درود;
میخوام یکی از مشکلاتم رو مطرح کنم که این روزها خیلی برام آزار دهنده شده.
من تو برقراری ارتباط با همه مشکل دارم البته برای صحبت کردن سر یه سری موضوعات روزمره با یه سری افراد که زیاد باهاشون رابطه دارم مشکلی ندارم اما اگه بخوام صحبت های معمولی رو با افرادی که تاکنون باهاشون رابطه ای نداشتم بزنم یا صحبت های خاص مثل پیشنهاد های کاری،نمیتونم.
قبلا بعضی از دوستان گفته بودن که میتونم قبلا جلوی آینه تمرین کنم تا با آن محیط مواجه بشم ولی نشد.یعنی وقتی که هنوز زمان دارم تا به قرار برسم فکر میکنم که میتونم.حتی صحبت های زیادی رو هم آماده میکنم تا مطرح کنم ولی دقیقا تو اون شرایط حتی یک کلمه هم نمیتونم بگم!حتی احساس میکنم سلام رو هم غیرعادی میگم.اینو هم بگم که تو فضای مجازی هیچ کدوم از این مشکلات رو ندارم و دوستام میگن که شخصیتت تو فضای مجازی با حقیقی خیلی فرق داره!
یه مشکل دیگه هم دارم نمیدونم ربطی به این موضوع داره یا نه البته با طرح این مشکلم تمامی ذهنها به سمت مشکل اعتماد به نفس معطوف میشه ولی باید بگم که حس میکنم از این لحاظ مشکلی ندارم و حتی بسیار از اوقات سعی میکنم جلوی این حس رو بگیرم تا با غرور آمیخته نشه.خوب بیش از حد حاشیه رفتم و اما مشکل دومم اینه که بر عکس خیلیها کار هایی که برای دیگران انجام میدم در نظر خودم کم اهمیت و کار هایی که دیگران برام انجام میدن در نظرم خیلی بزرگ میاد و همیشه احساس میکنم به دیگران مدیونم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)