ممنون از راهنمایی شما. من از خدا دلگیرم چون نه تنها مشهد بلکه رفتم در خونش گریه و زاری کردم التماس کردم که رابطه ام با همسرم خوب باشه و در کنار همدیگه خوشبخت باشیم و احساس آرامش کنیم ولی نه تنها اینطور نشد بلکه همسرم هم بهم خیانت کرد!!!!!!!!! منی که حتی یه دوست پسر هم نداشتم که بگم شاید چوب اونو دارم میخورم.
بگذریم با این وجود بازم فقط خدا رو دارم چون فقط اونه که میدونه من توی زندگی دارم چه سختی های رو تحمل می کنم. از خدا میخوام راه درست رو نشونم بده.
- - - Updated - - -
پدر همسرم فوت شده من دوتا از خانواده همسرمو در جریان این مسئله قرار دادم هر دوتاشون هم حقو بمن دادن و همسرم رو سرزنش کردن و حتی بهش گفتن در صورت تکرار مجدد جایی توی خانواده نخواهی داشت. همسرم جلوشون به من قول داد که دیگه تکرار نشه. البته این مسئله ای که پیش اومده واسه من هشداره باید بدونم درد و مشکل اصلی همسرم چیه تا کمکش کنم. ازدواج ما سنتی یا تحمیلی نبوده همسرم توی هر مرحله ای راحت می تونست رابطمون رو تموم کنه ولی نکرد همسرم زمانی عاشق من بود دارم در مورد همسرم صحبت می کنم نه دوست پسرم! زمانی زیادی گذشت تا ما ازدواج کردیم من متوجه شدم زنی که همسرم باهاش بوده قبل از عروسی آویزون همسرم شده بود پس چرا همسرم با من عروسی کرد؟
اشتباه من سادگی ام بود من توی سن کمی با همسرم آشنا شدم و همه چیز و همه کس رو پاک و راستگو می دیدم. اشتباه من کم تجربگیم بود اشتباه من این بود که احساس بر عقلم حاکم بود. اشتباه من این بود که قبل از ازدواج پیش یه مشاور خوب نرفتم. اشتباه من این بود که فکر می کردم با مرور زمان و ازدواج کردن همسرم بهتر میشه. اشتباه من اعتماد بیش از اندازه بود.... شما توی متن درد و دلی که از زندگیم براتون نوشتم می تونین اشتباهات منو ببینید و درسی بشه برای کسانی که فکر می کنن دارن با چشم باز انتخاب می کنن ولی واقعیت اینه که فقط دارن طرفشونو اونطور که دوست دارن می بینن. خیلی ها گفتن طلاق بگیر و پیشنهادشون هم غلط نیست به قول یکی از دوستانم این نهایت رنج و دردی بود که هر شوهر نامرد و بی معرفتی می تونست به زنش روا کنه ولی لطفا این فکر رو رواج ندیدن که بعد از طلاق یک شاهزاده سوار بر اسب میاد و زندگیمون از این رو به اون رو میشه. بعضی افراد از تجربه بعد از طلاقشون راضی هستن ولی آیا همه به چنین سرنوشت خوبی منتج میشن؟! کسانی هم می شناسم که بعد از طلاقشون زندگی آرومی نداشتن. حتی نمونه اش یه خانم دکتر بسیار زیبا بود که میگفت بعد از طلاقم نفرتم نسبت به مردا بیشتر شده چون بعد از طلاقم خیلی از مردا دور وبرم و حتی فامیل پیشنهادات بی شرمانه ای بهم میدادن. توی فامیل مردی که همش قربون صدقه زنش میرفت و بچه هم داشته بهش پیشنهاد ضیغه کرده!!!! این واقعیت جامعه ماست نه تنها جامعه ما بلکه ذات مردا! توی سریالهای ماهواره ای هم کاملا ملموسه. دوستان خوبم تنها شانسی که من آوردم اینه که همسرم در کنار حماقت خیـــــــــــــلی هم ساده است! کدوم آدم زرنگی وقتی میدونه زنش یکساعته برمی گرده زن میاره خونه؟!! فکر می کنید وقتی من مسئله رو با خانواده همسرم در میون گذاشتم شوهرم نمی تونست کتمان کنه؟؟!! من که مدرکی نداشتم چهره همسرم هم چهره معقول و خوبیه و اگر خود همسرم اعتراف نمی کرد هیچکس باور نمی کرد. من همچین آدمی رو ترجیح میدم به مردی که فقط کارش زبون بازیه و از طرفی قربون صدقه زنش میره و از طرفی میره با یکی دیگه. من فهمیدم که همسرم بخاطر کمبودهایی که در دوران بچگی داشته خلای زیادی داره و باتوجه به اینکه با پدر بزرگ و مادربزرگش بزرگ شده تفکرات اشتباه زیادی داره. دوست دارم آخرین شانسمو امتحان کنم و بهش کمک کنم از این وضعیت بیاد بیرون. بازم میگم من از موضع ضعف وارد نشدم. اولش خیلی درمانده بودم چون باورم نمیشد و برام مثل یه کابوس بود ولی اگر پستای بعدیمو خونده باشین گفتم که بهش نشون دادم که من جزو آدمایی نیستم که بسوزم و بسازم. حتی چند شب پیش سر یه موضوعی صراحتا بهش گفتم 24ساعت بهت وقت میدم اگر فکر می کنی با کسی دیگه به غیر از من خوشبخت میشی بهم بگو من قول میدم که دوستانه از هم جدا بشیم و یک ریال از مهریه ام رو ازت نگیرم ولی بعد از این 24ساعت اگر زمانی دوباره این مورد تکرار بشه نه تنها تا آخرین ریال مهریه امو ازت می گیرم بلکه با ریختن آبروت توی فامیلت از زندگیت میرم بیرون. من از همه دوستان خصوصا کاربران آقا می پرسم: کسی که علاقه ای به زنش نداره و میخواد بازم به زنش خیانت کنه چه جوابی به این سوال میده؟؟!! یکی از دوستانم به من گفته بود که این جمله رو به همسر خیانتکارش گفته بود و اونم قبول کرده بود و از هم جداشدن. ولی همسر من جواب مثبتی به من نداد و حتی از شدت ناراحتی اتاق رو ترک کرد. در حال حاضر احساس می کنم همسرم پی به اشتباهش برده و میخواد زندگی سالمی داشته باشه اگر من همش توی گذشته زندگی کنم و همش به خیانت همسرم فکر کنم هم داغون میشم و هم اینکه نفرت باشه میشه نتونم بهش کمک کنم. مطمئن باشین کمتر از یکسال من به این نتیجه خواهم رسید که همسرم از صمیم قلب داره تلاش می کنه که رابطمون خوب بشه و یا اینکه این پشیمونی مقطعیه و خب در این صورت صد در صد این زندگی رو رها می کنم این بار با اطمینان و جسارت بالاتر و خوشحال هم میشم چون هرکاری که از دستم بر میومده انجام دادم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)