به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 63
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 10 بهمن 94 [ 18:14]
    سطح
    34
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 112
    Overall activity: 49.0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    150

تشکرشده 176 در 92 پست

Array
    سلام ممنون از صبر و حوصلتون که خوندین و پاسختون

من یادم نمیاد بابام اینا دکتر بردنش همش اخرین بار هم چن سال پیش به یه مشاور بردیم که کلا ناامیدشون کرد گف این نمیتونه درس بخونه هیچ وقت همیشه اینجوریه فقط بهش کارای خونه و.. یاد بدین درحالی که ما تونسیم حتی نمازم یادش بدیم!!!

یادم نیس چن ماهه بود فکر کنم 8 یا 9 ماهه

فکر کنم وقتی میخواس بره کلاس اول تست میگیرن بچه رو ببین کدوم مدرسه بفرسن استسنائی یا عادی فقط اون

این تست هوش و تست رفتار سازشی باید کجا ببریم بگیرن؟؟

خب حالا من می دونم عزیز ما چیکار کنیم این اصرار داره درس بخونه ما اینایی که میگینو کجا باید ببریم اولین بار از شما میشنوم!! رفتاراشو چطوری کنترل کنیم عادتای بدشو -زور گفتنشو

چه جالب من 6 سال پیش به نتیجه رسیدم باید با عادی ها باشه تا رشد کنه تو ایران تازه....(امیدوار شدم میتونم روانشناس باشم)

این ارزیابی تخصصی که میگین باید کجا ببریم ؟؟؟

راستی میتونم کلاس نقاشی ثبت نامش کنم؟استادش که گفت مسئله ای نیست بیارین؟قراره با بچه های عادی باشه هااا؟؟؟

در مورد درس نوشتن هم شبیه سازی میکنی مثلا حرف ک بنویسین یه نقطه کنارش بیفته اون نقطه رو هم این مینویسه موقع نوشتن ک

ممنون میشم راهنمایی کنید

2. 2 کاربر از پست مفید parvaaz تشکرکرده اند .

من می دونم (سه شنبه 30 تیر 94), باغبان (سه شنبه 30 تیر 94)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 25 بهمن 04 [ 23:11]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    8,100

تشکرشده 7,109 در 2,468 پست

Array

سلام

بی زحمت برید در سایت :

How to Draw Tweety Bird | Fun Drawing Lessons for Kids & Adults

آموزش کشیدن نقاشی یه جوجه ست .

همین الان بده بکشه - شما هم در کنارش باش

نقاشی را میتونه در این سایت یاد بگیره

از نقاشی آسان داره تا پیچیده

اگر بتونه کلاس هم بره - در کتاره بچه ها باشه - انگیزه قوی تری می گیره

ولی قبل از این که کلاس بره - یه خورده تو این سایت بزار تمرین کنه

شما هم کمکش کنید .

موفق باشی.

​​

4. 2 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

parvaaz (سه شنبه 30 تیر 94), من می دونم (سه شنبه 30 تیر 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 13 آذر 03 [ 14:58]
    سطح
    68
    Level completed: 89%, Points required for next Level: 47
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    392

تشکرشده 345 در 144 پست

Array
    سلام
    ببین هر کسی یه توانایی هایی داره. خود من هیچ وقت شیمی ام خوب نبوده! بیشترین نمره ای که از شیمی گرفتم 6 بوده. البته در نظام سالی واحدی مجموع نمراتم به 10 رسید و تجدید نشدم:p ولی خیلی سخت بود برام. برای همین هیچ وقت طرف رشته هایی که توش شیمی بوده نرفتم. استعداد یادگیری شیمی رو نداشتم. ربطی به هوش ام نداشته! عوضش در درس های دیگه عالی بودم.

