عزیزم خب به وسع مالی خانواده ام نگاه کن. خانواده شوهر من برام یک انگشتر مروارید آوردن (من از مروارید متنفرم)و خیلی هم نازک و واقعاً زشت بود که اگر نمیاوردن خیلی بهتر بود. جوری بود که شوهرمم اصلاً خوشش نیومده بود. ما هم شهریور امسال فروختیمش می دونی چقدر؟50هزار تومن توی گرونیه طلا! اما من اصلاً ناراحت نشدم و تمام اون یکسال اون انگشتر رو دستم کردم چون میدونستم وسع مالیشون همون حده!و در حالیکه دیدم امسال دختر خالم واسه مراسم بله برونش انگشتری براش آوردن که 2 برابر حلقه ازدواج منه!و مادرم و مادر بزرگم داشتن خانواده شوهر منو می کوبیدن که مردم شانس دارن اون چه انگشتری بود برای این دختر آوردن و... ومن هیچ اهمیتی به این حرفاشون ندادم. یکم حرص خوردم از دست مامانم و مادر بزرگم اما اصلاً این فکر کم گذاشتن از طرف خانواده شوهرم یک لحظه هم نیومد تو ذهنم. اینقدر به حرف دیگران توجه نکن عزیزم، همه چیز مادیات نیست به خدا. الان همین دختر خالم با اون انگشتر برلیانش در دوران نامزدی کلی با هم مشکل دارن و ازدواجشون داره به هم می خوره! به فکر زندگی قشنگت باش، فکر کن خانواده شوهری وجود ندارن و مثل خانواده خودت دوسشون داشته باش. محبت فقط با مادیات نیست اینو باور کن!

علاقه مندی ها (Bookmarks)