سلام استاد عزیز،
ممنونم از توجه شما به مشکلم. همواره از نحوه راهنمایی شما به مراجعان لذت بردم زیرا مطمئنم تفکر زیادی پشت تک تک کلمات شماست
تا جایی که من دیده ام هرگونه مخالفتی با حرفهای مادر حتی با احترام، ایشان را به حالت جبهه گیری و قهر میبرد مگر در آن لحظه به آن طرف احتیاج داشته باشد، یکی از مسائلی که این حالت بیشتر پیش می آید، در مورد مسائل مادی است. ایشان طبق رفتارها و گفتارهایشان، مادیات مهمترین مساله برای آرامش است و تقریبا همه چیز را با قیمت آن ارزیابی می کنند. مسلما مخالفت با خواسته های مالی ایشان که جزء موقعیت های بدی است که حتما رخ می دهد و متاسفانه تا جایی که ما دیده ایم به جزء گوش دادن به حرف ایشان، نمیتوان از پرخاشگری ایشان جلوگیری کرد و این به نوعی متناقض است با جراتمند بودن و جلوگیری از چرخه منفی و جنگ افکار.
البته یک مساله دیگر هم این است که ایشان برای کسانی که کمتر از سن ایشان را دارند احترام زیادی قائل نیست، مثلا در نوع خطاب کردنشان، بچه گونه دانستن حرفهایشان... که بسیار آزار دهندست . هرگونه حرف متفاوت با نظر ایشان، بچه گانه به نظرشان می رسد
و علت اینها علاوه بر تربیت ایشان، فکر می کنم قدرت مالی زیادی است که پدر به ایشان داده اند.
یک سوال هم داشتم اینکه به جز مقالات و کارگاه این سایت در خصوص رفتار جراتمندانه، ایا کتاب و یا مرجع دیگری نیز می توانید به من معرفی کنید
با تشکر فراوان

علاقه مندی ها (Bookmarks)