یکی از اقوام خودمون، دخترش چندین سال قبل می خواست بره کلاس اول. با اجازه مامانش ازش یه تست گرفتم ببینم آمادگی لازم رو داره برای رفتن به مدرسه یا خیر. اون موقع نتیجه تست نشون میداد که آمادگی لازم رو نداره. مثلا اگه بیشتر بچه ها سن 6.5 یا 7 سالکی میرن کلاس اول، این حداقل باید به 9 سال می رسید تا آمادگی لازم رو پیدا کنه. نتیجه رو به مادرش گفتم. خیلی از دستم عصبانی شد. کلی هم تیکه بهم انداخت. برای ارزیابی که مراجعه کرد (کلاس اول به تست می گیرن) همین حرف من رو ازریاب بهش گفته بود. با اون هم برخورد کرده بود و خلاصه با مسئولیت خودش دختر خانومشون وارد کلاس اول شد.از همکلاسی هاش عقب تر بود. براش معلم هم گرفته بودن ولی چون آمادگی ذهنی لازم رو نداشت، پیشرفتی نمیکرد. همینجوری با "نمره ضعیف" بالا اومد. مثلا زمانی که کلاس سوم دبستان بود؛ متن سال اول دبستان رو هم با اشتباهات زیادی می خوند. هیچ علاقه ای به مدرسه و یادگیری نداشت! افسرده شده بود. برخورد بعضی از معلم ها هم نادرست بود مشلاتش رو بیشتر می کرد. مامانش مدام به من تیکه می انداخت که ببین تو گفتی نمی تونه ولی اومده کلاس پنجم. درست می گفت کلاس پنج بود ولی هنور روان خوانی رو بلد نبود. علت قبولی اش هن این بود که مادرش پول میداد معلم هاش که قبول بشه! ابتدایی بود اینجوری اومد بالا. وارد دوره راهنمایی شد. هر معلمی قبول نمیکرد که با پول کار دختر خانومش رو راه بندازه. درس ها هم سخت تر شده بود. تجدید شدن شروع شد. سال اول دبیرستان که دیگه واقعا فشار بهش می اومد. استرس های شدید و اضطراب و افسردگی و ... . یه بار دیگه با مادرش صحبت کردم گفتم اینقدر به دختر خانومت فشار وارد نکن. تا اینجا اومده ، از اینجا به بعد بذار خودش باشه. اصرار داشتن رشته ریاضی بره! با خودش که صحبت کردم می گفت من می خوام شوهر کنم :D ولی خب مثلا به نقاشی ، سفال گری و خیاطی و کلا هنر علاقه مند بود. خانواده رو واسطه کردم با پدرش و مادرش صحبت کنن :p من حریف نمی شدم. الان رفته طراحی و دوخت . خیلی لذت می بره از رشته اش. تازه ما هم لباس میدیم بدوزه برامون. کارش هم خیلی خوبه.

