به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 8 از 18 نخستنخست 1234567891011121314151617 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 173
    عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 02 تیر 00 [ 17:53]
    سطح
    19
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 72
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    13

تشکرشده 8 در 4 پست

Array
    سلام خب سوالای منه هرکی میاد رو صندلی بهشون جواب بده لطفا کااامل

• ۱-اسمتون چیه متولد چه ماه چه سالی هستین؟ چه شکلی هستین چه تیپی لباس میپوشین؟
    • ۲-ازدواج کردین؟ اگه بله چطور آشنا شدین و چند فرزند دارین؟
    • ۳- تابحال عاشق شدین توی زندگیتون؟
    • ۴- بزرگترن گناه و بزرگترین نیکی چی میتونه باشه در نظر شما؟
    • ۵- زیباترین آیه ی قرآن رو با ترجمه اش بنویسین
    • ۶-آشپزی بلدین؟ چه غذاهایی رو بیشتر دوست دارین و از کودومش خوشتون نمیاد؟
    • ۷-بنظرتون قلب تپنده ی منزل کجاشه؟ مثلا اتاق خواب؟ سالن پذیرایی؟ یا ... و چرا؟
    • ۸- از اینایی که اسم میبرم به ترتیب اولویت بگین از کودومش بیشتر میترسین

سوسک-موش-ملخ-کرم-مار-دراکولا (ازونا که تو شماله زخم میکنه پوستو)

• ۹- عجیب غریب ترین نامی که شنیدین رو بگین.
    • ۱۰-معیارهاتون برای ازدواج با جنس مخالفتون چیه دقیق توضیح بدید لطفا.
    • ۱۱-چندبار تا حالا خواستگاری رفتین یا خواستگار اومده؟ سوتی هم دادین؟ اگه بله یه مورد جالبشو تعریف کنین
    • ۱۲-اگه قرار بود فقط یه فرزند داشته باشین و جنسیتش هم دست خودتون بود دختر میخواستین یا پسر؟ چرا؟
    • ۱۳-بنظرتون اگه دختری با پوشش کامل و ساده بیرون میره و بهش متلک میگن مشکل بازم ازون دختره یا از آقایون؟
    • ۱۴-چرا خدا تو سوره ی نسا گفته زن هارو بزنید؟ ( میدونم که در وهله ی اول و دوم گفته اول تذکر بدید و رختخواب جدا کنید و اگه اثر نکرد بعد بزنید ولی بازم کماکان زدن عمل شنیعیه چرا خدای از همه مهربون ترین اینو گفته؟؟؟) توجیه خودتون چیه؟ و اینکه راجب مردای خطاکار چرا هیچ دستور العملی نداده؟
    • ۱۵-بنظرتون مهریه ی یه دختر باید چقدر باشه که متعارف باشه که نه در حق دختر نامردی شه نه در حق مرد؟ لطفا عدد بگید.
    • ۱۶-خنده دارترین اتفاقی که براتون افتادرو تعریف کنین.
    • ۱۷-نصیحتتون به یه دختر ۱۷ ساله چیه؟
    • ۱۸-یه بیت شعر ماندگار مینویسین لطفا
    • ۱۹-هنر خاصی بلدین که بهش مسلط باشین؟ اگه نه چه هنری رو دوست دارید یاد بگیرید؟ بنظرتون چه هنرهایی برای دختر و پسر یادگرفتنشون واجبه؟
    • ۲۰-فکر میکنین آخر کار خدا همه ی بنده های خطاکارشو میبخشه ( ارحم الراحمین) و جهنمی به معنای واقعی کلمه وجود نداره با آتش سوزان و عزاب های درناک یا همش مثالی از عذاب وجدان بُعد دیگه ای از دنیاست که برای درک و فهم ما ازش به عنوان جهنم یاد شده؟
    • ۲۱-سه تا آرزو اگه قرار بود براورده شه چی میخواستین؟
    • ۲۲-چرا خدا به مردا اجازه داده همزمان چهارتا زن بگیرن ولی دخترا فقط یه شوهر، این بی عدالتی نیستش؟
    • ۲۳-بهترین سریالی که دیدین؟ چه ایرانی چه خارجی
    • ۲۴-معایب و سختی های ازدواج و زندگی دو نفره چیه؟ راسته که میگن زن و شوهرا بعد دوسال اول عروسی برای هم تکراری و خسته کننده میشن؟
    • ۲۵-آیا عشق میتونه تو ازدواج سنتی بوجود بیاد؟
    • ۲۶-برترین مهارت و بزرگ ترین نقطه ضعفتون؟
    • ۲۷-آخرین باری که از ته دل گریه کردین کی بود و به چه دلیل؟
    • ۲۸-مهم ترین وظیفه ی مرد در قبال زن و زن در قبال مرد چیه به نظرتون؟
    • ۲۹-مادر جایگاهش پیش خدا بالاتره یا پدر؟
    • ۳۰-به مرگ فکر میکنین؟ از مردن نمیترسین؟ بنظرتون بعد از مرگ عزیزانمون رو دوباره میبینیم، مثلا من مادربزرگمو دوباره میبینم؟
    • ۳۱- عجیب ترین تاپیک همدردی چیبوده؟
    • و سوال آخرم اینکه به احضار روح اعتقاد دارین؟ از لحاظ شرعی و دینی میشه اینکارو برای دیدن دوباره عزیزان انجام داد؟

2. 2 کاربر از پست مفید ملكه برفی تشکرکرده اند .

فرزانه 123 (جمعه 04 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 02 تیر 00)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    شنبه 06 تیر 05 [ 09:52]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

تشکرشده 37,361 در 7,159 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ammin نمایش پست ها
    سلام
    ۱- آیا بین گذر سن از میانه مثلا سی یا سی و پنج و قبلش تفاوتی رو از نظر گذر زمان احساس کردید؟
    ۲- بین عرفان و معناشناسی مولانا و ائمه اطهار تفاوت و تناقضی میبنید؟
    ۳- رقص سماع مولوی رو چطور ارزیابی میکنید
    ۴-برای دوران کهنسالی که دیگه احتمالا خبری از نشاط و نیرو و جذابیت جوانی نیست چه برنامه و جایگزینی دارید که در اون دوران احساس خلا یا کمبود یا افسردگی و تنهایی نکنید؟
    ۵-بعد از گذشت چهل سال از حکومتی که میخواست دین وعلم رو با هم ترکیب میکنه، شاهد تناقضات اساسی هستیم، نوعی علم گریزی بخصوص در صحنه سیاست مشاهده میشه که تا کنون هیچ راهکاری برای درمانش موثر نبوده، انگار خود مسئولین هم از یک سردرگمی رنج میبرند که اگر در برابر علم تمکین کنند قافیه رو به علمی که احتمالا منشا غربی داره باختند،خود نظام مقصر رو بیشتر روسای جمهور از اول انقلاب تا حالا میداند و ظاهرا دنبال تغییرات سیستمی هستتند شبیه پارلمانی یانخست وزیری . شما کل این فرایند روچطور ارزیابی میکنید و چه راهکاری براش دارید؟آیا اصلا راهکاری داره؟( این سوال یا شبیه این رو از بقیه کاربران نمیپرسیم ، اما جواب دادن یا ندادن به اختیار شماست)
    ۶-براساس ظواهر ادیان انسان به خاطر نافرمانی یا گناه اولیه در این جهان هبوط کرد تا دوباره اینجا هدایت بشود و برگرده. پیامبر اسلام توانست توی این جهانی که محل هبوط انسان هست به درجه کامل ترین انسان برسه و به قربتی کمتر از فاصله قاب قوسین او ادنی برسه، پس چرا بعد از او دوباره حیات بشر ادامه پیدا کرد؟
    ۷-هر زمان انسان به فطرت خودش پشت کرد پیامبری ظهور کرد شاید دوران اصلاح بشر همیشه کوتاه بوده و در حد عمر اون پیامبر یا حداکثر سی سال پس از اون پیامبر بوده . زمانی که امام زمان ظهور میکند شبیه آستانه ای هست که سایر پیامبران ظهور میکنند، ظاهرا دوباره بشر به فطرت خودش پشت میکند و... تکامل انسان کجای این داستان تکراری قرار داره؟
    ۸-مهمترین شخصیت یا شخص تاثیر گذار در زندگی شما چه کسی بوده؟
    ۹-بزرگترین دغدغه تکرازی زندگی تون چیه؟
    ۱۰-بزرگترین درسی که از همدردی گرفتید
    ۱۱-کدام سوال چالشی بود و تا حالا بهش فکر نکرده بودید
    با سلام و احترام

1 - بله هر چه به آخر عمر نزدیک می شوی سرعت به سرعت نور نزدیکتر می شود. حداقل برای من اینطور هست.

