به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 56

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 16 اردیبهشت 01 [ 17:22]
    سطح
    76
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 107
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    383

تشکرشده 386 در 151 پست

Array

RE: تلاشم برای حفظ زندگیم با نامزدم

نقل قول نوشته اصلی توسط m25teh
    آرام امروز ايشون دقيقا حاصل مهارتهاي شماست
    با سلام

لطفا همه بچه ها آرامش خودشون رو حفظ کنند و اروم باشند .

بنا بر احساس نیازی که خودم کردم ، بهتر میبینم که وارد این موضوع بشم دوباره ،

نکته اولی که لازم میدونم بگم : سرعتی هست که داره انجام میگیره ! در این بین زمان اصلا مرده ؟ چرا ؟

شما نگاه کنید ببینید تایپیک با چه سرعتی داره حرکت میکنه و البته زندگی mta گرامی سرعتش از این تایپیک هم بیشتره .

ایشون به گفته خودش میگه کارم سخته و وقت ندارم زیاد به این مسائل فکر کنم : ای مرد نازنین یه کمی هم به کارت نگاه کن فکر کنم با این همه وقتی که برای این زندگی داری میگذاری ورشکست بشوید .

منظور آخر از نکته اول : سرعت اتفاقاتی که داره میفته رو کاملا اروم کنید . خیلی داره تند اتفاق میفته این خوب نیست .

نکته دوم : شما از ترفند توپ رو بنداز توی زمین حریف بعد بشین نگاه کن و تماشاچی باش تا زمانی که توپ دوباره بیفته زمین خودت ، اصلا استفاده نمی کنی .

مرد حسابی همش زنگ میزنید ما بین صحبت هاتون توپ رو میندازی تو زمین خودت که هیچ ، دو سه تا گل هم میخوری و تازه از اینکه 10 تا گل نخوردی خوشحالی .

قرار اول ما از همون ابتدا ساختن خودتون بود ، چقدر خودت رو ساختی ؟

این یعنی چه ؟ ببینید حالا که گفته دو ماه حق نداری من رو ببینی ! نرو ببینش . دو ماه دیوونه اش میکنه . اتفاقا برای تو زمان خوبی هست که مرد بشی و درست و قوی تمرین کنی .

در مورد هر تلفن هم که میکنی اتفاقا تماس بگیر و سلام کن تا قطع کنه اگر هم قطع نکرد با الفاظ جیگر من چطوری و این مدل حرف زدن ها استفاده کن و توپ رو دائم بنداز توی زمینش . اصلا بذار فکر کنه داره بهت خوش میگذره .
    مردانه برخورد کن تا حسودی کنه به اینکه الان تو چه کار داری میکنی ؟

منظور نکته دوم : بعضی حرفا رو که از نظر روحی این خانم رو به فکر میبره و به خودت زمان میده فکر کنی استفاده کن و عمل کن و بعضی حرفا رو اتفاقا عمل نکن چه بفهمه چه نفهمه .

نکته سوم :

همیشه اگر نتونستی تصمیم درست بگیری در لحظه بگو : بذار فکر کنم بهت جواب میدم . حالا خبرشو بهت میدم

نکته ای که دوست عزیزمون sci فرمودند .

هستیم در کنارت . برو جلو

سلام احمد جان خوبی داداشم
    من روی کمک همتون حساب میکنم و همراهی شمار رو میخوام

ایشون به گفته خودش میگه کارم سخته و وقت ندارم زیاد به این مسائل فکر کنم : ای مرد نازنین یه کمی هم به کارت نگاه کن فکر کنم با این همه وقتی که برای این زندگی داری میگذاری ورشکست بشوید .