اصرار شما برای یادگیری مثلا حروف الفبا و خواندن سطح بالا غیرمنطقی هست! نماز رو یاد گرفته درسته. نماز رو نمی نویسه که.نوشتن و خواندن نیاز به مهارت های شناختی و ذهنی سطح بالا داره. چون نماز یاد گرفته دلیل نمیشه بتونه با همین سرعت مثلا خواندن و نوشتن رو هم یاد بگیره. خواندن و نوشتن در حد مثلا روزنامه خوندن یا یادگیری نوشتن اسم و فامیلش یا اینکه یه فرم رو چی جوری پر کنه و ... . بیشتر از این نیاز نداره.
    برای ارزیابی هم مراکز خصوصی هست هم مراکز دولتی و خیریه . مراکز ارائه خدمات توانبخشی بهزیستی ارزیابی رو هم انجام میدن.
    تست هوش که مشخصه. تست رفتار سازشی مهمتر از تست هوش هست.بعضی از رفتارهای سازشی شامل : ارتباط، خودمراقبتی، زندگی در خانه، مهارت های اجتماعی، استفاده اجتماعی، خودرهبری، بهداشت و ایمنی، اوقات فراغت و ...)
    علاقه داره به درس ولی این علاقه اش برای این هست که می خواد جلب توجه کنه. شما و یا خواهرتون و ... سعی داشتین بهش درس خوندن رو یاد بدین ، و خواهرتون هم برای اینکه از این طریق محبت دریافت میکنه، اصرار میکنه که یاد بگیره. در صورتی که با توجه به توصیفی که خودتون کردین، به نظر من درس خوندن براش ضرورتی نداره! هدف اصلی برای آموزش خواهرتون در حال حاضر این هست که بتونه زندگی مستقل یا نیمه مشتقل داشته باشه و یه فعالیت یا کار عملی رو یاد بگیره که به استقلالش کمک بشه.
    البته خیلی وقت هست (بیشتر از 6 سال :P ) ، برای اینکه یه طرح عملیاتی بشه باید مراحلی رو پشت سر بذاره. این طرح در حال حاضر تقریبا با شکسن مواجه شده. برای اینکه امکانات و نیروی کار و متخصص ... فراهم نیست. طرحش هنوز نیاز به مطالعه داره. معلم های عادی و معلم های استثنایی باهم کنار نمیان! دولت هزینه لازم رو نمیده! فضای مدرسه و کلاس مناسب حضور دانش آموزان استثنایی نیست. درس خوندن در کنار افراد عادی به این معنی نیست که مثلا یه فرد با شرایط خواهر شما همون مطالب درسی که دانش آموزان عادی می خونن ، رو بخونه. (در مورد طرح زیاد صحبت نکنیم : )
    فقط همین رو بدونید که دانش آموزان استثنایی (کم توان) در محیط با کمتریه محدودیت LRE باید قرار بگیرن . با این همه محطی کمتر محدود همیشه کلاس درس معمولی نیست. منظور این هست که وقتی آموزش مناسب فراهم بشه تا آنحا که امکان دارد دانش آموز باید کمتر از خانه، خانواده، اجتماع و زمینه کلاس معمولی جدا بماند.
    روش های آموزشی خاصی هم هست. گروهبندی میشن ارفراد کم توان. مثلا آموزش پذیر ( بالا و پایین) ، تربیت پذیر ، حمایتی.
    یا طبق مدل جدید : کم توان دهنی خفیف (به حمایت کمتر شدید نیاز دارند) :
    برای ابتدایی : مهارت های آمادگی یعنی مهارت هایی که پیش نیاز یادگیری های بعدی هستند. مثل : بی حرکت نشستن و توجه به معلم، دنبال کردن دستور العمل ، نگهداری یک مداد، بریدن با قیچی، بستن بند کفش، باز و بسته کردن دکمه و زیپ ، توالت رفتن و تعلمل با همسالان در موقعیت های گروهی .
    سال های بعدی : تاکید روی functional academic یا درس کارکردی هست. بچه های عادی موضوعات درسی ای مثل تاریخ و ... رو می خونن. بچه های کم توان : برای اینکه عملکرد مستقل داشته باشند خواندن رو یاد میدن در سهای کارکردی کودک به منظور کارهایی مثل روزنامه خوندن، خوندن دفترچه تلفن، خواندن برچسب کالا ، پول خرد کردن و پر کردن تقاضای کار و ...
    مبانی اولیه مهارت های شغلی و اجتماعی هم سال های بالاتر.
    کم توان ذهنی شدیدتر یا افرادی که نیازمند حمایت شدید هستند . اینا سه بعد داره : آموزش سامانه ای systematic instruction ، آموزش در زمینه های واقعی زندگی با موارد واقعی ، ارزیابی رفتار کارکردی و حمایت رفتاری مثبت.
    یه مطلبی هم در صحبت های قبلی تون بود اینکه یه مطلب رو یاد میگره ولی زود فراموش میکنه. احتمال زیادی در انتقال اطلاعات از حافظه کاری و کوتاه مدت به بلند مدت نقص داره. آزمایش های نوروساسیکولوژی هم نیاز داره.
    در مورد کلاس نقاشی ، نظر استادش رو باید بپرسید. باید کلاس نظمش بهم نخوره. معلم نقاشی یا استاد نقاشی باید اطلاعات کافی در مورد مشکلات خواهرتون و نحوه برخورد با اونا رو بدونه. میشه از آموزش های باغبان در زمینه نقاشی استفاده کنید. یا مثلا اگه میخاید در جمع و اجتماع باشه رضایت سایر بچه های کلاس عادی رو جلب کنید ( پایان نامه دوستم تغییر نگرش کودکان عادی نسبت به کودکان کم توان بود) باید به اونا شرایط خواهرتون بگید. در این صورت مشکلی نیست.

