به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

Threaded View

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad_021 نمایش پست ها
    با نتیجه گیری کلی که امشب پیش خودم کردم و صحبت شما دوستای خوبم به این نتیجه رسیدم که این دختر خیلی از دنیای من دور شده خیلی از اون بهشتی که با هم ساختیم دور شده من واقعا دوسش دارم بچه ها همیشه هم به عنوان یک همسر بهش نگاه میکردم
    اما با توجه به شرایط الان و وضعیتی که واسمون شکل گرفته به نظرتون میشه بهش یه فرصت دوباره داد یا باید برای همیشه همچین دختری رو بوسید گذاشت کنار؟

قبل از این که به اون دختر فکر کنی به محمد فکر کن.
    با رها کردن اون دختر، اگر درسی را که باید از این اشتباهش گرفته باشه، یاد می گیره که چطور زندگی کنه و به قول ریحانه با کس دیگری زندگی خوبی خواهد داشت ( انشالله)
    اما اگر با اون بمونی، نه.
    نباید بهش فرصت دوباره بدی، چون خطاش بزرگتر از اونی است که بشه بهش فرصت داد. دراونصورت درس لازم را نمی گیره.
    و از اون مهم تر این که
    مجمد هیچوقت در کنار این زن آرامش و خوشبختی واقعی را تجربه نمی کنه.

من واقعا به جایی رسیدم که نمیتونم خودم برای خودم تصمیم بگیرم .دنبال یه راه حلم که از این جهنمی که توش هستم بیام بیرون
    ریحانه عزیز من وقتی از آناهید دورم کلا انگیزه هیچ کاری رو ندارم. به نوعی آناهید برای من مثه شارژر عمل میکنه.وقتی نیس نمیتونم به درستی تصمیم بگیرم. من هیچوقت تو خوابم نمیتونستم با همچین دختری وصلت کنم.اما الان موندم که چه جوری میشه از این سد گذشت؟ اصلا باید بگذرم یا پا بذارم رو غیرتم و نا دیده بگیرم برای همیشه این مساله رو

معلومه که سخته. برای همه ما شرایط مشابه پیش اومده. جدایی از کسی که دوستش داری. رفتن کسی که بهش عادت کرده بودی. ولی زندگی همینه محمد.
    زندگی سخته، ولی تو سخت تر باش. قوی باش. تحمل کن. این روزهای سخت می گذره و خاطره و تجربه اش کمکت می کنه که آینده ات را بهتر بسازی.
    اصلا کار آسونی نیست. ولی تو می تونی.

ادم گرم مزاجی نیستن دوست من تحت یه شرایط خاص تن به این کار دادن.من اگه نمیرفتم با کسی هیچوقت با کسی آشنا نمیشد که بخواد این مسائل پیش بیاد
    یکی از عواملی که منو از جدایی از این دختر بازداشته همینه که خودم رو مقصر میدونم مگه نه اگه منم باهاش راست بودم شاید هیچوقت همچین اتفاقی نمیفتاد
    خودت را به خاطر این موضوع سرزنش نکن. تو یک همراه برای زندگیت می خوای. نه یک بچه که تربیتش کنی و مواظبش باشی.
    بیشتر از پدر و مادرش که مسئول نبودی. زندگی اون دختر از پای بست ایراد داره و با تو فرق داره.
    خیانت های مکرر والدین و طلاق و خانواده آشفته و ... تاثیرش خیلی بیشتر از قهر یک ماهه شما بوده.

برای کمک به اون دختر، ارتباطت را قطع کن و فقط براش دعا کن که راه زندگیش را پیدا کنه و خوشبخت بشه.

2. 3 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

mohammad6599 (سه شنبه 27 اسفند 92), reihane_b (سه شنبه 13 فروردین 92), فرشته مهربان (سه شنبه 20 فروردین 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)