با سلام
اول از همه دوستان ممنونم و جدا شرمنده
زمانيكه اين مطالبو مينوشتم باور كنيد حتا مجبور بودم براي هر كلمه مدت طولاني فكر كنم تا بفهمم اصلا چي ميخوام بنويسم چه برسه به اينكه كجا قرارش بدم
نام كاربري و توضيحي كه قبلا به فرد مقابلم(به نام همسر) راجع به تالار داده بودم متاسفانه تو زندگيم تاثيرش رو گذاشته و مصمم بودن من گويا بارخاطرش شده, و الان هم مطمينا داره اين مطالبو ميخونه (مهم نيست) و لطفا حذف نكنيد
و علاوه بر اون قضاوت نادرست بعضي ها كه جاي من نيستند و شايد شاد بودن و اميدوار بودنم به نظرشون نتيجه زن نبودنمه!!!! اونم تو اين اوضاع !
من زود به نتيجه نرسيدم اما خوشبختانه زود چشمهامو باز كردم
كسي هم جاي من نبود, كه ببينه يه انتخاب اشتباه چطور ميتونه منو تبديل به يه جسد متحرك بكنه(ايشون هم انتخاب اشتباهي كرد)
حالا حرفهايي شايد از سر دلسوزي كه برو و بجنگ و متاسفانه تاثير مطلبي كه گفتم به شدت مشكل روحي و حتا جسمي برام بوجود اورده و ترجيح دادم نزارم هيچ چيز منفيم كنه چون ميدونم راهم درسته
ببخشيد اگه كسي ناراحت شد, فقط ميدونم اين ماه واسم پر از اتفاقه و شايد به قولي سالي و سالهايي بخواد ادامه پيدا كنه, اما چون ميدونم طرف مقابلم هم اين مطالب رو ميخونه, فقط ميخواستم بگم راهمو انتخاب كردم و خداحافظي كردم نه به خاطر رفتار ايشون بخاطر تمرين عملي زندگيه
در موردباقيمانده شارزم هم از مدير محترم تقاضايي كردم كه اميدوارم رسيدگي كنند
به احترام همه همدردي ها و راهنماييهاتون هر وقت گره مشكلم باز شد ازطريق دوستان اطلاع ميدم
شايد قسمت من كوتاه موندنه چه در دنياي مجازي چه در زندگي واقعيم
دورادور پيگير تالار هستم و خدارو شكر اينجا راه حلهايي براي 90 درصد مشكلات هست و بقيه هم همت خود ماست
اقاي خارپشت, دروغ چرا حرفهاتون منو ناراحت كرد اما من كه گفتم قضاوت نكنيد, شايد اجباري براي من بود و نميدونستيد
دل مهربون و زبان نامهربوني داريد, زبانتونو با دلتون يكي كنيد چون دلتون قشنگ تره
من اين تالارو دوست دارم و جدا شايد بخاطر شرايطم ديگه نتونم با نام كاربريم بيام و دوست ندارم با نام ديگري هم بيام
تنها دعام كنيد كه اين مرحله از زندگيم هم بگذره و اتفاقي كه بايد بيفته(اگه خدا بخواد)
باز هم ازتون ميخوام تنها دعام كنيد كه روزهاي سختيه برام و محتاج دعام
از دوستان هم ميخوام اين تاپيك رو به تاپيك قبليم منتقل كنند و به درخواست خودم قفلش كنند
از همه تون ممنونم و جدا عذر ميخوام اگه كلماتم بار منفي داشتند
خدا يارتون

علاقه مندی ها (Bookmarks)