توجه به خواهرتون و وقت گذاشتن تمام کمال برای اون، شما رو از خودتون غافل نکنه.
    پرده پرده آنقدر از هم دریدم خویش را
    تا که تصویری ورای خویش دیدم خویش را

خویش خویش من هم اکنون از در صلح آمدست
    جمله گوش از غیر بستم تا شنیدم خویش را
    خویش خویش من مرا و هرچه من ها بود سوخت
    کشتم او را و زخاکش پروریدم خویش را
    معنی این خویش را از خویش خویش خود بپرس
    خویش بینی را گزیدم تا گزیدم خویش را

6. 2 کاربر از پست مفید من می دونم تشکرکرده اند .

parvaaz (سه شنبه 30 تیر 94), باغبان (سه شنبه 30 تیر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    150

تشکرشده 176 در 92 پست

Array
    سلام من می دونم و باغبان عزیز ممنون از اینکه وقت میذارین

در مورد این تست گرفتنا فکر نکنم همکاری کنن راستی این معلمش خودش تو بهزیستی بود !!!
    شهرستانم امکانات خیلی کمه - راستی بابام میگه ظاهرا ازمایشات نشون میده ضربه باعث شده اینجوری شه
    در مورد درس خوندن هم من و خواهرم اصراری نداریم این خودش بچه ها رو می دید مدرسه میرن حسرت میخورد یا می دید ما تو خونه درس میخونیم اینم دلش میخواس بخونه براهمین خواهرم رفت اینو نهضت ثبت نام کرد که بره ادامه تحصیل بده مدرسه استثنائی هم دیگه سنش بزرگه، نمیشه بره نمیذارن -یعنی ممکنه خواهر منم بعد چن سال آمادگی خواندن و نوشتن ساده رو داشته باشه؟؟نوشتن که مشکل نداره میتونه از رو متن نگا کنه بنویسه ولی نمیدونه چی مینویسه یادش نمیمونه
    این ازمایشی که گفتین برا از یاد رفتن مطلب باید بده کجا باید ببرمش؟؟؟
    راستی خودشم در جریانه از شما دارم راهنمایی میگیرم هی مشتاقه تا جواب بدین!!!درضمن به حرفاتونم خوب گوش میده!!!من با سانسور حرفارو میگم یعنی اونایی که لازمه رو میگم بهش گفتم شما میگین کتابای نهضت سخته به دردش نمیخوره بخونه !!!
    در مورد درس خوندن یه بار ازش پرسیدم گف دوس دارم باسواد بشم برم مدرسه دوست پیدا کنم برا خودم بریم اردو-- خب این اصلا دوستی نداره چیکار کنیم براش که دوستی هم داشته باشه؟

خیلی دوس دارم روانشناسی بخونم خیلی علاقه دارم!!!
    ممنون میشم باز راهنمایی کنید

8. کاربر روبرو از پست مفید parvaaz تشکرکرده است .

من می دونم (سه شنبه 30 تیر 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    68
    دستاوردها:
    تشکرها
    392

تشکرشده 345 در 144 پست

Array
    سلام مجدد به شما و خواهرتون

یه تست ساده آی کیو هست فکر کنم خودت بتونی انجام بدی. تست گودیناف یا آدمک. خیلی نمیشه به نتایجش تکیه کرد ولی بازم بد نیست.

