به به ببینین کی روی صندلی نشسته :D
جناب مثبت ، سر دسته باند مافیای باغ همدردی :)
واقعا جسارت بزرگی کردین روی این صندلی نشستین ها :D من با اینکه دستم شکسته باز هم اصلا دلم نیومد شما
رو جیز نکنم رو صندلی و 1 دستی نشستم به تایپ کردن :)
خوب بریم سراغ جیز سازی
1- چطوری شد که اومدین تالار همدردی؟ چقدر همدردی و مقالاتش بهتون کمک کرده و ازش چیزهای تازه یاد
گرفتین؟ به همدردی چقدر عادت کردین و دوستش دارین؟
2- نگاه بچه مثبت در مورد زندگی چیه؟ یعنی فکر می کنه برای چی خلق شده؟ در اون جهت گامی برداشته؟
3- چقدر خودتون رو می شناسین؟ شده تا حالا از خودتون بترسین؟
4- چرا خیلی از آقایون مذهبی دوست دارن همسرشون از پوشش چادر استفاده کنه؟ اگر دختری رو
بپسندین که پوششش عالیه اما چادری نیست و از لباس های مثلا بلند و محفوظ استفاده می کنه باز هم اصرار
به چادر خواهید داشت؟
5- تفکر مذهبی یعنی چی از دید شما؟ قبول دارین که مشکل خیلی از مذهبیون داشتن یک ظاهر فقط مذهبیه و
چون برخی تفکر مذهبی ندارن پشت ظاهر باعث میشن مردم نسبت بهشون بد بین بشن؟ درواقع حرف و عملشون
یکی نیست.
6- اگر به شما بودجه خیلی خیلی زیادی می دادن برای اشاعه تفکر شیعی و شناساندن امام زمانمون و فرهنگ
مهدویت به جهانیان ، باهاش چه کار می کردین؟ راه عملی بگین بدون شعار.
7- آیا فکر می کنین نمایشگاه قرآن هایی که هر ساله در مصلی تهران برگزار میشه با هزینه های گزاف (در جریان
گزاف بودنش هستم چون 2 سال اونجا غرفه داشتیم) مفید بوده و کمک به گسترش فرهنگ دینی کرده؟
8- با گشت ارشاد موافقین یا مخالف؟ بهترین برخورد با افراد با پوشش نا مناسب چیه به نظرتون؟
9- بزرگترین رویای شما در زندگی شخصی چیه؟
10- اگر قرار بشه از برآیند زندگیتون تا الان از 1 تا 20 به خودتون نمره بدین چند می دین؟
11- چه پیشنهادی برای بهبود تالار همدردی دارین؟
12- اهل مطالعه هستین؟ اسم چند تا از کتاب های خوبی که خوندین رو بگین.
13- به چه هنر و ورزشی علاقه دارین؟
خوب به دلیل مشکلات تایپ با یک دست متاسفانه سوالات بیشتری نمیشه پرسید :D
امیدوارم دوستان دیگه حسابی از خجالتتون در بیان :)
موفق باشین

علاقه مندی ها (Bookmarks)