setareye khamoosh عزیزم
خوب توجه کن :
اول >>> مسئله را برای خودت حل نکردی بلکه سعی کردی فراموش کنی و به عبارتی گوشه ای از ذهنت بایگانیش کنی یا به بیان دیگر سرکوبش کرده ای . عزیزم این مسئله را حل کن نه پرت کن .
دوم >>> عاشق عشق اون نسبت به خودت هستی ، و درست به همین علت تماس و اس های او تو را آشفته و کنجکاو می کند ، در واقع میخواهی بدانی واقعاً هنوز دوستت دارد و فراموشت نکرده و دانستن این به تو لذا میدهد ولو این لذت همراه با رنج باشد . به نوعی حتی رنج رمانتیک حاصل از اینکه او تو را هنوز هم دوست دارد و فراموش نکرده برایت خوشایند است .
بند دوم مسئله های تو هست ، درست روی همینها باید کار کنی و حلش کنی . اگر اینها از بین رفت دیگر قاطع خواهی بود یعنی او را قاطعانه کنار می گذاری و اصلاً تماس و اس هایش برایت مهم نخواهد بود و نخواهی خواند و بهش هم فکر نخواهی کرد و حتی مایلی هیچ پیامکی از او دریافت نکنی و خود به خود راهکار در این زمینه به کار خواهی گرفت
پس مسئله اصلی در درون خودت است . روی خودت متمرکز شو و از کنجکاوی در مورد او و علت اینکارش و اینکه آیا هنوز دوستت دارد بیرون بیا
موفق باشی
.








علاقه مندی ها (Bookmarks)