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=1423

در مورد آزمایش متخصص اعصاب و روان یا روانپزشک میتونه راهنمایی کنه.
    یه چندتا تست ساده تر هم هست. منتهی تستش طوری نیست که بشه از طریق اینترنت اجراش کرد. من یکی شو دارم.
    برای رفتار سازشی تست وایلند خوبه. چندتا دیگه هم هست. باید سرچ کنم ببینم چیزی پیدا میکنم یا نه.

اگه مثلا معلم نقاشی اطلاعاتی در مورد کودکان استثنایی داشت از همین کلاس نقاشی میشد خیلی استفاده کرد مثلا:

برای آموزش مهارت های ابراز وجود :

خواهرتون نقاشی خودش را به مربی ، دوستان و یا افراد دیگر نشان بده . این مهارت به ابراز وجود کمک میکنه.

1 – مربی نقاشی کودک را دیده از کار وی تعریف کنه (این کار باعث بازخورد خوب از کار کودک به خودش می شود وایجاد انگیزه برای نمایش نقاشی)
    2 – مربی کار کودک را به بچه های دیگه نشان بده و وی را تشویق کنه.
    3 – از خواهرتون بخواهد نقاشی رابه دوستش یا خانواده نشان بده.
    4 – سوالاتی در مورد نقاشی از خواهرتون بپرسه.

در مورد آموزش خواندن و نوشتن باید یه شیوه دیگه رو امتحان کنید. من تو کارورزی ها ندیدم به بچه های کم توان نوشتن یاد بدن. خیلی مختصر یادشون میدن. شاید بشه از آموزش های دکتر تبریزی برای اختلال خواندن و نوشتن و ریاضیات برای آموزش به خواهر شما هم استفاده کرد. منتهی قبل از شروع ازمایش باید اول تمرین هایی رو برای خواهرتون در نظر بگیرید که باعث افزایش و بهبود مهارت تمرکز و توجه بشه.

درس های نهضت "آموزش بزرگسالان" هست. اگه متن های روخوانی و نوشتن رو ببنید متفاوت با دوره ابتدایی عادی هست. کتاب های دانش آموزان استثنایی هم با عادی متفاوت هست. "بخوانیم بنویسم " که نقص های اساسی داره! اصلا من اون کتاب رو برای خواهر شما مناسب نمیدونم! برای عادی ها هم مسئله ساز هست چه برسه به استثنایی.

باید با بچه های همسن و سالش هم ارتباط برقرار کنه. گروه های خودیاری (خانواده هایی که بچه های مثل شما دارن) اگه در این گروه ها عضو بشید می تونید خواهرتون رو با افرادی مشابه خودش آشنا کنید. با بچه های عادی هم می تونه ارتباط برقرار کنه. ولی قبلش باید به اون بچه اطلاعاتی رو در مورد خواهرتون بدین. در ضمن خواهرتون هم نیاز به آموزش و یادگیری مهارت های اجتماعی و برقراری ارتباط داره . به نظرم مهمتر از خواندن ، مهارت های برقراری ارتباط و مهارت های اجتماعی و تعامل با دیگران هست. همینطور یاد گرفتن یه حرفه متناسب با شرایطش.
    بهزیستی موظف هست که خدمات لازم رو تامین کنه. کمترین کار همین ارزیابی هست!

روانشناسی بخون. گرایش من رو یا بالینی .

* اون فامیل ما کم توان ذهنی نبود. تاخیر رشدی داشت. اگه یکی دو سال دیرتر می رفت مدرسه، می تونست مهندس هم بشه.

10. کاربر روبرو از پست مفید من می دونم تشکرکرده است .

باغبان (چهارشنبه 31 تیر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    150

تشکرشده 176 در 92 پست

Array
    سلام من می دونم عزیز

- کلاس نقاشی رو شاید خودمم ثبت نام کنم برم باهاش چون برا بزرگترا هم هست از هرسنی هست اونجا

- به آموزش های دکتر تبریزی از کجا میشه دسترسی پیدا کرد؟اصلا خود تبریزی رو از کجا میشه پیدا کرد برا تست و..

