دقیقاً خودش میگه منت میذاری همش. نازگل 1دونه جون. من دوس ندارم اون روی پولای من حساب باز کنه و ازم بخواد دوس دارم خودم بهش بدم و خودم ابراز علاقه به این کار بکنم. می دونید یک جوری برخورد میکنه که به صورت نا خود آگاه منت میذارم سرش.بارها هم بهش میگم مثلاً پول من بمونه واسه مثلاً مسافرتهامون و در عوضش شام بیرون رفتن رو به ماهی یکبار و حتی دو بار کاهش بدیم و جاش کارایی بکنیم که روحیه مون رو عوض کنیم. من که نمی گم پولام رو پس انداز کنم و بدم به بابا مامانم! ته ته اش قراره واسه همین زندگی خرج بشه. شوهرم دوس نداره که من تنها و یا خودش تنها خرج رو به دوش بکشیم دوس داره مشترک باشه همه چیز و همه تصمیمات.(فکر کنم شریک جرم می خواد داشته باشه )میدونم نازگل 1دونه عزیزم زندگی سخته و یک دست صدا نداره پس باید توی این شرایط سخت 1کم محدودیت رو هم واسه یکسری چیزا قائل شد دیگه نه که بی توجه خرج کرد و فکر هیچ فردایی نبود.
پس من میرم این حساب خانواده رو باز می کنم و نصفی از پولم رو داخل حساب میذارم و نصف دیگه اش رو توی حساب خودم و برای اینکه ناراحت نشه برای خودم طلا می خرم با اینکه از طلا و جواهرات زیاد خوشم نمی آد ولی می خرم که پولم خرج بیخود نشه و بمونه واسمون.اینطوری بهتر نیست دوستان؟!!!!!!