من شغلم کارشناس فضای سبز هستش و چون با موجود زنده سر کار داریم از این نظر میگن که کارم سخته و وقتم استراحتم کمه

قرار اول ما از همون ابتدا ساختن خودتون بود ، چقدر خودت رو ساختی ؟

راستش یه تصمیم هایی گرفتم اما روی خودم زیاد کار نکردم شما درست میگیدباید بیشتر روی خودم کار کنم ولی خیلی آروم تر شدم و همینطور منطقی تر تصمیم میگیرم ولی دوست دارم قوی بشم خیلی بهتره شاید چند وقت از دیدن خانمم محروم باشم اما اگر قوی تر بشم و برگردم برای خودم هم بهتره و راحت تر میتونم مشکلات رو حل کنم برای حل این مشکلات من خیلی ضعیف هستم و باید بیشتر روی خودم کار کنم

این یعنی چه ؟ ببینید حالا که گفته دو ماه حق نداری من رو ببینی ! نرو ببینش . دو ماه دیوونه اش میکنه . اتفاقا برای تو زمان خوبی هست که مرد بشی و درست و قوی تمرین کنی .

آره نمیرم سراغش
    دوست دارم که ارزشم رو حفظ کنم و خودم رو سبک نکنم ولی میدونم خودش از من میخواد که برم ببینمش الان زوده خودش بهم خواهد گفت

در مورد هر تلفن هم که میکنی اتفاقا تماس بگیر و سلام کن تا قطع کنه اگر هم قطع نکرد با الفاظ جیگر من چطوری و این مدل حرف زدن ها استفاده کن و توپ رو دائم بنداز توی زمینش . اصلا بذار فکر کنه داره بهت خوش میگذره .
    مردانه برخورد کن تا حسودی کنه به اینکه الان تو چه کار داری میکنی ؟

دقیقا همینطوریه
    زنگ میزنم حتی خودش تک زنگ میزنه که من زنگ بزنم و حتی باهاش صحبت هم میکنم خیلی عادی انگار که اتفاقی نیفتاده حتی قربون صدقش هم میرم که ناراحتی هاش از بین بره

همیشه اگر نتونستی تصمیم درست بگیری در لحظه بگو : بذار فکر کنم بهت جواب میدم . حالا خبرشو بهت میدم

نکته ای که دوست عزیزمون sci فرمودند .

من هم با شما موافقم این جوری بهتره و از جواب من ناراحتم نمیشه

یه نکته جالب که من یاد گرفتم
    قبلا من فکر میکردم که خانمم دوست نداره با من حرف بزنه و همیشه من باید به زور ازش حرف بکشم اما صحبت های دوست خوبمون sci در مورد گوش کردن حرف های خانمم رو بکار بردم خانمم از دست یکی از مشتری هاش عصبانی بود و شروع کرد در مورد عصبانیتش از دست مشتریش و برخوردش و اتفاقات امروزش صحبت کردن من هم فقط گوش میکردم اصلا نظر ندادم اصلا پیشنهاد یا انتقاد یا حرفی که خانمم رو ناراحت کنه نزدم فقط گوش کردم و همدردی کردم و با خانمم هم احساس شدم و خودم رو تو اون شرایط فرض کردم و حرف هایی زدم که مثل اینکه (من شرایطی رو که داری درک میکنم خودم هم همینطوری شده بودم چقدر مردم پر توقع شدن و امثال اینها ) و خودم رو با خانمم همراه کردم
    باورتون نمیشه که با چشم خودم دیدم که خانمم احساس راحتی میکرد و در دلش رو تمام و کمال گفت و خیلی خوب حرف زد و من هم خیلی خوب فقط گوش میکردم راستش من زنگ زده بودم در مورد چیز های دیگه صحبت کنم اما خانمم در مورد خودش صحبت کرد و چیزی که صحبت کردن در موردش برای من جالب نبود اما مهم اینه که خانمم سبک شد و حرف دلش رو زد و احساس خوبی داشت .
    این تکنیک خوب گوش کردن برای من خیلی کاربرد داشت

2. 4 کاربر از پست مفید mta تشکرکرده اند .

mta (سه شنبه 26 مهر 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)