سلام به همه دوستای گلم
من یه دختر 21 ساله هستم که یه مدته که نسبت به همه چیز بی تفاوت شدم و بی انگیزه و افسرده شدم . همش احساس خستگی میکنم . بی هدف شدم و احساس میکنم زندگی خیلی پوچه. آینده رو تیره و تار میبینم . از بچگی همیشه از جمع فراری بودم . الان هم خیلی دلم میخواد توی جمع ها حضور داشته باشم ولی از ترس اینکه مورد تایید بقیه قرار نگیرم نمیتونم . این ترس همیشه باهامه که دیگران در مورد من چه فکری میکنند. توی جمع نمیتونم صحبت کنم . شاید مسخره به نظر برسه اما گاهی اوقات اصلا نمیدونم راجع به چی باید حرف بزنم. همیشه خودم رو دست کم گرفتم . چه از نظر ظاهری و چه از نظر اطلاعات. هر چقدر هم که راجع به هر مسئله ای اطلاعات بدست میارم بازم احساس میکنم که از بقیه کمترم و همه با دید تحقیر آمیز بهم نگاه میکنند. در ضمن از بچگی هم ترس از حشرات و مخصوصا سوسک و پروانه و زنبور و ... رو داشتم و واقعا خجالت میکشم راجع بهش با کسی صحبت کنم . الان هم اینقدر استرس و اضطرابم زیاد شده که حتی وقتی یه نفر صداش رو بالا میبره من مضطرب میشم و احساس تنگی نفس بهم دست میده و تپش قلب میگیرم . گاهی اوقات نگران میشم که نکنه یه اتفاق بدی برای یکی از عزیزانم بیفته و از دستشون بدم و برای همیشه تنها بشم . یه مطلب دیگه اینکه من از بچگی توی یه محیط پراسترس بزرگ شدم و بین پدر و مادرم همیشه اختلاف بوده .درگیری، دعوا و کتک و ... تنها چیزایی هستن که از بچگیم به یاد دارم . این روزا دیگه واقعا خیلی خسته شدم و رفتم پیش یه روانپزشک و بهم سرترالین هگزال 100 میلی و آلپرازولام تجویز کرد و سرترالین رو هفته اول یک چهارم ، دوم نصف ، سوم سه چهارم و هفته چهارم به بعد 1 قرص کامل برام نوشتن که من هفته اول که خوردم خیلی احساس خوبی داشتم و فکر کردم که دارم بهتر میشم اما هفته دوم که قرصم شد نصف احساس درد توی قفسه سینه ، تپش قلب ، لرزش و بی اشتهایی اومدم سراغم . از بابت درد قفسه سینه خیلی نگران شدم و با دکترم تماس گرفتم و گفت که به همون یک چهارم برگردونم و الان یک هفته ای میشه که دوباره یک چهارم مصرف میکنم ولی باز این عوارض داره سراغم میاد . خیلی نگرانم و دکترم هم فعلا وقتش پره و امکانش نیست که ببینمش . نمیدونم باید چیکار کنم . دکتر بهم گفته که 6 ماه مدت درمانم هست . کسی از دوستان هست که بتونه منو راهنمایی کنه؟
ضمنا آلپرازولام هم که میخورم حالت خواب آلودگی بهم دست میده که البته باعث میشه شب ها راحت تر بخوابم ولی صبح ها خیلی کسل هستم