2 - تفاوتش به شکل جزء به کل احساس می کنم. یعنی از مولانا کمتر دیدم که خلاف ائمه اطهار باشد به جزء بعضی الفاظ شکلی که ائمه رعایت می کردند.
    اما در معنا جزئی از معنای کل هست. اما همه آنچه که ائمه می گویند مخصوصا در موارد اجتماعی بیش از اینهاست.
    مولانا به موارد اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و ... کمتر اشاره داشته است.

3 - به نظرم مفاهیم انتزاعی هست. نه واقعا رقصی عینی که بعضی دراویش اکنون دارند. مثل شراب عشق، و شاهد و دلبر و .... که مفاهیم مد نظر هست نه اینکه یک دست جام می و یک دست زلف یار، رقصی چنین میانه میدانم آرزوست!!!!

4 - با سلام بنده در دوره های مختلف عمرم، بر اساس توانمندی سازگاری با شرایطم داشته ام. اوج و فرود ها و زیر و بم ها و تندی و کندی ها ... همه جزء موسیقی زندگی هستند.

5 - متاسفانه کشور از آغاز انقلاب با مسائل متعددی طی این 40 سال روبرو شد
    مثل : آشوب های اول انقلاب و دوران گذر، عدم کادرهای با تجربه در آغاز جمهوری اسلامی، از دست داده مهره های کلیدی نظام در تررورهای اول انقلاب، سهم خواهی گروهکهای مختلف، جنگ تحمیلی، بی توجهی و نفوذ افراد مختلف با عناوین انقلابی به درون حکومت، بی تجربگی حکومت داری، تجربه نداشتن مردم از متغیرهای مردم سالاری، سوء استفاده مذهبی نماها، برنامه ریزی و تجربه استعمار در برخورد سخت و نرم با کشور تازه استقلال یافته، ترس کشورهای همسایه اسلامی از تکرار این تجربه در کشورهایشان، بلد بودن بازی رسانه ای و جنگ نرم توسط دشمن، تحریم ها، و غضنفر ها منظور دوستانی که از دشمنان بدترند در درون نظام)

همه اینها باعث یک مشکل عظیم در کشور شد. فرصت و توجه و دقت و تمرکز را از مردم کشور گرفت تا آزادنه به زیرساختهایی توجه کنند که تراز کشور بزرگ ایران است.
    این زیر ساختها کدامند:
    - پرداختن به مفاهیم علمی بر اساس نیازمندی های بومی کشور. به شما بگویم پس از 40 سال از حکومت حتی یک استاد روانشناسی و یا یک کتاب روانشناسی نداریم که حاصل تحقیق و پژوهش های ایرانی باشد. نه اینکه ما چنین ظرفیتی را نداریم اما همه کتابها ترجمه هستند و اساتید هم تکرار طولی وار دارند و علم تولید نمی کنند چرا که حکومت به این مهم هنوز توجه نشان نداده است.
    در علم اقتصاد، در علم سیاست، در علم جامعه شناسی و در سایر علوم انسانی هم چنین مشکلی هست.
    ما نمی توانیم تمدن ایرانی را احیاء کنیم تا وقتی که اجاره نشین تمدن غرب هستیم.
    این بدین معنی نیست که تمدن غرب بد است و باید از آن فاصله بگیریم. اما به این معنی هست که خودمان را هم ببینیم و براساس تعقل و شرایط خود هم به تولید علم در راستای حل مسائل خود اقدام کنیم.
    تمدن غرب هدفش هدونیسم و لذت گرایی هست و همه انرژی خود را جهت اینکه به آدم طی چند سال عمرش خوش بگذرد را گذاشته است. صرف از اینکه به این هدف رسیده است یا نه،
    اما تمدن ایرانی اسلامی رسیدن به لذت فقط بخشی از رسالتش هست (که متاسفانه در همین هم به خاطر دلایل بالا مانده است.)، و رسالت دیگرش معنابخشی به زندگی انسان با نشان دادن هدف غایی، آرامش بخشی در کنار آسایش بخشی، عدالت و توجه به انسانیت جدا از مرز و رنگ و نژاد و حکومت و بسیاری از ارزشها
    تمام این رسالت ها نیاز به تولید علم خاص خودش هست. ما نمی توانیم با ابزارهای ناقص غربی به همه اینها برسیم.
    به عنوان مثال در غرب برای راحتی درخت قطع می شود و مبل می شود. و بعد متوجه می شوند که محیط زیست مشکل پیدا می کند. نوبت به کار دیگری می رسد و بعد آن کار دیگر مشکل دیگری و همیطور مرتب دنیا را به سوی تنگ شدن عرصه برای زندگی آرامش بخش انسان پیش می برند. اگر شما فیلم های هالیودی را ببینید تقریبا در همه آنها انسان مسخ شده از خشم و سکس و نگرانی و .... را به تصویر می کشد. انسانی که از صبح تا شب برای آرامش می دود.
    پس ما فقط با ابزارها و علم آنها نمی توانیم به همه آنچه که هدفمان هست برسیم. بلکه علاوه بر آنها نیاز به تولید علم و ابزارهای دیگر داریم.
    نیاز به همت جمعی علاوه بر مدیریت کلان داریم که سخت تر و خلاقانه تر و عالمانه تر تدبیر کنیم و کار کنیم تا به نتیجه برسیم.
    البته این خیلی خلاصه شاید سوء تفاهم پیش بیاورد. در این باب گفتنی بسیار زیاد است.

6 - هدف از آفرینش انسان و هبوط او این نبوده است که دوباره هدایت شود.
    فرشتگان از خدا در مورد آفرینش انسان سوال کردند خدا فرمود که من در انسان چیزی می بینم که شما نمی بینید. و فرشتگاه مجبور به سجده بر چنین آدمی شدند. اینکه پیامبران متعدد و معصومین محدود بودند و خدا نظر کرده است شکی نیست. اما خدا برای تک تک انسانها ارزش قائل است و هر کدام آنها کمالی دارند. که در صورت رسیدن به آن می توانند هم درجه پیامبر خاتم در بهشت شوند.

7 - واقعیت اینست این مفاهیم جنبه های متغیری دارد که پرداختن به فلسفه آنها به هزاران کتاب نیاز دارد. اما مهم اینست که انسان هر چقدر هم در این زمینه به بینش برسد ، به علم الهی و احاطه به کل همه این مفاهیم دست پیدا نخواهد کرد. ما فعلا همین ویروس کرونا را حریف بشویم، نهایت علم بشر است!!!

8 - واقعا بسیار بسیار افراد روی زندگی من اثر گذار بوده اند. اما تصور می کنم آموزه های دینی و مفاهیمی که مولانا به زبان ساده در قالب مثنوی آورده است اثرش مشهود تر باشد.

9 - آیا قبل اینکه این عمرم در این روزهای انتهای به سر برسد می توانم عاقبت بخیر باشم و برای خودم و دیگرالن مایه خیر باشم نه شر؟!

10 - درسی که از همدردی گرفتم اینه که : همه مثل همیم. هر کدام فکر می کنیم مشکل منحصر به فرد و سختی داریم و گاهی ناامید می شویم که حل شود. هر کس فکر می کند دیگری مشکلش ساده تر است و قابل حل تر است.
    اینکه همه آدمها در کنار مشکلاتشان ، انسان هست و نقاط مثبت و خوبی درون خود دارند، در عین مشکلاتی که دارند به دیگران توجه می کنند و راهنمایی می کنند. آنهم بدون چشمداشت. و برایم انسان بودن تبلور پیدا می کند.
    اینجا افراد گمنامانه به یکدیگر کمک می کنند و سعی می کنند آلام یکدیگر را کم کنند و زخمهای یکدیگر را مرحم باشند.
    من مردم کشورم را ازدور نمی شناسم. این چندده هزار نفر که عضو همدردی هستند از همه گروهای و قشرها هستند. همه دوست داشتنی و مهربان و گره گشایند. چنین مردمی مرا سرحال می کند به من انرژی می دهد و خود را مدیون آنها می دانم.

