سلام داداش گلم
فراسو جان اینکه خانومت یک قدم پا جلو گذاشته یعنی یک امتیاز ازش گرفتی ( پس حداقل میدونی رفتارت تا الان درست بوده )
حالا این شما هستی که با عنایت به عمق مشکلات زندگیت و بی حرمتی های خانومنت باید تشخیص دهی که گرفتن یک امتیاز کافیه یا نه !!!؟!!!
ببین دوست عزیزم این گونه مشکلات قطعا روزی فراموش خواهند شد اما مدتش متغیره، ممکنه چندین سال هم طول بکشه
چیزی که بارز هست اینه که شما هم مثل من به خانومت علاقه خیلی شدیدی داری ، چون اگه نداشتیم تا الان طلاقشون داده بودیم
اما پیشنهاد من به عنوان یه دوست که از ناراحتیت ناراحت میشه و از خوشحالیت خوشحال اینه که:
1-اول به صدای درونی قلبت گوش بده و با عقلت تصمیم بگیر و ببین که گرفتن یک امتاز کافیه یا نه ؟
2- قطعا توی این مدت تنهایی به روزهای قبل از اختلافتون فکر کردی و طبیعتا حتی شاید توی شرایط مختلف سطح انتظارات خودت رو محک زدی و زندگیتو با دیگران مقایسه کردی ، ببین با اون زن ( زن قبل از اختلافات ) میتونی زندگی کنی یا نه ؟ چون اگه جفتتون رفتار درستی تو ادامه زندگی داشته باشین ، بالاخره گذشته را فراموش خواهید کرد،اما اگه از اول هم از بودن باهاش لذت نمیبردی و رفتارهاشو به خاطر علاقت تحمل میکردی پس ادامه دادن اشتباهه
3- اگه تصمیم به ادامه زندگی گرفتی شرط مشاور رو فراموش نکنی
4- اگه تصمیم به ادامه زندگی گرفتی خواهش میکنم به خاطر حس ترحم به همسرت، ترس از شکست در زندگی بعدی،تنهایی یا به خاطر منفت های مالی و یا شانس دوباره نباشه، بلکه به خاطر اطمینانت از تصمیمت باشه
دعا میکنم که خداوند صلاحت رو چلوی پات بگذاره ، موفق باشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)