به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 67

Threaded View

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 05 [ 15:12]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,362 در 7,160 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

RE: مشكل وابستگي در ارتباط با جنس مخالف(درخواست راهنمایی)

سلام
    design گرامي
    منو ببخش با اينكه مي دونم چه جوابي را دوست داري و چي دلت مي خواد و منتظر شنيدن چه جوابي هستي، اما من ناچارم از روي علم و تجربه و تخصص به شما جواب صحيح را بدهم.(اگرچه شما نشنويد يا دوست نداشته باشيد يا نخواهيد به كار گيريد.)
    من و ساير اعضاء به اندازه كافي چراغ بر سر مسير شما مشخص كرديم، كه سقوط نكني. اين ديگه شما هستيد كه از تجارب سايرين عبرت بگيريد يا بخواهيد عبرت ديگران شويد.
    در ضمن بنده به عنوان مشاور به سادگي مي توانم پستي بزنم كه شما خوشتان بيايد و ازم تشكر كنيد. ولي من هرگز كاري نمي كنم كه صرفا خوشت بيايد. بلكه آن چيزي را مي گويم كه بتواني سكان زندگيت را بهتر در دست بگيري.

اگر دوستان بر سر راهت با صداي بلند فرياد مي زنند خطر خطر، چون يا اين راه رفته اند و نتيجه اش را ديده اند ، يا ناظر بر مشكلات و خطراتش بودند و به شما هشدار مي دهند. صداي بلند آنها براي جسارت به شما يا خفه كردن شما نيست. براي حيات دادن به شماست.

اينكه پس از 40 پست حرف اول خودت را مي زني و به نظرم اصلا گوشت هيچ هشداري را نشنيد و جدي نگرفت، نشان از وابستگي پيشرفته شماست. اما خود سرنوشت زندگي شما را فقط با دست خودت رقم مي زند، تا با دست ما.
    پس ما سهم خود را به عنوان دوست و مشاور و .... با تو گفتيم. ديگر نوبت توست كه باز حرف اول خود را به زبان ديگر تكرار كني يا بخواهي حرفهاي ما را جدي بگيري.

در ضمن وقتي برگشتي، ديگر اين تاپيك قفل هست. اينجا بخش پرسشهاست.
    انجمن تجربه ها، جاي ديگر است.
    در ذيل براي بار چندم جوابي را كه هرگز عمقش را نخواستي بشنوي مي آورم.

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
    نقل قول نوشته اصلی توسط design
    ممنون راهنمایی خیلی خوبی کردین،الان به نظرم دوراه حل وجود داره

1.سعی کنم احساسم و وابستگیمو کنار بذارم که به مرور زمان <strike>قطعأ شدنیه</strike> (ويرايش مدير همدردي : قطعا نشدنيه )و واقعا همون ارتباطی که اون با من داره رو ،من باهاش داشته باشم،یعنی دید خاص بهش نداشته باشم وبرادرانه باهاش دوست باشم.

2.به قول شما اعلام پایان رابطه کنم،ولی بگم واسه چی دارم تمومش میکنم؟ (بگم چون داشتم وابستت میشدم!! آخه نمیخوام اینو بدونه) ؛ضمن اینکه چندروز پیش که ازدستش ناراحت بودم ویه جورایی ناراضی بهش گفتم کاش میتونستم این رابطه مسخره رو تموم کنم،جواب داد :مجبور به ادامه نیستی اگه میتونی از خیلی چیزا چشم پوشی کنی،بعدشم یه جمله قشنگی گفت که حاکی از حس احترام صمیمانه بود.من که منظورشو نفهمیدم اگه کسی فهمید به منم بگه!!!

ممنون
    با سلام
    مراجع گرامي اين 2 راه كه به نظرتون مي رسه كاملا اشتباه هست و نشون مي ده كه شما در دام وابسگي از هم اكنون افتاديد.
    اشتباه راه اول اينه كه به اشتباه تصور مي كنيد كه بدون وابستگي خواهيد توانست به اين رابطه ادامه دهيد.

اشتباه راه دوم اينه كه بياييد دليل قطع رابطه را براي او توضيح دهيد. در حاليكه به گفته شما براي او مهم نيست. و اهميتش براي شما از ناخوداگاهتان نشات مي گيرد كه وابسته هستيد.

راه صحيح: قطع يكباره ارتباط و تحمل آن.

اين هم دليل من بر اينكه شما از هم اكنون علائم وابستگي را نشان مي دهيد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط design

واما مشکل من:
    ---نه میتونم از ذهنم خارجش کنم(چون بعدمدتها یه ادمی رو دیدم که به میزان زیادی اعتقاد دارم آدمه)
    ---نه میتونم همینطوری ادامه بدم(چون دارم اذیت میشم که دوسش دارم ولی بی هدف-اونم که زیاد تحویل نمیگیره واین موضوع بیشتر دقم میده).

موندم چیکار کنم-خوشحال میشم نظر دوستانو بدونم

2. 6 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (شنبه 27 آذر 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)