11 - سوال یازده!!!

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

4. 6 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

ammin (چهارشنبه 02 تیر 00), Mvaz (چهارشنبه 02 تیر 00), paiize (پنجشنبه 03 تیر 00), فرزانه 123 (جمعه 04 تیر 00), افسونگر (چهارشنبه 02 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 02 تیر 00)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mvaz نمایش پست ها
    سلام جناب مدیر همدردی
    ۱. سلام شما برای حضور در همدردی لباس خاصی میپوشید؟ ( منظور اینکه سعی میکنید رفتار خاصی رو پیشه کنید,,,, که با آقای سنگ تراشان دنیای فیزیکی و حضوری متفاوته؟!)
    ۲. چرا در همدردی برای مشاوره تخصصی به فرد، راه نوشتاری رو برگزیدین؟ در چند سال گذشته که امکان برقراری تماس تصویری سهل شده، چرا به اون سمت کاربران رو سوق ندادین؟ مثلاً بگید برای انجمن آزاد به این نرم افزار در فلان ساعت مشکلت رو مطرح کن و همونجا جواب بگیر؟
    ۳. چه هدفی باعث شد همدردی رو راه بیاندازید و در این همه سال پاش بایستید؟ هزینه های راه اندازی و نگه داری این سایت رو که احتمالا بیشتر از از درآمدشه، چی باعث شده به ادامه اش امیدوار و با انگیزه باشید؟
    ۴. چرا گفتید دوست دارین حکومت آقا امام زمان عجل تعالی فرجه شریف رو درک کنید؟
    به نظرتون میشه به چنین درکی در زمان غیبت رسید؟
    ۵. از بین شخصیت های هر دسته زیر یکی رو انتخاب کنید، و زیباترین فهم یا کلام یا اندیشه از ایشان را که پسندیدید برامون بگید ( اگر بیشتر انتخاب کنید، خیلی بهتر)
    دسته یک:
    حضرت محمد ص
    حضرت علی ع
    مالک اشتر
    جناب عبدالعظیم حسنی
    امام جواد ع
    حضرت زینب س
    دسته دو:
    جناب علامه طباطبی
    یونگ
    نیچه
    جناب مولانا
    آیت الله سید علی قاضی
    ۶. به نظرتون چرا خداوند داستان اصحاب کهف رو برای ما انسان ها بیان کرده؟
    ۷. چه طور میتونین القا قلبی رو با خواطر شیطانی تمیزش بدین؟
    ۸. اگر روزی بهتون بگن که جناب سنگ تراشان، فلان توصیه ای که به فلان شخص کردی، سبب آسیب های بسیار بد در زندگی اش تا دو نسل شده و به نوعی بهتون در این دنیاخبر بدن و یا برسه ، در صدد جبران بر می آید؟ چه طور
    ۹. منظور از اینکه میگن ، جلو زبونتو رو بگیری مشکل حل میشه دقیقا چیه؟ اشخاصی که روزه سکوت میگیرن دقیقا بر چه چیز حاکم میشن؟
    چه راهکاری برای جلو زبون گرفتن دارین؟
    ۱۰. حواس پرتی و فرو رفتن در اوهام و خیالات، رو چه طور میشه مهارش کرد؟

ممنون از شما
    با سلام و احترام
    1 - خیر
    2 - هدف اصلی ام از ایجاد سایت همدردی ، بالابردن سطح آگاهی روانشناختی همه افراد جامعه بوده و هست. اما به مرور متوجه شدم بعضی از افراد تمایل دارند به طور مشخص و شخصی به مشکلشان پرداخت شود لذا تالار گفتگوی همدردی را تاسیس کردم. ولی باز هم بر روی این هدف متمرکز بودم. یعنی اینکه سوال و جواب ها به صورت نوشتاری و ماندگار باشد تا در گوگل توسط افراد پیدا کنند و استفاده کنند.
    در واقع اگر بخواهیم به انتشار مفاهیم کمک کنیم این روش نوشتاری عمومی تر است. و از طرفی با توجه به ضیق وقت و سرمایه شخصی بنده توان توسعه و تهیه مولتی مدیا کمتر پیدا می کنم. و معمولا به سختی وقت هایی را پیدا می کنم که بتوانم فعال شوم اما شبکه های آنلاین و صوتی تصویری نیاز به وقت مشخص و بیشتر دارد.
    البته در این میان افراد محدودی هم نیاز به مشاوره خصوصی داشتند که از معرض دید عموم خارج می شد که چون با اهداف همدردی که عمومی سازی مطالب یود در تضاد بود ما هزینه ای کردیم که هم کنترل شود و هم به سرپا بودن سایت همدردی از نظر مسائل مالی کمک کند.

3 - بخشی از پاسخ را در سئوال قبلی دادم. واقعیت اینست در سال 1382 که من در این فضا وارد شدم به خاطر این بود مطالب روانشناسی به زبان فارسی تقریبا کمیاب بود که ابتدا من با وبلاگ سعی کردم اینگونه مطالب را منتشر کنم. و به مرور الحمدالله مطالب روانشناختی و مشاوره رونق گرفته است.
    به هر حال به نظرم من به عنوان یک ایرانی اگر بخواهم کشورم سربلند باشد باید به اندازه یکی از 85000000 نفر ایرانی سهم خودم را برای کشور ایفا کنم. حدود 20 سال از خدمات آموزشی این کشور رایگان بهره بردم. و هزینه بر مردمم تحمیل کردم. جا دارد یک قطره از این سرمایه ای را که استفاده کردم جبران کنم. به نظرم اگر هر ایرانی به جای لعنت فرستادن به تاریکی در حد و توان خودش یک شمع روشن کند. ایران برای همه آرامش و رشد به ارمغان می آورد.
    هر کس یک توانمندی دارد، بنده هم این کمترین کاری بود که از دستم بر می آمد. بله تامین هزینه نگهداری یک سایت را نمی توان با این روشها تامین کرد. مخصوصا درسالهای اخیر که هزینه ها فوق العاده بالا رفته است.

4 - برای اینکه می بینم در کشورم همه انتظاری که از حکومت الهی دارند به دنبالش هستند که از این حکومت ببینند. در حالیکه هیج حکومت کاملی قبل از حکومت حضرت مهدی آنچیزی نیست که عدل کامل را بر قرار کند. البته حق با شماست مطمئن نیستم در آن موقع هم به چنین درکی برسم.

5 - دسته یک:
    اگر نبود پیامبر خاتم و اگر نبود قرآن کریم، حس می کردم مانند کسی هستم که نقشه دارم، نه قطب نما و نه احاطه ای به زندگی
    پیامبر اسلام و رسالتش و کلامش و رفتارش و سبک زندگیش الگویی هست که اگر چه نمی توانیم مثل ایشان باشیم اما نورافکن وجودش راه از بیراهه را به روشنی نشان می دهد.

دسته 2:
    مولانا به من آموخت اگرچه نمی شود پیامبر شد ولی می توان به مقام پیامبران نزدیک شد . می شود پیامبران را درک کرد.
    مولانا نشان داد که می توان قرآن با همه عظمتش را چون دریاست ، به اندازه استخر وجودمان در خود بگیریم
    مولانا هنری داشت که پیچیده ترین مسائل هسته ای جهان را در حد فهم کودکان در مهد کودک بازتعریف کند تا همه بفهمند آنچه که از بزرگی قابل فهم به نظر نمی رسد.

6 - در نومیدی بسی امید است.... امید باید به خدا باشد ... همیشه دنبال دو دوتا علت و معلولی نباشید.

7 - آنچه که با حی و آموزه های دینی منطبق باشد با آنچه که از ذهن شخصی ما برمی خیزد و در تعارض و تضاد با مفاهیم قرآنی است.

