اون بنده خدا این همه خودش رو به در ودیوار زده تا اونجا که حاضر شده به اشتباه دروغ بگه تا شما رو از دست نده در عوض شما ...
تماس گرامی چقدر همه چیز برای شما آقایان به راحتی قابل توجییه است!!! بحث یک عمر زندگیست .آنهم با کسی که یک بار طعم بی صداقتی و شکست را چشیده و به اندازه کافی سختی کشیده است .ناراحتی قلبی قابل پیش بینی بود .هر چند که آنهم همیشه توی شک و شبهه بود .ولی مشکل جنسی چیزی نبود که مشخص باشه .زندگی شوخی نیست !
ضمنا هیچکدام از ما معصوم نیستیم .فرشته نیستیم .بی عیب نیستیم .اشتباه کردن و یا فریب خوردن حق همه ماست .همه عمر ما آزمون و خطاست .دلیل نمی شود که چون من تجربه قبلی داشتم باید عاری از اشتباه باشم .برای من به عنوان یک زن جوان موقعیت اجتماعی این اقا جذاب بود .این مساله برای هر زنی جذاب است چون این قانون الهی است که زنان عاشق تکیه گاه قوی هستند .من خودم با اینکه نیاز مالی ندارم و مشکل خاصی در زندگیم نبود اما عاشق این بودم که یک تکیه گاه قوی و محکم داشته باشم .این حق همه زنهاست.
در ضمن این آقا ظاهر زشتی نداشت .بدتیپ نبود .فقط به خودش نمی رسید .حالا یا بلد نبود و یا نمی خواست .من توی تمام این مدت سعی کردم یا اونو تغییر بدم و یا خودم اونو اینطور که هست بپذیرم .این مشکلات جزیی بود .مسایل این دو ماه اخیر خیلی واقعیت ها رو عریان کرد.
در ضمن دوست گرامی من اهل مباحث مذهبی نیستم .فقط نظرات رو می شنوم .بازم میگم بهتره این مباحث رو بذارین به عهده متخصصین این رشته .