آقای sci من همیشه همیشه در صورت درخواست از همسرم جواب رد میگیرم. مگر اینکه خیلی اصرار کنم و گیر بدم و اون برای اینکه دعوا نشه قبول کنه و یا ذعوا کنیم و اون کوتاه بیاد که بعدن تلافی سرم در میاره و پشیمونم میکنه. اون هم معتقده منم که همیشه حرف اونو نمیپذیرم و اگر مخالف میلم باشه دعوا راه میندازم.
(فقط یکبار تونستم جواب مثبت بگیرم. چند روز برای اون درخواست وقت گذاشتم!! و نهایتا موفق شدم ازش بخوام امسال موقع سال تحویل خونه ی خودمون باشیم! همیشه که اینقدر وقت و انرژی ندارم!)
.
1. من user manual ای از شوهرم ندارم. میخوام بهش فکر کنم و موارد رو پیدا کنم.
2. فکر میکنم توجه من به همسرم دوباره اوضاع زندگیمون رو بهم میریزه! یک دوره این کارو کردم. خیلی بهش بها دادم و توجه کردم. ولی از اون ور بوم افتادم. و حسابی خسته و ناامید شدم. محبت های بی نتیجه و بی پاسخ که سریعا تبدیل به وظیفه می شد.
3. هر چی نوشته های شما رو می خونم باز هم به این سمت میرم که چطور شوهرم رو راضی کنم! من ذاتا منفعلم!
سوال مهم من : آقای sci من چطور می تونم یاد بگیرم خودم رو در اولویت بذارم؟ درخواست هام برام مهم باشه؟ اگر اون برام کاری انجام بده احساس کوچیک بودن یا مدیون بودن نکنم و معذب نباشم؟ من عملن شوهرم رو به سمت جواب منفی میبرم! انگار که خواسته ی زیادی ای دارم!
.
مشکلات من : تماس چشمی برام سخته ولی تمرین می کنم. وقتی هم که یه بار جواب منفی میگیرم موقع تکرار درخواست لحنم ملتمسانه میشه. گاهی خیلی عصبی میشم و حرفهام نه برای درست کردن یه مشکل بلکه فقط برای تخلیه روحیه! ...
.
چطور میشه درخواست کرد و جواب مثبت گرفت؟ خواهش می کنم هر وقت که موقع اش شد بهمون بگین.
ممنونم. هزاربار ممنونم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)