8 - سوال مبهم هست. اما اگر به کسی به هر نوعی آسیب زده ایم مسئولیم و به هر نوعی که بشود باید جبران کرد. و این مهم آنقدر دغدعه ام هست که همیشه وجدان و خدایم را در راهنمایی که به دیگران می کنم در نظر می گیرم. و مفاهیم علمی و خطوط قرمز دینی را لحاظ می کنم. و سلیقه شخصی و شخصیتی خود را مانع می شوم. ولی اگر در فرض شما چنین اتفاقی بیفتد و با خبر شوم همه فکر و اندیشه خود را جهت یافتن راه جبران خواهم گذاشت.

9 - البته این جلوی زبون گرفتن توضیحاتی دارد. گاهی هم باید حرف زد.
    مهم ترین نکته اینست که حرف زدن سرعت بالایی دارد و مخصوصا وقتی فرد هیجان زده و احساساتی می شود به سرعت این حرفها از زبان خارج می شوند در چنین مواقعی درست و غلط با هم بیرون می آید و می تواند حتی تخریب کند.
    کم کردن سرعت و به تاخیر انداختن صحبت، تا زمانی که راست آزمایی شود و بهترین کلمات انتخاب شود و به بهترین شیوه ارائه شود می تواند بیشتر از سکوت کم کند. هیجانات و احساسات وقتی ته نشین می شود فکر و فهم انسان کمک می کند که کلمات و جملات را بهتر ادا کنیم و به نتیجه برسیم.

10 - باید چنین فردی از تنهایی فاصله گرفه. و در جمع خانواده ، دوستان، یا جمع علمی یا.... قرار بگیرد. و تمرین هایی نیز زیر نظر یک روانشناس بالینی داشته باشد.

6. 5 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

ammin (چهارشنبه 02 تیر 00), Mvaz (چهارشنبه 02 تیر 00), paiize (پنجشنبه 03 تیر 00), فرزانه 123 (جمعه 04 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 02 تیر 00)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط اثر راشومون نمایش پست ها
    سلام جناب مدیر
    ۱- از سنین اواخر نوجوانی تابحال هرگز احساس استیصال کامل رو تجربه کردید؟ اگر بله بگید چه موضوعی باعثش شده بود.
    ۲- از سنین اواخر نوجوانی تا بحال هیچ وقت پیش اومد که آرزوی مرگ بکنید؟ اگر بله بگید چه موضوعی باعثش شده بود.
    ۳- تا بحال در عمرتون حس کردید که دوست دارید شخصی که ظلم بزرگی در حقتون کرده رو بکشید؟ اگر بله ماجرا چی بوده.
    ۴- تا بحال احساس نفرت شدید از کسی رو تجربه کردید در حدی که اصلا نزدیک شدن فیزیکی بهش رو نتونید تحمل کنید؟ اگر بله لطفاً دلیل ایجاد اون نفرت رو بفرمایید.
    ۵- به نظرتون فردی که به عشق همسرش خیانت می‌کنه می‌تونه تحت شرایطی لایق بخشش باشه؟ اگر بله تحت چه شرایطی؟
    ۶- تا بحال مراجعینی داشتید که بعد از حلسات مشاوره به دلیل خیانت یکی ازشون، زندگیشون به روال سالم برگشته باشه؟
    ۷- تا بحال مراجعی داشتید که مدتی بعد از جلسات مشاوره خودکشی کرده باشه؟
    ۸- تا بحال مراجعی داشتید که در جلسات مشاوره آنقدر سردرگم و مستاصل باشه که حتی ندونه برای چی داره مشاوره میگیره؟ اگر بله بفرمایید مشکل اصلیش چی بوده؟
    ۹- شما براتون راحته که کسی اشکتون رو ببینه؟ اگر یه مرد در لحظات بسیار سخت و دردناک زندگی هم نتونه حتی در خفا گریه کنه می‌تونه روان سالمی داشته باشه؟(حدس خودم اینه که نه چنین مردی روان سالمی نداره ولی برای اینکه نظر یه روانشناس حاذق رو بدونم از شما پرسیدم)
    ۱۰- تابحال شده که به مراجعی بگید که مشکل شما راه حلی نداره؟ یا اصلا بگید من راه حلی برای مشکل شما به ذهنم نمیرسه؟ اگر بله لطفاً بگید چه جور مشکلی بوده؟
    عذر میخوام اگر سوالاتم مشتت بودن.
    با سلام
    1 - البته استیصال کامل به معنی بن بست نه ولی موارد بسیار سخت بله، مواردی بوده است
    2 - من معمولا آرزوهای کوچک نمی کنم. آرزوهای چیزهایی که به سادگی و برای همه پیش می آید و حتی اگر خودشان هم نخواهد تحقق می یابد. مرگ در دسترس ترین و ساده ترین و عمومی ترین هست و برای همه هم محقق می شود نیاز به آرزو نیست.
    3 - نه، موارد شخصی نبوده است. ولی تمایل مبارزه با کسانی را دارم که قصاب طفلان مسلمان هستند و ظلمشان بر همه مردم جهان آشکار است.
    4 - نه خوشبختانه، من همیشه سعی کرده ام بنده احساس خود نباشم. چه احساسات مثبت مثل دوستی و وابستگی و ...، یا احساسات منفی مثل خشم و نفرت.
    تنظیم خشم و نفرت و دوست داشتن و عشق ورزیدن باید به قاعده باشد. یعنی آنطور که به خود فرد آسیب نزند.
    این احساسات برای دفع ضرر و کسب منفعت هست. اگر آنقدر شدید شود که به خودمان آسیب بزند از اثربخشی اش دور می شود.

مثلا اگر فردی نسبت به همسرش ناراحت می شود و بعد به نقطه ای می رسد که به سوی نفرت می رود و علاجی ندارد. برای اینست که از او جدا شود تا به هیچکدام آسیب نرسد. اما اگر این نفرت به صورتی بشود که به همسرش آسیب برساند و بعدش به خودش آسیب برسد. این یعنی اینکه درست مدیریت احساست نکرده است.
    لذا من اجازه نداده ام ناراحتی هایم به این درجه نفرت برسد و اگر هم رسیده باشد سریعا فاصله گرفته و روش دیگری جایگزین کرده ام.

5 - این خیلی توضیحات دارد اما چون پرسیدید به بعضی اشاره می کنم
    - اینکه یک خطای موردی از روی جهل ، وسوسه ، اشتباه بوده است. یا یک اختلال تکراری و اعتیاد گونه
    - آیا فرد تنها اشتباه محدودش بوده و بقیه خصوصیاتش مثبت هست. یا اینکه موارد و ضعفهای متعدد و اختلالی دارد و خیانت هم یکی اضافه بر آناست.
    - آیا فرد خیانت کرده به نحوی ابراز پشیمانی کرده است که دیگر هرگز تکرار نکند یا تضمینی می دهد که تکرار نکند. و آیا مسئولیتش را می پذیر که اگر تکرار شد جدا شود.
    - آیا در این مسئله خیانت همه سهم به خودش می رسد یا همسرش هم کوتاهی هایی داشته است که زمینه لغزش او فراهم شده است.
    - مواردی هم که فردی بر می گردد که خیانت دیده است مثل:
    آیا کسی هست که از نظر روانی و عاطفی سعه صدر داشته باشد و بتواند این خطا را ببخشد.
    آیا کسی هست که از نظر افکار وسواسی مشکلی نداشته باشد و بتواند چرخه تکرار این فکر اذیت کننده را متوقف کند یا نه
    آیا امکان دارد افکار مخرب منفی موجب آزار و اذیت خودش و همسرش شود یا نه
    آیا به مرور زمان روز به روز توانسته است این افکار ناراحت کننده را کنترل و کم کند یا نه
    آیا فرد خیانت دیده توانایی کنترل خویش ، کسب مهارت و انجام مشاوره هایی را که گرفته دارد یا خیر
    آیا وسعت این خیانت دیدگی منتشر شده است و افراد و فامیل و دوستان و همکاران همه می دانند یا خیر

و دهها موارد دیگر باید بررسی شود. تا مشخص شود بخشش می تواند اتفاق بیفتد یا خیر و این نیاز به جلسات متعدد حضوری دارد.

6 - بله زیاد بودند البته بیشتر خانم ها از شوهرشان خیانت دیده بودند. اما چند موردی هم داشتم که خانم خیانت کرده بود. اما با شرایط و توضیحاتی که در پاسخ قبلی دادم ، توانستند به زندگی برگردند گرچه جای چنین زخمی ممکن است بماند و کاملا برطرف نشود.4

7 - الحمدالله نه.

