دوست عزیز من از دیروز به پیغام های شما در تاپیک های مختلف توجه کردم همش می بینم که خیلی خیلی به خودتون امیدوارید و در بیشتر مواقع حرف های دیگرانو تکذیب میکنی اینقدر به خودت اطمینان نداشته باش .......
دومین مسئله اینه که وقتی تو از 3 چیز تو زندگیت بدت میاد نمی تونی باهاشون کنار بیای اینو قبول داری؟؟؟؟
در ضمن حرف شما: والا من ازحرفهای شما برداشت کردم که دختری که با شما قراره زندگی کنه حتی به احتمال یک درصد نباید خطا کنه ، چون شما اصلا میزان گذشت و بخشش در وجود شما صفره و به راحتی طلاقش می دید !!!
من گفتم فقط فقط در این مورد یعنی قلیون هست که واقعا طلاقش میدم چون بیزار میشم از این ادم دست خودم نیست چیکار کنم
حرف شما:پسری که به همین راحتی درباره طلاق صحبت می کنه ، اصلا ازدواج نکنه بهتره . چون هنوز اون قدر عاقل و مرد نشده که پای مشکلات زندگی بایسته و باهاشون مبارزه کنه
باهاشون مبارزه کنه ؟؟؟؟؟من بیزارم مبارزه کنم شما خدای ناکرده نمی دونم زنی یا مرد.....اما شوهرت یا زنت با کسی رابطه داشته باشه یا نمی دونم دودی باشه باش مبارزه میکنی؟؟؟؟؟اگر میکنی که شما خیلی اعتماد به نفست بالاست
حرف شما: فرض کنید شما ازدواج کردید و دو تا بچه دارید و یه هفت هشت سالی هم از زندگیتون گذشته . خانم شما که اتفاقا خیلی هم اجتماعیه ، با دوستاش به مسافرتی رفتن . به اصرار دوستانش یه پکی هم به قلیون می زنه . اون وقت شما به جای اینکه بشینید و بهش بگید که از این کار بدتون میاد و دیگه نباید تکرارش کنه اون خانم رو که اتفاقا مهریه اش هم 14 تا سکه است رو طلاق می دید و به همین راحتی دو بچه رو بی مادر یا بی پدر می کنید !!!؟؟؟؟؟؟
اولا قبل از بچه دار شدن میفهمم چند مرده حلاجه دوم اینکه کی 2 بچه میاره بابا :dبچه اخههههههههه
حرف شما: از الان آیکون گریه و غم و ناراحتی بابت اتفاقی که نیفتاده چه معنی ای می تونه داشته باشه ؟
حتی این نام کاربری !!! بی وفا !!! میشه بپرسم علت انتخاب این نام چیه ؟؟
ایکون غم بخاطر اینکه اینقدر مشکلاتی و دیدم تو این فروم باور میکنی بلا نصبت از چهره زنا بدم اومد و ترسیدم اونم به خاطر خیانتشون به مردشون
و نام کاربری فکر کنم چیز شخصی باشه و به خودم مربوط باشه و هیچ دلیلی غیر از این نیست
بازم تشکر ولی خیلی خودتو دست بالا نگیر:)
- - - Updated - - -
مرسی واقعا از شما ممنون با اینکه جای کارشناسان نیستی ولی واقعا حرف دل بنده و میزنی خیلی ممنون از شما ولی من منتظر نظرات کارشناسای این فروم هستم اینجا کارشناسان نظر نمیدن؟؟؟؟
- - - Updated - - -
در مورد اینکه گفتید نمی خوام خانمم توی روم وایسه ، فکر میکنم اگر تصمیم به ازدواج و یک رابطه کاملا 2 طرفه گرفتید، لازمه که خودتون هم در زندگی یکم انعطاف پذیر تر باشید .مطمئنا هیچ خانمی هم دلش نمی خواد که فقط به شوهرش چشم بگه .بالاخره در زندگی همه زن و شوهر ها اختلاف نظر وجود داره . بهتره که اولبه دختر انم بگید که در اوایل زندگی هر زن و شوهری اختلاف عقیده و نظر وجود داره ، زمانی که اختلاف نظری در زندگی پیش بیاد چطور حلش میکنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول مرسی از پیغام خوبت تشکر می کنم
تمام حرفات درست و منم نمی خوام همش در زندگی به قول معروف حرف اول و اخرو مرد بزنه درست نیست در ازدواج از دیدگاه من یه رابطه باید 2طرفه باشه منم خدایی نکرده به شخصیت خانوما توهینی نکردم منظور من از واستادن همون جسارتی هست که وقتی من یه چیز و میبینم درست نیست حتما میدونم اخرش چی میشه دیگه منظور من از واستادن اینه که تموم زندگی تحت سلطه اون باشه رو دوست ندارم و نیمپسندم
تمایم موضوعات قابل تفکیک و حله جز قلیون چون واقعا ازش بدم میاد :mad:
به هر حال ممنون دوست عزیز
- - - Updated - - -
در مورد اینکه گفتید نمی خوام خانمم توی روم وایسه ، فکر میکنم اگر تصمیم به ازدواج و یک رابطه کاملا 2 طرفه گرفتید، لازمه که خودتون هم در زندگی یکم انعطاف پذیر تر باشید .مطمئنا هیچ خانمی هم دلش نمی خواد که فقط به شوهرش چشم بگه .بالاخره در زندگی همه زن و شوهر ها اختلاف نظر وجود داره . بهتره که اولبه دختر انم بگید که در اوایل زندگی هر زن و شوهری اختلاف عقیده و نظر وجود داره ، زمانی که اختلاف نظری در زندگی پیش بیاد چطور حلش میکنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول مرسی از پیغام خوبت تشکر می کنم
تمام حرفات درست و منم نمی خوام همش در زندگی به قول معروف حرف اول و اخرو مرد بزنه درست نیست در ازدواج از دیدگاه من یه رابطه باید 2طرفه باشه منم خدایی نکرده به شخصیت خانوما توهینی نکردم منظور من از واستادن همون جسارتی هست که وقتی من یه چیز و میبینم درست نیست حتما میدونم اخرش چی میشه دیگه منظور من از واستادن اینه که تموم زندگی تحت سلطه اون باشه رو دوست ندارم و نیمپسندم
تمایم موضوعات قابل تفکیک و حله جز قلیون چون واقعا ازش بدم میاد :mad:
به هر حال ممنون دوست عزیز
- - - Updated - - -
کارشناسان نظر نمی دن.........ببینیم نظرات اونا چیه
من منتظر هستمااا

علاقه مندی ها (Bookmarks)