-راستی نقاشی جوجه رو یکی من کشیدم یکی خواهرم مال من یکم شبیه در اومد ولی مال اون نه برد به خواهرم نشون میده و میگه مال من خوشکلتر نشده بد شده تازه مثلا خطه تو دایره اس میگم تو دایره خطو بکش بیرون دایره میکشه میگم ببین کجا کشیده نمیتونه جاشو درست تشخیص بده

- همش منتظره جواب بدین وقتی جواب میدین انقد خوشحال میشه الانم میگه بهش بگو من میخوام باسواد بشم کتاب نهضت رو نخونم چی بخونم چیکار کنم چه کتابی باید بخرم؟؟؟میگه املا و مشق هم ننویسم؟؟؟میگه معلمم تو بهزستی گفته املا تمرین کن

-گروه های خودیاری رو از کجا پیدا کنم؟؟؟نشنیدم تا حالا؟؟

- به بچه عادی مشکلشو بگم بعدا اذیت نکنه بچه؟؟بچه درک میکنه؟؟مسخره نکنه؟؟؟
    -موظفه ولی بعضی جاها عمل نمیکنن سرسری میگیرن

-من رشتم کامپیوتره فعلا دارم اینو میخونم ولی هی دلم پیش روانشناسی هم میره یه طرح هم دارم کاش میشد با شما اجرا میکردم!!

- خب خواهر منم اول ابتدایی به قول معلمش نوار قلب میکشید به جای نوشتن الان میتونه بنویسه برا همین پرسیدم شاید اینم بتونه چن سال بعد درس بخونه؟؟؟

12. 2 کاربر از پست مفید parvaaz تشکرکرده اند .

من می دونم (چهارشنبه 31 تیر 94), باغبان (چهارشنبه 31 تیر 94)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,100

Array

سلام

استاد تبریزی را فکر کنم ، دانشگاه علامه طباطبایی بتونی پیداش کنی.

از طرفی تو ایترنت یه چرخی بزنی ، فکر کنم بتونی کتاب و سی دی ها ی آموزش اون را پیدا کنی .

اون نقاشی را بده یه بار دیگه بکشه .
    آن قدر بده که بتونه .
    سعی کن ایراداش رابگیری .
    مداد رنگی هم بهش بده - رنگ کنه .

خب ، امیدوارم موفق باشی.

موفق باشی.

​​

14. کاربر روبرو از پست مفید باغبان تشکرکرده است .

من می دونم (چهارشنبه 31 تیر 94)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    68
    دستاوردها:
    تشکرها
    392

تشکرشده 345 در 144 پست

Array
    سلام

رشته تون کامپیوتره دیگه؟

یادگیری: فرآیند تغییر نسبتا پایدار در توان رفتاری یار رفتار که حاصل تجربه هست .

از پیشرفت هایی که درفناوری اطلاعات و کامپیوتر ایجاد شده، نظریه هایی دراومده تحت عنوان خبرپردازی که فعالیت های ذهنی و حافظه رو با کامپیوتر مقایسه میکنه. من خودمم یادمه زمانی که مبانی کامپیوتر رو می خوندم (خیلی سال پیش :p ) یه همچین چیزی رو بهمون یاد دادن. ورودی و خروجی و حافظه موقت و رم و رام و ... .