8 - بله اتفاقا زیاد داشتم.
    چون من از متدهای معنا درمانگری استفاده می کنم. معمولا خیلی مراجعان که با روشهای متداول روانشناختی جواب نمی گیرند از جلسات بنده رضایت نسبی دارند. علت اینست که افراد نسبت به محیط و اشخاص و اتفاقات سردرگم می شوند. در حالیکه من قطب نمای درونی و نورافکن درونی آنها را کمک می کنم که بهره بگیرند و اسیر متغیرهای متعدد و متعارض بیرونی نشوند.

9 - شاید خیلی راحت نباشد، اما پیش آمده. روان سالم پارمترها و تعریف خودش را دارد. اما می توان اینطور گفت. گریه هم مانند خنده جنسیت نمی شناسد و انسانها در غمهای سنگین گریه می کنند.
    گریه نکردن مرد، می تواند علتهای زیادی داشته باشد. مثل تربیت خانوادگی، برخوردهای فرهنگی بد با او، و قساوت و سخت شدن قلب او از تکرار موارد گریه زا و بی توجهی

10 - نه چنین چیزی اتفاق نیفتاده است.
    بگذارید با یک مثال روشنتر بگویم.
    من بچه بودم وقتی اخبار می دیدم و متوجه شدم هرروز سر یک ساعت اخبار می گویند. با خودم می گفتم اگر یک روز هیچ خبری نباشد اخبار گو چه می گوید. می آید می گوید خبری نیست و می رود!!!

با توجه به این مثال همیشه بی نهایت راه وجود دارد. ما فقط راههای کم هزینه و ساده تر را پیدا می کنیم. این راهکارها گاهی بیرونی و گاهی درونی هست.

سوال شما مثل اینست که می شود به یک نفر بگوییم دیگر اکسیژن برای زندگی نیست.
    جواب می تواند بله باشد، وقتی که آن فرد سرش را زیر آب کند یا در نایلونی سر خود را فرو کند. یا ...
    یعنی بی اکسژنی حاصل کاری هست که فرد انجام می دهد نه اینکه اکسیژن مطلقا نباشد.

پس راه حل همیشه هست. اما چون راه حلهای مختلف هزینه ها یا سختی هایی را دارد. افراد یا به آنها فکر نمی کنند یا از آنها اجتناب می کنند. یا خودشان را فاقد توان برای انجام آن می بینند. ما در مشاوره افراد را توانمند می کنیم تا هزینه انتخاب های جدید و راه حل های جدید را بپردازند.

گاهی ما وقتی آبریزش بینی داریم. یا کمی درد گلو داریم ، چندین پزشک می رویم و کلی وقت می گذاریم که پزشک حاذقی ، داروی تجویز کند تا بینی چکه نکند.
    اما وقتی پای اصل زندگیمان می آید. کمتر دست به تکاپوی سنجیده جهت یافتن متخصصی حاذق می کنیم. و بیشتر احساس درونی خود را دنبال می کنیم.
    تمام موارد بالا که شما فرمودید از رایج ترین مشکلات هست که در جلسات مشاوره هر روزه در سراسر دنیا مشاوران به حل آنها می پردازند.
    البته گاهی راه حل به برگشت به چنین زندگی می انجامد و یا گاهی به طلاق اما هرگز راه حل این نخواهد بود که به نفرت، و آسیب زدن به کسی ، یا آسیب زدن به روان خود آدم منجر شود.

8. 7 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

ammin (چهارشنبه 02 تیر 00), Mvaz (چهارشنبه 02 تیر 00), paiize (پنجشنبه 03 تیر 00), فرزانه 123 (جمعه 04 تیر 00), افسونگر (پنجشنبه 03 تیر 00), اثر راشومون (چهارشنبه 02 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 02 تیر 00)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    سلام با عرض پوزش از همه دوستان من یه سوال دیگه از مدیر داشتم. این سوالم جزو صندلی داغه

توی ادبیات ما خیلی گفته شده جایگاه عشق توی آسمانه یعنی عشق حقیقی واقعی عشق به خداونده.خب در این شکی نیست. درسته عشق زیادی به فرزند یا والدین یا حتی دوستان ممکنه انسان رو در مسیر عشق به خدا دچار مشکل کنه اما در ادبیات و عرف کشور ما و حتی دنیا هیچ چیزی مثل عشق زن و مرد، عشق به خدا رو به چالش نکشیده.

این چالش اینقد زیاد بوده که بعضی متفکرین رو در اینکه جایگاه عشق واقعی در آسمانه یا زمین به شک انداخته. گاهی مولانا هم از یکی شدن عاشق و معشوق زمینی صحبت میکنه اما در کل من همه ابیاتش نخوندم که نظریه منسجم مولانا در عشق زمینی و آسمانی چیه

حالا با این مقدمه سوالم اینه بعد از سالها مشاوره در حوزه خانواده و وقتی که در این زمینه گذاشتید؟ اولا آیا امکان عشق بی مرز بین دو نفربه عنوان همسر وجود داره مثلا یه تعداد خاص یا کم از آدمها بتونن به چنین مرحله ای برسن یا عشق و دوست داشتن بین اونها چنین خاصیتی داشته باشه؟

ثانیا ارتباط بین عشق زمینی و آسمانی چیه؟ اصلا میشه اسم عشق زمینی رو عشق گذاشت؟حضرت ابراهیم گفت انی لا احب آلافلین من به افول کنندگان عشق نمیورزم. از طرفی مولوی میگه عاشقی گر زین سر و گر زآن سرست عاقبت ما را بدان جایگه رهبرست.این تناقض یا تناقض نمایی که گاهی توی ادبیات عرف دیده میشه چطور باید حل کرد؟ یا درنهایت اینطوری حلش کنیم که عشق زن و مرد زمانی عمیق هست و به عشق تبدیل میشه که هر دو عاشق خدا باشند

پ.ن: البته این همه مقدمه وسوالات در اصل یک سواله

10. 4 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

paiize (پنجشنبه 03 تیر 00), فرزانه 123 (جمعه 04 تیر 00), افسونگر (پنجشنبه 03 تیر 00), طنین باران (پنجشنبه 03 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 خرداد 05 [ 19:34]
    سطح
    96
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 634
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,748

تشکرشده 1,848 در 755 پست

Array
    سلام جناب مدیر

واقعا خدا رو شکر میکنیم که در این گذرگاه زندگی افرادی چون شما هستن و از همه مهم تر خداوند توفیق آشنایی با ایشان را به ما عطا نموده است.
    ان شاالله خداوند کریم، بهترین ها رو به شما و خانواده تون چه در این دنیا و چه در دنیا باقی عنایت کنه.

۱. همیشه توصیه به مشاوره گرفتن یکی از مهمترین راه ها است، ولی اینکه چه مشاوره و با چه خصوصیاتی انتخاب شود، خودش اول مشکل است.
    همواره دغدغه ام این بوده انتخاب یک مشاوره چگونه باشد، معمولا سعی میکنیم از تجارب دیگران بهره ببریم، مثلاً فلانی مشاور حاذقیه! یا اینکه فلانی وقت سر خاروندن نداره،
    به عنوان یک فرد عادی چه طور میتونم مشاوری رو انتخاب کنم که به کارم بیاد؟

قسمت دوم سوالم اینه که قلبا و عقلا به لوگوتراپی بیشتر تمایل دارم تا روش های دیگه مثل روانکاوی ( هر چند که خیلی در این مورد اطلاعات ندارم) چه طور مشاوری که از روش معنادرمانی استفاده می‌کنه رو میشه شناخت؟

۲. حدیث : هر که خود را بشناسد، خدای خود را خواهد شناخت.
    یک انسان چه طوری می‌تونه خودش رو بشناسد و این شناخت از خود تا کجا و چه طور پیش خواهد رفت تا به شناخت خداوند منجر شود؟

۳. انسان کامل شدن، رشد، تعالی و .... به ما گفته آند که خوب است، باید به آن سمت حرکت کرد، کامل شدن یک انسان یعنی چه؟ چکار باید بکند؟ فرآیندش چیست؟
    ۴. استاد، بلد راه در زندگی برای کسب سعادت، برای مردم عادی از نظر شما چه می تواند باشد؟( حضور نزد یک فرد و یا افرادی جهت آموزش ، کتاب، قرآن، سیره زندگی یک فرد مهم، تجربه، و غیره) لطفاً برایمان توضیح دهید استاد چیست؟ از کجا پیدایش کنیم؟

۵ . فردی برای یک کار مهم عازم سفری بود، حضور در مقصد و در زمان مقرر بسیار با اهمیت بود. در میانه سفر با نیازمندی مواجه شد ، بلادرنگ از ادامه سفر باز ایستاد و ساعت ها برای رفع حاجت نیازمند وقت گذاشت، از جیبش هم هزینه کرد، بعد از اطمینان حاصل کردن از رفع کامل حاجت به سفر خود ادامه داد.

