با سلام عضو جدید هستم و خوشحالم که با این انجمن اشنا شدم.میرم سر اصل مطلب...یه خانواده ۳ نفر حطیم که ۶ ساله پیش به اروپا مهاجرت کردیم..از همون روز و ماهای اول از اینجا خوشم نیومد و خیلی‌ سعی‌ کردم که خودمو وقف بدم اما نمیدونم چرا یه مدت کوتاهی آروم میشم...با فرهنگ و رفتارشون بیگانه هستم نمیگم کشور بد هست من نتونستم هضم کنم..خلاصه خیلی‌ از نظر روحی و جسمی‌ بیمار شدم دردهای بد دارم که همهٔ دکترها میگن از روحیات هست ..ما ندم سر ۲ راهی‌..اطرافیانم میگن دیونه هستی‌ اگه برگردی ایران با این گرونی و بیکاری و نبودن نظم ....هروقت هم که اومدم ایران مردم غبطه خوردن به اینکه من ایران نیستم و مشکلات ایرانو nadaram..iran که بودم از موقعیت خوبی‌ برخوردار بودم اینجا هنوز نتونستم با محیط رابطه برقرار کنم و خیلی‌ سختمه که این مهیتو بپذیرم..همهٔ دوستانم اینجا از بودن راضی‌ هتسن و از نظر تفکرات زمین تا آسمون فرقمن یعنی‌ با اینکه دوست دارم اما تنها هستممممم.....خواهش می‌کنم راهنماییم کنید و ...به نقطه‌ای رسیدم که فکر می‌کنم باید این مسئله‌رو اصولی حل کرد و به یه نتیجه برسمممممم..خسته هستم از این شرایط و .....