برای اینکه یه مطلبی رو یاد بگیریم (به صورت نسبتا پایدار) :

اول محرک های محیطی مثل نور ، صدا ، حرارت ، بو ... بوسیله گیرنده های حسی مختلف مثل چشم ، گوش ، پوست ، بینی و ... دریافت میشه ، برای مدت کوتاه (حدود یک تا 3 ثانیه) در ثبت حسی دخیره میشه. همزمان اطلاعات زیادی حس میشه و همه آنها هم در حافظه حسی ذخیره میشن. اما فقط اطلاعاتی که مورد توجه مون قرار بگیرن حفظ میشن. و وارد مرحله بعدی یعنی حافظه کوتاه مدت میشن. (پس عامل مهم در یاگیری توجه یا دقت هست).توجه انتخابی ؛ اینکه به چه حس هایی توجه کنیم و چه حس هایی رو نادیده بگیریم. فعالیت های تازه و نا اشنا نیاز به توجه بیشتر داره. (نسبت دادن معنی به اطلاعات حسی رو هم ادراک میگن).

در حافظه کوتاه مدت اطلاعات به صورت رمز در میاد. 30 ثانیه باقی می مونه بعش فراموش میشه. اگه بخواهیم بیشتر اطلاعات در این حافظه نگه داریم یه سری راهبرد هست مثلا تکرار و مرور ذهنی . تکرار و مرور فقط برای اطلاعاتی هست که فقط می خواهیم مورد استفاده قرارشون بدیم و بعذ فراموشش کنیم. مثل شماره تلفتی که نیاز به حفظ کردنش نداریم اما زمانی که اونو می شنویم تا زمانی که شماره رو می گیریم در حافظه کوتاه مدت باقی می مونه. اما بعضی مطالب هست که قصدمون اینه که یادشون بگیریم. علاوه بر مرور ذهنی و تکرار باید آنها را با مطالبی که از قبل آموختیم و
    در حافظه دراز مدت ذخیره کردیم تداعی کنیم. (ارتباط برقرار کنیم بین مطالب جدید و قدیم) .

حافظه دراز مدت
    که حافظه تمام عمر ما هست. هر چیزی که در زندگی اتفاق بیفته در همین قسمت قرار داره. برای اینکه اطلاعات از حافظه کوتاه مدت به دراز مدت منتقل بشه باید encode بشه.

فراموشی : ناتوانی ما در به یادآوردن اطلاعات از حافظه دراز مدت هست. خیلی از اطلاعاتی که فکر میکنیم فراموش کردیم هرگز به حافظه بلند مدت وارد نشده! یعنی اصلا آنها را به درستی یاد نگرفتیم.
    یادگیری واقعی زمانی اتفاق می افته که اطلاعات رو در حافظه دراز مدت ذخیره کنیم. فراموشی واقعی هم به از بین رفتن اطلاعات از حافظه گفته میشه.

علت حذف اطلاعات در حافظه حسی = بی توجهی هست.

علت حذف از حافظه کوتاه مدت : جانشینی( جانشینی مطالب جدید و قدیم ، گنجایش این حافظه محدود هست بنابراین برای اینکه یه مطلب جدید یاد بگیریم، مطالب قبیل باید خارج بشن. گنجایش این حافظه 7+- دو ماده هست) ، محو اثر : حذف خودبه خودی اطلاعات براثر گذشت زمان .

علت فراموشی اطلاعات از حافظه دراز مدت: عقیده بر این هست که هر گز از بین نیم رود و با بودن شرایط مناشب همیشه قابل یادآوری هست. ( واپس زدن و سرکوب طبق نظریه های روانکاوی یکی از علل فراموشی هست، تداخل پیش گست رو پس گستر هم علت دیگه هست، مشکلات بازیابی : در بازیابی اطلاعا ناتوان هستیم نشانه و سرنخ مناسب پیدا بشه یادمون میاد.)

خواهر شما احتمال زیاد در حافظه کوتاه مدت مشکل داره. در حافظه حسی و توجه به محرک ها هم ضعیف هست. برای اینکه یه مطلب رو یاد بگیره نیاز هست که توجه بکنه. برای همین قبل از شروه هر آموزشی باید روی مهارت های توجه و ادراک کار بشه.