چنین فردی، چه خصوصیت روانشناختی دارد؟
    چنین فردی کار درستی از نظر شخص شما انجام داده است؟
    چنین فردی چه هدفی در زندگی خود تبین کرده که چنین انتخابی رو داشته؟
    چه طور می‌تونه نسبت به تمسخر یا تخطئه افراد حاضر در مبدا و مقصد سفر به خودش بی اهمیت باشه.؟
    و در آخر چه طور تونست بلادرنگ چنین تصمیمی رو بگیره، ( بدون صرف زمان)؟

۶. خیلی از شهدا، یا افرادی که کار جهادی داوطلبانه انجام میدهند، بدون رضایت خانواده و مخصوصا مادر انجام داده اند، آیا آنها کار درستی انجام داده اند؟ راه درستش چه بوده ؟ این مشکل از چه طریقی حل شدنیست، ؟
    ویرایش توسط Mvaz : چهارشنبه 02 تیر 00 در ساعت 18:12

12. 4 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

paiize (پنجشنبه 03 تیر 00), فرزانه 123 (جمعه 04 تیر 00), افسونگر (پنجشنبه 03 تیر 00), طنین باران (پنجشنبه 03 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 04 آبان 04 [ 14:51]
    سطح
    95
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    1,702

تشکرشده 2,261 در 917 پست

Array
    اینکه بین عشق زمینی و آسمانی ارتباط باشه، چه کمکی بهمون میکنه بنظرتون؟ عشق زمینی چیه دیگه؟ عشق آسمونی رو کارن ندارم ...
    عشق زمینی کیلو چنده، دیگه آدما وقتی به یکی میرسن، دو سه روزی واله و شیدا هستن، بعدش دیگه به یه حالت بین تنفر و شیدایی میرسن.

14. 2 کاربر از پست مفید gholam1234 تشکرکرده اند .

فرزانه 123 (جمعه 04 تیر 00), طنین باران (پنجشنبه 03 تیر 00)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط « 7 » نمایش پست ها
    سلام آقای مدیر وقت شما بخیر ؛

این هم سوالات من از شما :

1- ملاک ها و معیارمون از انتخاب شغل باید چی باشه ؟ یعنی مثلا من میخوام یه شغلی رو انتخاب کنم ، بر چه اساسی باید تصمیم بگیرم ؟

2- مزایا و معایب شاغل بودن چیه ؟ چه خوبی هایی داره و خب از سختی ها هم بگین ؟

3- بنظرتون برای شغلی با در آمد خیلی کم که فعلا برام فراهمه وقت بزارم و یا صبر کنم و انرژیمو بزارم برای شغل خیلی بهتر که ممکنه سال دیگه برام درست بشه و مزایای بشتری داره ؟

4- راهکارتون برای ایجاد عادات جدید در زندگی چیه ؟ مثلا 10 تا عادت خیلی مهم را میخواهم در زندگیم ایجاد کنم .. چطوری باید اقدام کنم و این عادت ها رو بسازم ؟

خیلی ممنونم از وقتی که میزارین و پاسخ میدین .

سلامت و عاقبت بخیر باشین
    با سلام و احترام
    1 – سه مولفه در خصوص انتخاب شغل باید در نظر گرفته شود

• استعداد وتوانمندی در آن شغل
    • علاقمندی وانگیزه در آن شغل
    • واقعیت های آن شغل (مثلا بازار کارش چطوره ، درآمدش چطوره و تا چه اندازه نیازمندی های فرد را برطرف می کند)

2 – برای مردان معمولا شغل علاوه بر تامین نیازمندی های مالی ، به عنوان هویت فرد هم معنا می یابد.
    مزایا و معایب برای بانوان و آقایان متفاوت است.
    برای بانوان تعارض نقش ها معمولا از معایب مهم محسوب می شود.واستقلال اقتصادی می تواند ازمزایا دیده شود اگرچه موارد زیادی هم هست که همین مسائل مالی منجر به معایب آن می شود.

3- دقت کنیدپاسخ به اینگونه سوالات بدون شرح حال دقیق می تواند گمراه کننده باشد. اما درحد صندلی داغ بایدبگویم بسته به نیازمندی و شرایط شما دارد. نباید خیلی کمال طلبی داشت. بایدشغل سطح پایین را شروع کرد و با کسب تجربه عملی ، زمینه شغل بهتر را هم فراهم کرد.

4 – معمولا در تشکیل عادت، ابتدا با سختی شروع می شود و با تکرار وتکرار وتکرار عادتها شکل گرفته وساده تر می شود.
    فلسفه ایجاد عادت، همین است که کارهای تکراری را برای فرد راحت می کند. ولی هر عادتی ابتدا با سختی شروع می شود

16. 3 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

Mvaz (پنجشنبه 03 تیر 00), فرزانه 123 (جمعه 04 تیر 00), طنین باران (پنجشنبه 03 تیر 00)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ملكه برفی نمایش پست ها
    سلام خب سوالای منه هرکی میاد رو صندلی بهشون جواب بده لطفا کااامل

• ۱-اسمتون چیه متولد چه ماه چه سالی هستین؟ چه شکلی هستین چه تیپی لباس میپوشین؟
    • ۲-ازدواج کردین؟ اگه بله چطور آشنا شدین و چند فرزند دارین؟
    • ۳- تابحال عاشق شدین توی زندگیتون؟
    • ۴- بزرگترن گناه و بزرگترین نیکی چی میتونه باشه در نظر شما؟
    • ۵- زیباترین آیه ی قرآن رو با ترجمه اش بنویسین
    • ۶-آشپزی بلدین؟ چه غذاهایی رو بیشتر دوست دارین و از کودومش خوشتون نمیاد؟
    • ۷-بنظرتون قلب تپنده ی منزل کجاشه؟ مثلا اتاق خواب؟ سالن پذیرایی؟ یا ... و چرا؟
    • ۸- از اینایی که اسم میبرم به ترتیب اولویت بگین از کودومش بیشتر میترسین

سوسک-موش-ملخ-کرم-مار-دراکولا (ازونا که تو شماله زخم میکنه پوستو)

