سلام.چرا رفتین پیش روانپزشک ؟مشاور شوهرت رو به روان پزشک معرفی کرد یا اینکه تصمیم خودتون بود ؟ همسرت رو به مشاوره بردی ؟ببین عزیزم.برو پیش یه مشاور، مثلا همینی که میری... علاوه بر شرایط خودت، شرایط شوهرتم بگو. از مشاور بخواه با همسرت حرف بزنه و سعی کنه بفهمه مشکل شما چیه و باید چه برخوردهایی با هم داشته باشین ؟میگی از تجربیاتمون بگیم؟ چشم. اما زندگی هیچ دو تا زوجی مثل هم نیست عزیزم. من تا الان هزار بار یه حرف رو زدم.اما دلیل اینکه منظور من رو واضح نمیگیری شاید به این خاطره که بد میگم و توضیح نمیدم پس باز هم میگم.هیییییییچ کس غیر از خود غزل نمیتونه تشخیص بده که شوهرش چه مشکلی داره و چی میشه که اینطوری غیرقابل کنترل میشه؟از هررررر حرفی که تو بزنی، یهو قاطی میکنه و حمله ور میشه؟ یا اینکه به بعضی حرف ها حساسه؟ مثلا از در بیاد تو شام نداشته باشین میزنه؟؟؟یا اینکه آهسته آهسته عصبی میشه و به یه نقطه اوجی که میرسه دیگه دست خودش نیست و میزنه؟تو تحریک شدنش چقدر سهیمی؟میتونی طوری رفتار کنی که به اون حد از جنون نرسه؟ یا اینکه اصلا دست تو نیست و تو نمیتونی کنترلش کنی و هرررجور رفتار کنی اون تا نزنه تخلیه نمیشه؟به این سؤالات به خودت جواب بده و تصمیم بگیر.ببین یه زنی هست میگه من حتی اگه شوهرم روانی باشه طلاق نمیگیرم ! ( که اشتباهه به نظر من )یه زنی میگه شوهرم روانی نیست، عصبیه و عصبی شدنش دست منه. من میتونم آب رو آتیش باشم و کنترلش کنم پس زندگی میکنم.یه زنی هم میگه من اگه شوهرمو به جنون هم برسونم هرررکاری کنم نباید بزنه !!! اگه نه جدا میشم.دوست خوب.شوهرت تو کدوم دسته است؟ اول ببین اون تو کدوم دسته است، به نظر خودت بیمار روانیه، عصبیه، تو عصبیش میکنی، بعد ببین خودت تو کدوم دسته از زنهایی....شاید دلت بخواد تا قیامت سر شوهرت غر بزنی اما اون نزنه.شاید بگی به من چه که کنترلش کنم! خودش رو رفتارش کنترل داشته باشه...شاید هم بگی تا جایی که بتونم باهاش راه میام که دیگه این زدن از سرش بیفته.باید خودت تشخیص بدی.اگه هم حال خوبی نداری، اولا که کاش حرف فرشته مهربون رو گوش میدادی و یه مدت حتی پیامک هم نمیزدی تا به خودت بیای و ببینی چی کار میخوای بکنی،حالا هم که این کارو نکردی،حداقل با هم برین مشاوره. نه روانپزشک.اگه مشاوره فرستادتون پیش روانپزشک و راضی نیستی، برو یه مشاوره دیگه !!! با غصه خوردن و ناامیدی که کاری درست نمیشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)