دوست عزیز
من تازه امروز پستهای شما و دوستان دیگه رو خوندم قبلا تاپیک دیگه ای داشتید که من خونده بودم (درخواست دختر برای دوستی و اشنایی بیشتر)
و برام خیلی عجیب بودکه هنوز در ابتدای سال تحصیلی این آشنایی به سمت ازدواج رفته.
دوست عزیز شما به نظرم خیلی خام هستید ببخشید که اینجور صحبت می کنم.
ولی شما قراره حداقل تا چهار سال دیگه درس بخونید اینفدر زحمت کشیدید که بعد سربازی وارد دانشگاه شدید
حالا بجای اینکه تمرکزتون روی درسها و فعالیتهای دانشگاهیتون باشه با اولین اشاره دختری تمام اهداف و مسیرتون رو تغییر دادید و بجای بررسی کتاب ودرس و دانشگاه دنبال نقد و برسی اینکه چطوری عروسی بگیریم و چطور و اون خانم معیارهشون برسی کنید و تغییر بدین و غیره هستید.
به نظر من کمی به خودتان زمان بدید و بدون هیچ عملی که ممکنه پشیمونی در پیش داشته باشه به درستون بپردازید
و این خانم و رفتارهاشون رو هم در دانشگاه و هم برخورد با دیگران زیر نظر بگیرید.
در این فرصت خودتون رو هم بیشتر خواهید شناخت و معیارهای محکمتری در و جودتون شکل خواهد گرفت به این خانم هم هیچ امیدواری ندید پیداست که ایشون هوش هیجانی پایینی دارند.
خیلی دارید شتابزده عمل می کنید در حالیکه به نظر رفتار و برخورد این خانم در ابتدا آنچنان در شان یک خانم با وقار نبوده.
واگر واقعا می خواهید این رابطه جهت درستی بگیره حتما حتما.......خانواده ها رو در جریان بگذارید و زیر نظر آنها شناخت بیشتری پیداکنید.
موفق باشید.![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)