• ۹- عجیب غریب ترین نامی که شنیدین رو بگین.
    • ۱۰-معیارهاتون برای ازدواج با جنس مخالفتون چیه دقیق توضیح بدید لطفا.
    • ۱۱-چندبار تا حالا خواستگاری رفتین یا خواستگار اومده؟ سوتی هم دادین؟ اگه بله یه مورد جالبشو تعریف کنین
    • ۱۲-اگه قرار بود فقط یه فرزند داشته باشین و جنسیتش هم دست خودتون بود دختر میخواستین یا پسر؟ چرا؟
    • ۱۳-بنظرتون اگه دختری با پوشش کامل و ساده بیرون میره و بهش متلک میگن مشکل بازم ازون دختره یا از آقایون؟
    • ۱۴-چرا خدا تو سوره ی نسا گفته زن هارو بزنید؟ ( میدونم که در وهله ی اول و دوم گفته اول تذکر بدید و رختخواب جدا کنید و اگه اثر نکرد بعد بزنید ولی بازم کماکان زدن عمل شنیعیه چرا خدای از همه مهربون ترین اینو گفته؟؟؟) توجیه خودتون چیه؟ و اینکه راجب مردای خطاکار چرا هیچ دستور العملی نداده؟
    • ۱۵-بنظرتون مهریه ی یه دختر باید چقدر باشه که متعارف باشه که نه در حق دختر نامردی شه نه در حق مرد؟ لطفا عدد بگید.
    • ۱۶-خنده دارترین اتفاقی که براتون افتادرو تعریف کنین.
    • ۱۷-نصیحتتون به یه دختر ۱۷ ساله چیه؟
    • ۱۸-یه بیت شعر ماندگار مینویسین لطفا
    • ۱۹-هنر خاصی بلدین که بهش مسلط باشین؟ اگه نه چه هنری رو دوست دارید یاد بگیرید؟ بنظرتون چه هنرهایی برای دختر و پسر یادگرفتنشون واجبه؟
    • ۲۰-فکر میکنین آخر کار خدا همه ی بنده های خطاکارشو میبخشه ( ارحم الراحمین) و جهنمی به معنای واقعی کلمه وجود نداره با آتش سوزان و عزاب های درناک یا همش مثالی از عذاب وجدان بُعد دیگه ای از دنیاست که برای درک و فهم ما ازش به عنوان جهنم یاد شده؟
    • ۲۱-سه تا آرزو اگه قرار بود براورده شه چی میخواستین؟
    • ۲۲-چرا خدا به مردا اجازه داده همزمان چهارتا زن بگیرن ولی دخترا فقط یه شوهر، این بی عدالتی نیستش؟
    • ۲۳-بهترین سریالی که دیدین؟ چه ایرانی چه خارجی
    • ۲۴-معایب و سختی های ازدواج و زندگی دو نفره چیه؟ راسته که میگن زن و شوهرا بعد دوسال اول عروسی برای هم تکراری و خسته کننده میشن؟
    • ۲۵-آیا عشق میتونه تو ازدواج سنتی بوجود بیاد؟
    • ۲۶-برترین مهارت و بزرگ ترین نقطه ضعفتون؟
    • ۲۷-آخرین باری که از ته دل گریه کردین کی بود و به چه دلیل؟
    • ۲۸-مهم ترین وظیفه ی مرد در قبال زن و زن در قبال مرد چیه به نظرتون؟
    • ۲۹-مادر جایگاهش پیش خدا بالاتره یا پدر؟
    • ۳۰-به مرگ فکر میکنین؟ از مردن نمیترسین؟ بنظرتون بعد از مرگ عزیزانمون رو دوباره میبینیم، مثلا من مادربزرگمو دوباره میبینم؟
    • ۳۱- عجیب ترین تاپیک همدردی چیبوده؟
    • و سوال آخرم اینکه به احضار روح اعتقاد دارین؟ از لحاظ شرعی و دینی میشه اینکارو برای دیدن دوباره عزیزان انجام داد؟

با سلام
    1 – ابوالفضل – اردیبهشت- معمولی – معمولی

2 – بله- با تحقیق و بررسی وگفتگو – 3

3 – بله

4 – به نظرم می رسد بزرگترین گناه نشناختن خویش و هدف زندگی و بزرگترین نیکی علم و آگاهی نداشتن به زندگی است.

5 – همه اش زیباترین هست. ولی آیه ای که اشاره می کند انسان ها نعمت زیاد دارند اما بسیار کم شکرگذارهستند بسیار می تواند تاثیر گذار باشد.

6 – نه – همه غذاها رو دوست دارم.

7 – هربخشی از خانه که اعضاء خانواده غرق آرامش و لذت بخش بشوند

8 – مار

9 – این روزها از این اسم های عجیب وغریب زیاد شده است.

10 – اینگونه سوالات توضیح زیاد می خواهد وگرنه ملت به اشتباه می افتند. چون هر معیاری در جایش بسیار مهم ارزیابی می شود.

11 – خیلی – نه

12 – سوال سختی هست احتمالا یا استخاره میکردم یا شیرو خط می کردم.

13 – مهم فقط این نیست که دیگران چه می گویند. مهم اینست پس ازشنیدن متلک آن دختر خانم چه کار می کند و چه کار نمی کند.

14 – برای پاسخ این سئوال به تفاسیر این آیه مراجعه کنید. بد برداشت کرده اید. ما بسیاری مواقع باید عمیق و باتوجه به مطالب توجه کنیم. بنده متوجه شدم حتی افراد در همین اینترنت سرسری یک مطلبی را می خوانند و بدون اینکه به پیش نیازها و حواشی و سایر متغیرهای آن توجه کنند خود را عالم به آن مسئله می دانند. چه برسه به قرآن.
    اگر شما کتابهایی که در مورد شان زن در اسلام و ایات قرآن مراجعه کنید متوجه می شوید زدن یعنی چه.
    مانند اینست که بچه ای می شنود ، باباش به مادرش میگوید: تو عزیزم منو کشتی!
    بد برود همه جا فریاد کند که مادرم قاتل است!!!!

15 - مهریه در هیچ جای دنیا و غیر از اسلام نیست. پس اگر در اسلام هست کارکرد و توضیحاتش را باید از خود اسلام بخواهیم.
    مهریه نشانه صداقت و مهربانی مرد نسبت به زنش هست. پس:
    1 – باید صادقانه مرد آن را داشته باشد نه اینکه وعده کند.
    2 – بایدمهربانه به زن هدیه کند.
    بر این اساس اندازه اش به وسع مرد بستگی دارد.
    گاهی 5 سکه، گاهی 10، گاهی 100 و یا حتی می تواند بیشتر باشد.
    البته فراموش نکنید در همین اسلام که مهریه صداقت ومهربانی مرد است، جهیزیه هم نفقه ای هست که به عهده مرد است/
    اما امروزه مهریه و جهیزیه بیشتر از اینکه از اسلام برداشت شود ازعرف است. وعرف هر کجا هم متفاوت است.

16 – اینکه در تغییرات کوچکی که برای خویشتن دهها سال برنامه ریزی داشته و بامشقت و سختی هر روز نظارت میکنم تا پیشرفت کنم. مراجعانم از اینکه طی یک روز یا چند روزدر تغییرات اساسی زندگی خود به نتیجه نرسیده اند مایوس می شوند.

17 – با دقت و توجه و زیرکی سعی درشناخت بیشتر خویش وکسب آگاهی و انجام تمرین و مهارتهای زندگی کن و ازدواج را بیش از سایر مسائل زندگی در اولویت قرار بده. درس، کار و... را می تواند درسنین بالاتر هم به دست آورد. اما با بالا رفتن سن دامنه انتخاب محدودتر می شود. علاوه بر آن سالهای مهمی را هم ازدست داده ای که قابل برگشت نیست.

18 – هزارن سال با فطرت نشستم.
    به او پیوست با خود گسستم
    ولیکن سرنوشتم این سه حرف است
    تراشیدم پرستیدم ، شکستم.

19 – بله. هنردرست زندگی کردن با آرامش
    به نظرم اگر کسی این هنر را داشته باشد، بدون هنرهای دیگر هیچ کم ندارد و اگر این هنر را نداشته باشد با همه هنرهای دیگر بازهم چیزی ندارد.

20 – خداوند صریح و ساده درمورد جهنم و بهشت صحبت کرده است. نیاز به تفسیرهای پیچیده نیست.
    اگر خدایی نکرده دراین دنیا درد سنگینی مثل سنک گلیه، نقرس، آپاندیس یا ... را کشیده باشید. متوجه می شوید که می تواند خدا باشد و شما هم سختی سنگینی را به هر دلیل تجربه کنید.
    همین دلیل کافیست برای آنان که تفسیر به رای می کنند که خدا مهربان است و عذاب و دردی در آخرت نیست .
    اگر در این دنیا سرت را به دیوار بکوبی دردش را می کشی.
    پس اگر سر کسی را بریدی یا مال کسی را خوردی یا ....، در آن دنیا دردش را درک خواهی کرد.

21 –
    عدالت و عشق بر جهان حاکم شود
    آرامش و سلامتی برای همگان فراهم شود.
    همگان به صورت عقلانی وآگاهانه مسیر زندگی خود را بیابند و هدایت شوند.

