نوشته اصلی توسط
سحر بهاری
متشکرم، خانم ستاره مشاوره به شما چی گفتن؟ شما چه اقداماتی رو انجام دادین؟
در مورد نوشته خانم فکور اگر چه یک نظر شخصی هست، اما مطلب مهمی بچشم میخوره که نباید ازش ساده بگذریم.
خانم ستاره اشاره کرد؛
این نوع جملات... یعنی فردی که میخوایم بهش مشاوره بدیم فعلا آمادگی جدایی رو نداره. میدونه اوضاع بده، میدونه تلاشش رو کرده و شاید نتیجه نگرفته و ... اما ( خیلی دو دله ) و منتظره از همسرش خبری بشه و نمیشه ... حالا آمده و بدنبال مشورت هست.
اینو باید دقت کنین، چرا که گاهی ممکنه فقط ما باشیم که به یه نفر مشورت میدیم، یا اون شخص در شرایطی باشه که تصمیم های احساس محور بگیره و ... و اینطور بیشتر دچار آسیب بشه. دوستان مستحضر هستن که در همین تالار نمونه هایی رو داشتیم.
ایشان باید تا جایی که ممکن هست خودش رو مثال یه مجسمه زیبا تراش بده. اون تکه هایی که به زمین میریزه ناآگاهی ، فقدان مهارت ها، عیوب و ... باشه و سپس بتونه در شرایط خوبی، تصمیم عاقلانه رو بگیره.

سحر بهاری عزیز
من حرف شما رو قبول دارم از این نظر که ممکن هست یک خانم به زندگی مشترکش وابسته باشه و آمادگی جدایی نداشته باشه
ولی به نظرم اگر کسی به مسیر اشتباهی وابسته بود بقیه نباید به پیشروی در اون مسیر غلط تشویقش کنن
که آخرش به ناکجاآباد ختم بشه
بره اونقدر تو بیراهه بره تا خودش سرش به سنگ بخوره و آمادگی پیدا کنه که مسیر رو برگرده
شاید باید در پیدا کردن راهی برای آمادگی برای برگشت از اون مسیر کمکش کرد
کمک کرد آمادگی که نداره رو پیدا کنه وابستگی نابودکننده ای که تو ذهنش داره رو پاک کنه و منطقی فکر کنه
متاسفانه یه زندگی مشترک فقط مربوط به دو نفر تنها نیست هر لحظه ممکنه سر و کله یه بچه معصوم توی زندگی پیدا بشه
بچه ای که حقش بهترین هاست
ولی تو شرایط جهنمی به دنیا اومده و از حداقل حقوق و آرامش هم برخوردار نیست
و در کل به نظرم اگرم قرار هست همه کاربران برای ادامه زندگی مشترک تشویق بشن باید اولش بگیم مراقب باش تا شرایط اینطوریه به هیچ عنوان بچه نیاری
ستاره عزیز من نظرم رو در مورد تاپیک شما تغییر میدم
با توجه به اینکه به دنبال راهکاری برای ادامه این زندگی هستی بهت پیشنهاد می کنم تا زمانی کوچکترین اختلافی با همسرت داری تا وقتی که کتک کاری دارید تا وقتی همسرت دهن بین و بی منطق هست، هرگز هرگز هرگز بچه دار نشو. بهت التماس می کنم. فقط همین
امیدوارم به راهکارهایی که فعلا بهشون نیاز داری هم برسی
سحر بهاری عزیز اگر صلاح دونستید ابتدای صحبتم که در پاسخ به شما بود رو حذف کنید
پرواز کن آنگونه که می خواهی
وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند
علاقه مندی ها (Bookmarks)