النا جان من اصلا کاری به بینیم ندارم. اصلا کاری به چهره ام ندارم.
مشکلم بیشتر اینه که اندام زنانه ندارم.
تنبلی تخمدان که فکر نکنم داشته باشم. البته اطلاعاتی در این زمینه ندارم. ولی خب قاعدگیهام منظمه. گمون نکنم تنبل باشه.
دکتر هم سوم راهنمایی رفتم. ولی گفت مشکلی نیست.دیگه بعدش نرفتم.

آقا حسین من اصلا آقایون رو محکوم نمیخوام بکنم. توضیح هم قبلا دادم.
حس زنانگی در من هست. اما گمان نمیکنم حس زنانگی باعث رشد اندامها بشه.منظورتون رو از این نفهمیدم.
من به جسم خودم اهمیت میدم و دوستش دارم و برام عزیزه.من هم مثل هر زنی روحیه ی جلوه گری رو دارم. ولی خب اولا که در حد معقول این جلوه گری رو در رفتار و حرفهام دارم.یعنی میتونم شخصیت و اخلاق خودمو جلوه و بروز بدم. اما در مورد جلوه گری ظاهر با اینکه جسمم رو دوست دارم و دوست دارم کسی هم منو با همین جسمم دوست داشته باشه ولی همیشه دلم خواسته فقط برای یک نفر باشم.در ثانی، فرضا من خیلی هم میل به جلوه گری داشته باشم. چی رو از جسمم جلوه بدم؟ ؟؟؟
آخه یه چیزی میگیدااااا
آقا حسین
ظاهر ملاک انتخاب هست. ولی خب دلیلی بر موفقیت ازدواج نیست.موفقیت ازدواج بسته به مسائل دیگه ای هستند. و هم من و هم شما این رو میدونیم. ولی در بحث انتخاب مهمه. به خصوص برای آقایون.
من خودم میدونم اگه ازدواج کنم بلدم برای خوشبختی چطور باید زحمت بکشم. ولی خب چند سالی هست که اصلا انتخاب نمیشم. قبلا هم موارد خیلی محدودی بوده.
وقتی انتخاب نمیشم چطور میتونم توانایی های خودمو در مساله زندگی مشترک بروز بدم؟

اینکه خودم هم کسی رو انتخاب کنم خب نیاز به یک نیروی علاقه واقعی داره. نمیدونم منظورم رو میفهمید؟

- - - Updated - - -

کسانی که مشکل منو دارن شاید اگه اینجا رو بخونن براشون مفید باشه.
http://www.salamatiran.com/NSite/Ful...d=47559&type=2