22 – به جواب سوال 14 مراجعه شود. (اگرشرایط این آیه را وتفسیرش را ببینید متوجه می شوید اساسا امتیازی نیست
    ببخشید اهانت به آقایون نباشه. ولی برای مثال مثل اینست که بگویند یک اسب حمل کننده یک گاری باشد یا 4 گاری
    در واقع گاری منظور مسئولیتهای اقتصادی، عاطفی، اجتماعی، وجدانی و... است )
    نکته دیگر اسلام کاملترین و نهایی ترین دین است و مثل دایره المعارف همه چیز را حتی استثناء ها را هم در خود دارد.
    اگر در کتاب پزشکی گفته اند درچنین شرایطی نیاز است که دست بیمار قطع شود، یا کلیه اش خارج شود یا ...، به معنی تجویز نیست. به معنی اینست که در شرایطی که هیچ راهکاری نبود این مسئله نهایی است و بیمار را نکشید.
    دراسلام هم با همه شرایطش چنین حکمی هست. که همین الان اگر بررسی کنید شاید در یک شهر 10 نفر هم چنین شرایطی را نداشته باشند.
    البته درغیر اسلام مثل غرب هم که چنین چیزی نیست. متاسفانه برای مردان روشهای دیگری که بدون مسئولیت هست باز هست

23 – حضور ذهن درخصوص بهترین بودنشان ندارم.

24 - سختی های ازدواج، اینست که افراد با روش مجردی و انفرادی و فرد محور وارد زندگی می شوند. در زندگی متاهلی مثل یک گروه موسیقی باید هم دستگاهها هماهنگ با هم بنوازند. زن و شوهر نمی توانند تمرکز روی خواسته های خویش داشته باشندو خود محور باشند و توقع آرامش داشته باشند.

خلاصه اینکه هنر زندگی کردن نیاز به آگاهی ومهارت ورزی دارد که هر دو اینها علاوه بر مطالعه و مشاوره نیاز به تمرین و تکرار و مدارا داشته باشد.
    اگرزن و شوهر فقط به فیریک هم توجه کنند قطعا تکرای می شوند. اما اگر انسان باشند پس پویا هستند و هر لحظه حاصل فکر و احساس و رفتارشان می تواند خلاقانه جدید و الهام بخش و زیبا باشد.

25 – عشق نه مسیرش از خیابان و دانشگاه ومدرنیته می گذرد ونه از ازخانه و سنت می گذرد.
    عشق محصول جذابیتی هست که ستونهای مختلفی دارد. مثل شناخت، انعطاف، دلسوزی ، مهربانی، ابراز وجود، کنترل خشم، خوش بینی، تلاش، گفتگو، آرامش، و به طور کلی مهارتهای ارتباطی و مهارتهای زندگی و صبر
    البته اکثرا امروز عشق و هوس به جای هم به کار می رود. (لینک : تفاوت عشق و هوس در ارتباط دختر و پسر)
    در هوس هیچکدام اینها نیاز نیست. هیکل و ادا و حرفه و تیپ ولباس موقعیت اجتماعی فرد را ببین. و بمیر براش.
    فردا همه اینها تکراری و کم اهمیتی اش مشاهده می شود و در فقدان آنچه در بالا گفتم، عشق به بی تفاوتی یا رنج از همه بدتر بهنفرد تبدیل می شود.

26 – مدار – کم همتی

27 – اخیرا ، بر عمری که گذشت و راه درازی که پیموده نشده است.

28 – مهمترین وظیفه زن و مهتمرین وظیفه شوهر اینست که آرامش را به هم هدیه کنند و این مستلزم خیلی چیزهاست که ما دراین تالار همدردی به دنبال تدارک این پیشن نیازها برای زوجین هستیم.

29 – به نظر می رسه مادر.اما شرط لازم تقواست. اگر مادری بی تقوا باشه نمی تواند صرفا براساس مادربودن خیالش از همه چیز راحت باشد.

30 – بله، بله، بله

31 – هیچکدام عجیب نبودند. بلکه درظاهر متفاوت هستند.
    همه مشکلات ومسائل طرح شده ، چیزهایی هست که در طول تاریخ برای آدمهای مختلف به شکل ها و نوع های متفاوت پیش آمده است. اگرافراد صبور، خوش بین، باتعقل باشند و با مشورت ومطالعه راه را یاد بگیرند و با توکل وتلاش تمرین کنند حتما به نتیجه خوب می رسند. اگرچه آن نتیجه خوب دلخواه آنان نباشد.

آخرین پاسخ:
    خیر - خیر

18. 3 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

Mvaz (پنجشنبه 03 تیر 00), فرزانه 123 (جمعه 04 تیر 00), طنین باران (پنجشنبه 03 تیر 00)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,885

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ammin نمایش پست ها
    سلام با عرض پوزش از همه دوستان من یه سوال دیگه از مدیر داشتم. این سوالم جزو صندلی داغه

توی ادبیات ما خیلی گفته شده جایگاه عشق توی آسمانه یعنی عشق حقیقی واقعی عشق به خداونده.خب در این شکی نیست. درسته عشق زیادی به فرزند یا والدین یا حتی دوستان ممکنه انسان رو در مسیر عشق به خدا دچار مشکل کنه اما در ادبیات و عرف کشور ما و حتی دنیا هیچ چیزی مثل عشق زن و مرد، عشق به خدا رو به چالش نکشیده.

این چالش اینقد زیاد بوده که بعضی متفکرین رو در اینکه جایگاه عشق واقعی در آسمانه یا زمین به شک انداخته. گاهی مولانا هم از یکی شدن عاشق و معشوق زمینی صحبت میکنه اما در کل من همه ابیاتش نخوندم که نظریه منسجم مولانا در عشق زمینی و آسمانی چیه

حالا با این مقدمه سوالم اینه بعد از سالها مشاوره در حوزه خانواده و وقتی که در این زمینه گذاشتید؟ اولا آیا امکان عشق بی مرز بین دو نفربه عنوان همسر وجود داره مثلا یه تعداد خاص یا کم از آدمها بتونن به چنین مرحله ای برسن یا عشق و دوست داشتن بین اونها چنین خاصیتی داشته باشه؟

ثانیا ارتباط بین عشق زمینی و آسمانی چیه؟ اصلا میشه اسم عشق زمینی رو عشق گذاشت؟حضرت ابراهیم گفت انی لا احب آلافلین من به افول کنندگان عشق نمیورزم. از طرفی مولوی میگه عاشقی گر زین سر و گر زآن سرست عاقبت ما را بدان جایگه رهبرست.این تناقض یا تناقض نمایی که گاهی توی ادبیات عرف دیده میشه چطور باید حل کرد؟ یا درنهایت اینطوری حلش کنیم که عشق زن و مرد زمانی عمیق هست و به عشق تبدیل میشه که هر دو عاشق خدا باشند

پ.ن: البته این همه مقدمه وسوالات در اصل یک سواله

با سلام
    برای پاسخ نیاز به تعریف عشق است. و خود می دانید به تعداد آدمها عشق تعریف می شود.
    اما آنچه به معنای عشق درعرفان و ادبیات تعریف می شود فانی شدن عاشق در معشوق هست.
    یعنی اصلا عاشق خود را اصلا نبیند و اصلا وجودش را حس نکند و فقط خواست خواست معشوق.
    در واقع عاشق فقط یک خواست خود را توجه می کند و آن اینکه همه لذتش اینست که خواست معشوق انجام شود.

پس با این تعریف ها، چنین عشقی روی زمین ویک انسان به انسان دیگر بسیار نادرا ست. چرا که عاشق همواره از معشوق بهره می برد. و حس های مختلفش لذت می جویند.
    شاید دختر و پسری هم به یکدیگر بگویند ، می میرم برات، فدات شم.
    اما وقتی ازدواج می کنند سر اینکه کدام چه غذایی را می خواهند یا کجا تفریح بروند، یا چه بخرند، یا به کی سر بزنند، یا هر کدام چه چیزی را می پسندند دچار اختلاف می شوند.
    در تالار همدردی گشتی بزنید. اکثر این مشکلات زوجین را که می خوانید ، ابتدا با چیزی شروع می شود که عرف به آن نام عشق می نهند. اما اینها شیفتگی و جذابیت های نخستین هست.
    تفاوت عشق و هوس در این لینک آورده ام:

تفاوت عشق و هوس در ارتباط دختر و پسر

20. 4 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

ammin (جمعه 04 تیر 00), Mvaz (پنجشنبه 03 تیر 00), فرزانه 123 (جمعه 04 تیر 00), طنین باران (پنجشنبه 03 تیر 00)

صفحه 8 از 18 نخستنخست 1234567891011121314151617 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)