سلام خدمت تمامي عزيزان
دوستان خدا رو شکر خيلي زيبا جواب دادند. فقط يک مسئله رو من هم ميخوام تاکيد کنم اون هم اينکه به مادرتون به هيچ وجه نگيد خانمم از برخورداتون ناراحت ميشه، چون اينطوري ميفهمن که با اين شيوه به هدفشون ميرسن و ممکن هست حتي اوضاع بدتر هم بشه.
اگر مجدد پيش اومد بهشون بگيد شما با اين حرفها من رو ناراحت ميکنيد و کوچيکم ميکنيد (که اين رو مادرتون قطعا نميخواد). در واقع الان همسر شما جزئي از شماست و شما انتخابش کرديد و با اين بخوردها شعور و صليقه شما رو هم زير سوال مي برند.
وقتي کسي به همسر من توهين مي کرد (هر کسي که مي خواست باشه، خانواده من يا خانواده خودش) باعث ميشد احساس کنم داره به من توهين ميکنه و اصلا برام قابل تحمل نبود چون خودم رو از همسرم جدا نمي دونستم و نمي دونم.
خيلي خوشحالم که مرد فهيمي هستيد و به دنبال حل کردن اوضاع افتاديد اون هم به اين زودي.چون همين مشکل کوچک که الان با دست راحت باز ميشه ميتونست با برخورد هاي غير معقول به جايي برسه که حتي ديگه با دندون هم باز نشه و فقط
موفق باشيد انشاءالله

چون همين مشکل کوچک که الان با دست راحت باز ميشه ميتونست با برخورد هاي غير معقول به جايي برسه که حتي ديگه با دندون هم باز نشه و فقط 

علاقه مندی ها (Bookmarks)