سلام دوست عزیز من با خانم امیدوار عزیز موافقم اما به قول کارشناسان هر تصمیمی یه هزینه ای داره اگر می خوای با همسرت یه حساب مشترک داشته باشی باید توجه داشته باشی که ممکنه با این که توافق می کنید و قانون می زارید همسرانی که نمی دانند چجوری پولشون رو خرج کنن ممکنه بازم اشتباه کنن و پول اضافه بردارند یا کاری که شما دوست ندارید را با اون انجام بدهند از همین الان باید به خودت امادگی این مطلب را هم بدی که ممکن است یه وقت شاید خدای ناکرده این اتفاق بیافته پس نباید ناراحت بشی و امادگی داشته باشی و یا قانون ها رو خیلی جدی مطرح کنی با احترام و رفتار جرات مندانه موفق باشی .
اما من اگر جای تو بودم البته نیستم اما تاکید میکنم نمی خوام دودل بشی چون نمی دونم درست یا نه اما فکر می کنم اگر جای تو بودم این کارو نمیکردم که بعدا بخوام هرس بخورم یه نه جرات مندانه می گفتم و خودمو راحت می کردم و باز اگر نه بگی عواقبش را باید قبول کنی چون ممکن است همسرت ناراحت شود باید ببینی کدوم یکی تحملش برات اسون تره هر دفعه سر برداشت پول هرس خوردن یا یه یکدفعه برا ی همیشه تکلیفتو ن مشخص بشه چون به نظر من وظیفه مرده که مخارج خونه رو تامین کنه اما می تونی به همسرت هم بگی که از همه لحاظ و چه از لحاظ مالی هم اگر صلاح بدونی کمکش می کنی و کنارشی و تنهاش نمی زاری البته خودت بهتر می دونی جوانب رو در نظر بگیر نکات مثبت هر کدوم رو تو یه ورق بنویس خواسته هاتو ناراحتی هاتو و این که با کدومش راحتری همونقدر که ناراحتی همسرت مهمه ناراحتی خودت هم مهمه البته بایدبدونی که چجوری باهاش صحبت کنی زود نگو با فکر اول رفتار جرات مندانه را در تالار بخون بعد بهش بگو ازش فرصت بگیر موفق باشی .

علاقه مندی ها (Bookmarks)