اگر فکر میکنید که طرف خیلی بهتون نزدیک شده و شما در منطقه مسکونی هستید به سمت خونه ای که چراغ داره یا اینکه آیفون تصویری داره برید و برید سر وقت باز کردن کیفتون که مثلا دنبال کلید هستید تا طرف رد بشه !!! ( در بد ترین وضعیت اگر طرف تحت تاثیر مواد باشه یا بهش فشار اومده احتمال حمله هست ، در این صورت آیفون رو سریع بزنید و داد و هوار دزد دزد راه بندازید ، اگر هم نبود داد بزنید آتیش اینجوری ملت از ترس جونشون هم که شده میان بیرون !)
بعضی از وقت ها هم شده کسی که میخواد خفتتون کنه یا افرادی که داخل ماشین (عموما جوان و مذکر) هستند به طرفتون میان که آدرس ازتون بپرسند، اگر در منطقه و زمان نا امن هستید که قبلا توضیح دادم، خواهشند gps بازی رو بذارید کنار بگید نمیدونید خلاص !
اگر ماشین اون افراد بالا بود واقعا باید شک کنید یا اصلا نمیتونند ازش استفاده کنند یا اینکه قصدی در اون هست --- در مواقعی که ماشینی طرفتون میاد ازشون به اندازه 1.5 متر فاصله بگیرید، حتی ممکن هستش که کسی که دنبال شما کرده به همدست خودش اطلاع بده که سر راه شما قرار بگیره و وقت کشی کنه تا به شما برسه و از پشت شما را هول به داخل ماشین بکنه.
در مورد موتور، حق میدم چون هم انسان های بی مسئولیتی داریم که داخل پیاده رو ویراژ میدند هم تاکتیکی هست که ازش برای خفت کردن استفاده میشه عموما موتور های کراس و 125 بیشترین جرم رو داشتند.
سعی کنید در مواقعی که کنار خیابان راه میرید کیف سمت دیوار باشه و رفتار تحریک آمیزی نداشته باشید !! اگر دقت کردید موتوری با سرعت کم از پشت به شما نزدیک میشه مکس کنید و موتور سوار ها رو رسد کنید. دیدنشون باعث میشه که از کارشون صرف نظر کنند
ممکن هستش که 3 یا 4 نفری همراه با 2 موتور سوار به شما حمله بشه (هدف مذکر) در این مواقع هم گفتم کار از کار گذشته مقاومت نکنید و پول رو بدید و خلاص !
این مواردی که گفتم فقط برای پیشگری هستش، الان هم میگید من چقدر منفی فکر میکنم، خیر عزیز من، قبل از تجربه یه کم محتاط باش !!! ولی نه در حد بیمار گونه !
راه حلی که من برای شما دارم یه مشاوره با روان شناس هستش ( نه روان پزشک ) و یک کلاس نینجودسو (کلاس های دفاع شخصی رو به هیچ وجه توصیه نمیکنم چون دو زار به درد نمیخوره، حالا اگر کلاس کراف ماگا پیدا شد که خیلی خوبه ولی روحیت دخترانه است حفظ اش کن !!!) و مطمئن باش کسی برنده میشه که سریع تر حرکت بعدی رو پیش بینی بکنه و جلو فاجعه رو بگیره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)