ضمن تائید سخنان دوست عزیزمان""بی اسم"" که بسیار هوشیارانه راهنمایی می کنند باید نکاتی را بیان نمایم...نوشته اصلی توسط بی اسم
1::شما نحوی ارتباط را می دانید و همچنین نحوی بیان احساسات را....اما گاهی ما باید احساسات خود را از طریق ظریفت گیرنده فرد انتقال دهیم.....شاید گفتن و تکرار ""عزیزم" "دوستت دارم" در جملات ....او را تحریک نمی کند و شاید او با این لحن بیان احساسات شما مشکل دارد..بعضی خانوم ها دوست دارند همسرشان بسیار جدی باشد و به قول خودمان زیاد از حرف های عشقولانه استفاده نکند....پس بهتر نحوی بیان احساسات را تغییر دهید...مثلا به جای گفتن کلمه ""گلم.. عزیزم.. در جملات خود....از شوخی های عشقی استفاده کنید..مانند::می دونستی من عاشق یک کسی دیگری هستم..نمی دونی ..بابا اون خودتی..
2:یا ..سعی کنید بسیار جدی باشید.....حدال المکان تا مدتی از بیان احساسات جلوگیری نمایید تا ببیند او چه واکنشی نشان می دهد؟؟
3:صادقانه و بدون هیچ ترس یا دلهره ای....بگویید از رفتار او ناراحت هستید..بطور مستقیم بیان نمایید که رفتار فعلی او شما را رنجانده است....زیرا بعضی اوقات افراد خود متوجه رفتار شان نیستند ..پس حتما این نکته را گوشزد دهید..

علاقه مندی ها (Bookmarks)