در مورد دکتر تبریزی : ایشون الان دیگه دانشگاه علامه نیستند. در کلینیک روزبه (تهران) مشغول فعالیت هستند و بیشتر هم در مورد اختلال یادگیری learning disability فعالیت دارند. خواهر شما MR(mental retarded) یا intellectual disability هست.
    اختلال یادگیری هوشبهر متوسط و حتی بالاتر از متوسط هست و تفاوت هوش بهر و پیشرفت دارن این بچه ها. یعنی بیشتر در مهارت های تحصیلی مثل خواندن و نوشتن و ریاضیات مشکل دارند سایر موارد نرمال هستند.
    ولی MR فرق داره. خواندن و نوشتن و روان خوانی رو در حد متوسط شاید یاد بگیره. (معادل پنجم دبستان)
    البته می تونید با کلینیک ارتباط برقرار کنید.

در کل درمان هایی اصولی و مطلوب که برای بچه های کم توان هست شامل :
    انجام تست هوش و تمام مولفه هایی که برای بررسی دقیق تر نیار هست.
    بررسی توسط متخصص مغز و اعصاب برای بررسی دقیق و تشخیصی اختلالات همراه
    نوروفیدبک و بیوفیدبک ( موارد خاص و با نظر درمانگر)
    کاردرمانی ذهنی، بازی درمانی، گفتاردرمانی، رفتاردرمانی هم برای خود فرد هم خانواده.

گروه های خودیاری زیاد تو تهران هست. شهرستان رو نمی دونم. باز هم تاکید می کنم دنبال برنامه هایی و مهارتهایی باشید که به خواهرتون کمک کنه زندگی مستقل داشته باشه. ارتباط برقرار کردن با همسن و سال های خودش و حتی بزرگترها. این مسائل مهتر هست.
    با زبان بچه گونه به بچه ها باید بگید

16. 2 کاربر از پست مفید من می دونم تشکرکرده اند .

parvaaz (چهارشنبه 31 تیر 94), باغبان (چهارشنبه 31 تیر 94)

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    8,100

Array

سلام

نقاشی جوجه را چند درصد می تونه بکشه؟

مثلا آن نقاشی را به 3 قسمت تقسیم کن ( صورت - بدن - دست و پا ) برای هر کدام 3 روز بهش وقت بده

اگر براش خیلی سخته مدل های آسان تر از سایت انتخاب کن .

نتیجه را حتما با خانم من می دونم مطرح کن .

موفق باشی.

​​
    ویرایش توسط باغبان : چهارشنبه 31 تیر 94 در ساعت 20:05

18. 2 کاربر از پست مفید باغبان تشکرکرده اند .

parvaaz (چهارشنبه 31 تیر 94), من می دونم (چهارشنبه 31 تیر 94)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    34
    دستاوردها:
    تشکرها
    150

تشکرشده 176 در 92 پست

Array
    سلام به همگی

خواهرمو شاید نبرم کلاس نقاشی وای همین جوجه رو دارم یاد میدم نمیتونه یاد بگیره!!نمیدونه خطو دایره رو باید کجا بکشه - خودشم میگه این جوجه سخته یکی دیگه

راستی اون لینکی که داده بودین کشیدن آدمک تست گرفتم سن عقلیش در اومد 7 اون یکی هوشش یادم نیس

و اما در مورد خودم

حالم خوب بوداااااااا ولی بازم خوابیدمو باز یهووو از خواب بیدار شدم با حالت استرسو ترس انگار هربار بهم شوک وارد میشه و میفهمم که گذشته تموم شده انگار 7 ساله خواب بودم نمیدونسم تصادفی شده وقتی میخوابم یهوو از خواب بیدار میشم انگار تازه میفهمم تصادف شده -----خسته شدم چرا حالم خوب نمیشه چرا کسی درکم نمیکنه

چرا من بی اراده ام تو این وقت کم خوب درس نمیخونم!!!

20. کاربر روبرو از پست مفید parvaaz تشکرکرده است .

من می دونم (چهارشنبه 31 تیر 94)

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)