سلام دوستان:
هر کس که مشکل منو میخونه خواهش میکنم نظرشو بگه و بهم کمک کنه.
من آدم خیلی حساسی هستم. و البته همه میدونن که زنا عاشق ابراز احساسات همسراشونن. قبل از ازدواج شوهرم خیلی بهم ابراز احساسات میکرد و با کلی التماس راضیم کرد که باهاش ازدواج کنم. وقتی ازش میپرسیدم بعد از ازدواج هم بهم ابراز احساسات میکنی یا نه میگفت به خودت بستگی داره. البته من دوسش دارم و زندگیم بد نیست. اما از وقتی ازدواج کردیم همیشه من بهش ابراز علاقه میکنم .اصلابهم ابراز علاقه نمیکنه دریغ از 1 شاخه گل....
همیشه باید مجبورش کنم که بگه دوسم داره... مثل مردای 500 سال پیش که اینکارارو نمی کردن......
با اینکه همیشه بهش میگم که به عنوان همسرت ازت انتظار دارم بهم ابراز علاقه کنی ولی اون اصلا اینکارو نمیکنه......
مشکل دیگه اینه که من سر کار میرم و درس هم میخونم و تنهایی از پس کارای خونه بر نمییام با اینکه قبل از ازدواج توافق کرده بودیم ولی اون اصلا توی کارهای خونه بهم کمک نمیکنه....
حتی گاهی اوقات لباسای خودشو به چوب لباسی آویزون نمیکنه.....
میدونم که شاید این مشکل در مقایسه با مشکلات بقیه زیاد بزرگ نباشه ولی این انتظارات من از شوهرمه که اون اصلا بهش عمل نمیکنه و به خاطر این موضوع خیلی ناراحتم....
به نظرتون چیکار کنم که بیشتر بهم اهمیت بده؟ چیکار کنم که بهم ابراز علاقه کنه؟؟؟ به نظرتون اگه دیگه بهش ابراز علاقه نکنم مشکلم حل میشه؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)