سلام دوست گرامی
وقتی اولین بچه پا به این دنیا می زاره تغییر و تحولات بزرگی توی زندگی به وجود میاد که از همه سختر برای مادرها میشه ...می دونی چرا ؟
به خاطر اینکه مجبوره پیش بچشش بمونه و ازش مراقبت کنه و کمتر وقت می کنه به خودش برسه و کمتر فرصت می کنه بره بیرون برای خرید و کمتر فرصت می کنه که با دوستاش دور هم جمع بشن و حتی برای تلفن زدن هم فرصت نمی کنه و همه اینها دست به دست هم می دن و باعث مشکلات روانی می شن مخصوصا توی اوج این مشکلات بچه هم بخواد گریه کنه و از همه بدتر اینکه شوهرش هم فرصت کمک کردن هم نداشته باشه ..وااااای حتی منم نمی تونم تحمل کنم چه برسه به زن شما که فکر نمی کنم از جنس دیگه ای باشه ...
ببین وقتی نیازها و احساسات زن نادیده گرفته میشه زن ناخداگاه بدون اینکه بخواد زمین و زمان رو به هم می دوزه و داد و بیداد راه می اندازه و اینجوری تخلیه روحی میشه البته کسانی هم هستند که با شدت کمتری اینکارو می کنند ...اما من می گم همسرت نیاز به محبت و درک شما داره نیاز به کمک شما داره ..
البته فکر می کنم لزومی ندشته باشه که همسرت به روانشناس مراجعه کنه: فکر می کنم اگر شما به دنبال راههای کمک کردن به همسرت باشی راحتتر می تونی بهش کمک کنی چو توی این شرایط زن ها بیشتر لجبازی می کنند و سعی می کنند از روانپزشک دور بشند و هر کسی که بهش این پیشنهاد رو می کنه براشون گرون تموم میشه که چرا من رو درک نمی کنند ولی متاسفانه طرز گفتار و بیان احساساتش اینجوریه که شما رو به شک و تردیدد وادار می کنه ...
توی تاپیک رازهای موفقیت در زندگی زناشویی ( درگوشی با آقایان ) در مورد این صحبت کردیم که وقتی زن ها به شدت از کمبود احساسی رنج می برند به جای اینکه رک و صادقانه آن را بیان کنند بنا به احساساتشان یهویی منفجر می شن و متاسفانه به صورت غیر مستقیم مشکلشون رو بیان می کنند که از همه بدتر مردها نمی توانند این احساسات رو درک کنند و کم کم مشکلات به وجود میاد ..یه نمونه اش این بود که وقتی زن میگه تو من را به کشتن می دی قصدش این نیست که تو واقعا اون رو به کشتن می دی بلکه قصدش اینه که یکمی به من توجه کن .....
و فقط شما باید این احساسات رو خوب بشناسی که بهترین راهش اینه که همسرت رو عمیقا درکش کنی و کم کم اون رو به آرامش دعوت کنی و بهش یشتر از قبل محبت کنی فکر کنم اینجوری بهتر می تونی آرامشت رو به زندگی برگردونی ..
در ضمن هیچوقت حرفی از طلاق نزن که بدترین آفت زندگیته !
=======
بهار راست می گفت چقدر سخته با یه دست تایپ کردن ،از اون موقع تا الان پست به این بلندی ارسال نکرده بودم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)